Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Niujorkas / New York City

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai be antenos toks pat WTC, bet deja senuju buvo du o sitas tik vienas.

Comment

Ne aukštyje esmė manau, kaško labiau idomesnio tikėjausi sprendimo šitam pastatui o gavau iš pirmo žvilksnio nieko radikalaus, nei novatoriško eilinis "aukščio rekordininkas"

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Ir ka jus matot gražaus tuose dvyniuose? :/ Man tai ten dvi didelės dėžės kaip Akropolis ar Babilonas. Tas naujas manau geriau atrodo, nors tą apačia galėtų pakeist, kažkaip be ryšio... Nors neturiu savo miesto favorito, bet šitas miestas man nepretenduoja į geriausius, nes keli gražūs pastatai ne rodyklis... Stato, kad tik kuo didesnius pastatytu... Beje nesu buvęs ten tai galbūt mano nuomonė ir pasikeistų aplankius miestą, bet iš nuotraukų jis manęs nežavi...

Comment

jeigu tai "geriausias" variantas, kuri "geriausi" amerikieciu architektai sugebejo pasiulyti vienoje geriausiu pasaulio vietu tada as

Comment

Jie tikis, kad ta antena taip blizges?

Comment

Parašė tech
              Jie tikis, kad ta antena taip blizges?

JO - IR NUO ZEMES "LABAI PUIKIAI MATYSIS"

Comment

Parašė jozikas
                kodel butent nepatogu ?
                Bet koks tamsus NY nuotraukoseatrodo.Pacioje gatveje tikriausiai niekuomet nebuna saules sviesos , kaip kokiame griovyje .

Comment

Truputis istorijos :"Laisves statulos" fragmentai pries siunciant i new york'a buvo eksponuoti Paryziuje kelios idomios nuotraukos darytos 1884:

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Didysis obuolys gal ir neblogas miestas, bet jame neišlaikomas žmogiškas mastelis, o tai gana stipriai slegia. Tačiau jis yra be galo svarbus- vartai į JAV, visą 20a. buvo pavyzdžiu kitiems pasaulio didmiesčiams, pirmasis pasipuošęs dangoraižiais (ar gal subjaurotas jų..), preito amžiaus pradžioje buvęs didžiausias ir dabar išliekantis vienu stambiausių pasaulio didmiesčių, kai kurių teigimu- pasaulio sostinė (dėl ko ne tik galima, bet ir reikia ginčytis), vakarų kultūros centras ir didžiausias šiukšlynas- tikras mūsų kultūros atspindys, įvairių tautų margumynas. Štai kas ateina į galvą, išgirdus žodį NiuJorkas.

Comment

Paaiskinkit kam ta siena ar pantonas per centrinio parko ezeriuka padaryta? man jos paskirtis neaiski

Comment

Perziurejau visas nuotraukas. Labai patiko . Ir turiu pasakyti, kad dauguma ju paliko didziuli ispudi. Asmeniskai man NY asocijuojasi su skubejimu, dideliu grieciu, dideliais atstumais, daugybe gyventoju, galybe dangoraiziu ir t.t. visa tai labai zavi. Tikriausiai todel, kad pats nieko panasaus savo akimis neesu mates

Comment

sweiki jei kam idomu, cia mano nuotraukos is N.Y.C. teko aplankyt si miesta pora kart praejusia vasara
                          pirmi namukai tik ivaziuojant i miesta
                          [/IMG]
                          manhetenas per auotbuso langa
                          [/IMG]
                          empire state building'as - auksciausias siuo metu N.Y. pastatas
                          [/IMG]
                          vaizdelis nuo jo uptown'as + central park fone

[/IMG]

vis delto 86 aukstas....

[/IMG]

kitoje puseje downtown'as ...be bokstu dvyniu jau

[/IMG]

ir cia pora vaizdeliu nuo zemes=]]]]]

[/IMG]

miestas nerealus, sunku ka nors persakyt, nors ne visiems patinka...

[/IMG]

Comment

batman,
                            jega nuotraukos. labai idomios.

beje jei kas turi nuotrauku niujorko, tai dekit ne vien manhetena, kuri ir taip visi pakankamai mate, bet kaip batman pirmose nuotraukose miesto krastinius, daugiabuciu rajonus, labai idomu pamatyt.

Comment

Those are excellent NYC photos, Batman!
                              Originally Posted by

Comment

Man irgi labai patiko batman'o nuotraukas. Daug idomiau ziuret 'eilines' miesto vietas, nei graziausias, graziausia metu diena graziausiu oru ir dar 5k. kompu pataisytas nuotraukas

Comment

kadangi turiu tu fotkiu imesiu dar

cia vel pirmieji daugiabuciai, beje tokiais greitkeliais iki pat manheteno per kitus rajonus vaziovome

[/IMG]

ne visai pavykusi foto, kiek pamenu per brooklyn'a vaziovome

[/IMG]

miestas 'tikrai didelis' B-) horizonte matosi daugiaauksciu rajonai, begale fabriku kaminu, aplink gyvenamieji kavartalai, persipyne greitkeliai

[/IMG]

cia manhetenas tik dar ne dangoraiziu blizgesys

[/IMG]

miestas tikrai turi kazka tokio...kas traukia vel ir vel

[/IMG]

[/IMG]

Comment

Labai ačiū, batman

beje, kokias tikslais važiavai į NY ?
                                    Westside is the best ! :jura:

Comment

ka daugiau lietuvis uzsieny gali weikti? teko padirbet gretimoje valstijoje, kadangi iki N.Y.C tebuvo 3h kelio nesinorejo praleist progos apsilankyt, beje galeciau dar bostono nuotrauku idet,jei idomu, bet kur?

Comment

aciu uz padekas=]

Comment

sukurk temą apie Boston'ą ir sukrauk nuotraukas
                                          Westside is the best ! :jura:

Comment

Working...
                                          X