Tai be antenos toks pat WTC, bet deja senuju buvo du o sitas tik vienas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Niujorkas / New York City
Collapse
X
-
Ne aukštyje esmė manau, kaško labiau idomesnio tikėjausi sprendimo šitam pastatui o gavau iš pirmo žvilksnio nieko radikalaus, nei novatoriško eilinis "aukščio rekordininkas"
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Ir ka jus matot gražaus tuose dvyniuose? :/ Man tai ten dvi didelės dėžės kaip Akropolis ar Babilonas. Tas naujas manau geriau atrodo, nors tą apačia galėtų pakeist, kažkaip be ryšio... Nors neturiu savo miesto favorito, bet šitas miestas man nepretenduoja į geriausius, nes keli gražūs pastatai ne rodyklis... Stato, kad tik kuo didesnius pastatytu... Beje nesu buvęs ten tai galbūt mano nuomonė ir pasikeistų aplankius miestą, bet iš nuotraukų jis manęs nežavi...
Comment
-
Truputis istorijos :"Laisves statulos" fragmentai pries siunciant i new york'a buvo eksponuoti Paryziuje kelios idomios nuotraukos darytos 1884:
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
farbrom
Didysis obuolys gal ir neblogas miestas, bet jame neišlaikomas žmogiškas mastelis, o tai gana stipriai slegia. Tačiau jis yra be galo svarbus- vartai į JAV, visą 20a. buvo pavyzdžiu kitiems pasaulio didmiesčiams, pirmasis pasipuošęs dangoraižiais (ar gal subjaurotas jų..), preito amžiaus pradžioje buvęs didžiausias ir dabar išliekantis vienu stambiausių pasaulio didmiesčių, kai kurių teigimu- pasaulio sostinė (dėl ko ne tik galima, bet ir reikia ginčytis), vakarų kultūros centras ir didžiausias šiukšlynas- tikras mūsų kultūros atspindys, įvairių tautų margumynas. Štai kas ateina į galvą, išgirdus žodį NiuJorkas.
Comment
-
Perziurejau visas nuotraukas. Labai patiko . Ir turiu pasakyti, kad dauguma ju paliko didziuli ispudi. Asmeniskai man NY asocijuojasi su skubejimu, dideliu grieciu, dideliais atstumais, daugybe gyventoju, galybe dangoraiziu ir t.t. visa tai labai zavi. Tikriausiai todel, kad pats nieko panasaus savo akimis neesu mates
Comment
-
sweiki jei kam idomu, cia mano nuotraukos is N.Y.C. teko aplankyt si miesta pora kart praejusia vasara
pirmi namukai tik ivaziuojant i miesta
[/IMG]
manhetenas per auotbuso langa
[/IMG]
empire state building'as - auksciausias siuo metu N.Y. pastatas
[/IMG]
vaizdelis nuo jo uptown'as + central park fone
[/IMG]
vis delto 86 aukstas....
[/IMG]
kitoje puseje downtown'as ...be bokstu dvyniu jau
[/IMG]
ir cia pora vaizdeliu nuo zemes=]]]]]
[/IMG]
miestas nerealus, sunku ka nors persakyt, nors ne visiems patinka...
[/IMG]
Comment
-
kadangi turiu tu fotkiu imesiu dar
cia vel pirmieji daugiabuciai, beje tokiais greitkeliais iki pat manheteno per kitus rajonus vaziovome
[/IMG]
ne visai pavykusi foto, kiek pamenu per brooklyn'a vaziovome
[/IMG]
miestas 'tikrai didelis' B-) horizonte matosi daugiaauksciu rajonai, begale fabriku kaminu, aplink gyvenamieji kavartalai, persipyne greitkeliai
[/IMG]
cia manhetenas tik dar ne dangoraiziu blizgesys
[/IMG]
miestas tikrai turi kazka tokio...kas traukia vel ir vel
[/IMG]
[/IMG]
Comment
Comment