Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Niujorkas / New York City

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Llinass
    Jokia čia ne višūnė. Buvai Londone? Man jis visai negražus. Didelis smirdantis monstras ir tiek.

Nebuvau tokiouse miestuose kaip Praha, Paryžius. Kai pabūvosiu manau pakeisiu savo nuomonę.
    Tai Vilnius jau reitinge nukrito į trečia vietą tarp gražiausių pasaulio miestų?

Comment

Parašė kaunaz
      Tai Vilnius jau reitinge nukrito į trečia vietą tarp gražiausių pasaulio miestų?
      Siūlyčiau tau nesikabinėti. Skaityk dėl ko visos šitos kalbos prasidėjo:
      Parašė Llinass
      Nebuvau nežinau ar man patiktų NYC, bet viena ką aš žinau kad už žalią Vilnių gražesnio miesto dar nemačiau, bet tikiuosi pamatyt.

Comment

Parašė Mantaz
        O lietuviai užsienyje kokia nors kita rūšis? Ar ta dalis tokia svarbi? O dėl tavo klausimo tai paklausiu, kuris miestas yra žinomesnis, ar Maskva, ar Vilnius? Beje, gal turi skaičius, kiek gi tas "žymiai" yra?
        Aš turėjau minty, tai kad lietuvių nuomonė, ta lietuvių "dauguma", yra tik mažytė pasaulio bendruomenės dalis. Abejoju, ar tuo klausimu sutaptų lietuvių daugumos ir pasaulio daugumos nuomonės.
        Tai Maskva ir už Prahą ar Budapeštą, žinomesnė, bet kas iš to? O tau pvz., reikia skaičių, kad įsitikint, jog daugiau turistų aplanko Paryžių, nei Kauną?

Comment

Norėčiau sužinot kur tu buvęs kad taip šneki kaunaz?

Comment

Parašė kaunaz
            Aš turėjau minty, tai kad lietuvių nuomonė, ta lietuvių "dauguma", yra tik mažytė pasaulio bendruomenės dalis. Abejoju, ar tuo klausimu sutaptų lietuvių daugumos ir pasaulio daugumos nuomonės.
            Tai Maskva ir už Prahą ar Budapeštą, žinomesnė, bet kas iš to? O tau pvz., reikia skaičių, kad įsitikint, jog daugiau turistų aplanko Paryžių, nei Kauną?
            Aš apie lietuvius apskritai nešnekėjau, o tavo abejonės dažnai būna neteisingos, ką jau ne sykį įrodei dalyvaudamas šiame forume. Beje, kuo čia dėti Praha ir Budapeštas? Šiedu miestu turi itin vertingą paveldą, kuo Maskva nelabai gali pasidžiaugti. Dėl skaičių, jei sakai "aplanko žymiai daugiau", tai būk mielas ir tuo pagrįsk skaičiais, nes jei tau tai atrodo, nebūtinai tai yra teisinga.
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Llinass
              Norėčiau sužinot kur tu buvęs kad taip šneki kaunaz?
              Tiek Vilniuj(), tiek Maskvoj, tiek Varšuvoj, Prahoj ir Varšuvoj buvau.(čia išvardijau tuos metus, kuriuos minėjau savo pranešimuose prieš tai)
              Beje, kaip "aš šneku", neskaitant to, kad nesutinku jog Vilnius gražesnis už Londoną?

Comment

Kurkite skilti "Miestas prieš miestą "

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Mantaz
                  Aš apie lietuvius apskritai nešnekėjau, o tavo abejonės dažnai būna neteisingos, ką jau ne sykį įrodei dalyvaudamas šiame forume. Beje, kuo čia dėti Praha ir Budapeštas? Šiedu miestu turi itin vertingą paveldą, kuo Maskva nelabai gali pasidžiaugti. Dėl skaičių, jei sakai "aplanko žymiai daugiau", tai būk mielas ir tuo pagrįsk skaičiais, nes jei tau tai atrodo, nebūtinai tai yra teisinga.
                  Tai vat prie to pačio Praha ir Budapeštas. O vat prie ko čia miesto žinomumas, apie kurį tu kalbėjai anksčiau? Beje, tu kaip statistikos mėgėjas, gal gali pasakyt kažkokius skaičius, kuom grindi savo nuomonę apie miestų žinomumą, kuom nustatei, kad Maskva žinomesnė už Vilnių. O kokiais matavimo vienetais nusakomas miesto žinomumas? O jeigu tas žinomumas tarkim yra, tada aš pateikiu, Budapeštą ir Prahą kurie miestai, bent istoriškai ir politiškai neturėtų būt labiau žinomi nei Maskvą, bet sutraukia milijonus turistų, ir daugiau nei Maskva. Tai vat jeigu tie miestai turi "itin vertingą paveldą", tai turbūt ir Vilnius tą patį turi(jei tavo nuomone Vilnius yra gražesnis už Varšuvą ir Maskvą), taip kodėl tada Vilnius nėra net pusę tiek populairus kaip Praha ir Budapeštas? Ar dar reikės įrodyt, kad ir tie miestai daugiau turistų sulaukia nei Vilnius?
                  Paskutinis taisė kaunaz; 2006.04.06, 14:58.

Comment

Parašė Ežiukas
                    Kurkite skilti "Miestas prieš miestą "

Comment

Manau užteks ginčų ir šnekų apie nepamatuojamus dalykus

EDIT:
                      Beja daugiau turistų nereiškia kad miestas gražesnis. Kur tau gražiau Palangoj ar Nidoj. Vienareikšmiškai Nidoj, o kodėl tada palangoj daug daugiau poilsiautojų?
                      Paskutinis taisė deep'as; 2006.04.06, 14:58.

Comment

Parašė Llinass
                        Manau užteks ginčų ir šnekų apie nepamatuojamus dalykus

EDIT:
                        Beja daugiau turistų nereiškia kad miestas gražesnis. Kur tau gražiau Palangoj ar Nidoj. Vienareikšmiškai Nidoj, o kodėl tada palangoj daug daugiau poilsiautojų?
                        Tai yra skirtingi dalykai: viena yra kultūrinės kelionės, turizmas, ir visai kas kita yra poilsinis turizmas ir kurortinis miestas.

Comment

O tai turistų skaičius yra pagrindinis rodiklis kalbant apie miesto grožį?

Comment

Parašė kaunaz
                            Tai vat prie to pačio Praha ir Budapeštas. O vat prie ko čia miesto žinomumas, apie kurį tu kalbėjai anksčiau? Beje, tu kaip statistikos mėgėjas, gal gali pasakyt kažkokius skaičius, kuom grindi savo nuomonę apie miestų žinomumą, kuom nustatei, kad Maskva žinomesnė už Vilnių. O kokiais matavimo vienetais nusakomas miesto žinomumas? O jeigu tas žinomumas tarkim yra, tada aš pateikiu, Budapeštą ir Prahą kurie miestai, bent istoriškai ir politiškai neturėtų būt labiau žinomi nei Maskvą, bet sutraukia milijonus turistų, ir daugiau nei Maskva. Tai vat jeigu tie miestai turi "itin vertingą paveldą", tai turbūt ir Vilnius tą patį turi(jei tavo nuomone Vilnius yra gražesnis už Varšuvą ir Prahą), taip kodėl tada Vilnius nėra net pusę tiek populairus kaip Praha ir Budapeštas? Ar dar reikės įrodyt, kad ir tie miestai daugiau turistų sulaukia nei Vilnius?
                            Kam lyginti obuolius ir apelsinus? Maskva yra didelis politinis centras ir tai niekaip nesusiję su miesto grožiu, tuo tarpu Praha ir Budapeštas yra grasūs savo paveldu, o ten turistai ir važiuoja pažiūrėti paveldo. Tuo tarpu Vilnius, nors ir turėdamas didelį istorinį paveldą - tačiau kurio dydžiu negali lygiuotis su Praha ir Budapeštu - nėra plačiai žinomas užsienyje, nes nėra tiek išreklamuotas kiek Praha, Budapeštas ar tas pats Talinas. Žinomumas yra labai svarbu.

Dėl statistikos, tu pirmas pradėjai spekuliouti savo nuomone, ir tik žinodamas tikslius skaičius galėtum sakyti "žymiai daugiau", o ne remdamasis savo asmenine nuomone (kuri jau ne kartą tave pavedė).
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Llinass
                              O tai turistų skaičius yra pagrindinis rodiklis kalbant apie miesto grožį?
                              Daugumoj atvejų turbūt taip. Gal turi pasiulyt geresnių miestų grožio nustatymo ir įvertinimo būdų? Mažu mažiausiai tai realesnis rodiklis, nei tarkim "žalias Vilnius", "gražesnio už nemačiau"...

Comment

Parašė kaunaz
                                Daugumoj atvejų turbūt taip. Gal turi pasiulyt geresnių miestų grožio nustatymo ir įvertinimo būdų? Mažu mažiausiai tai realesnis rodiklis, nei tarkim "žalias Vilnius", "gražesnio už nemačiau"...
                                Manau geriausia būtų pasiimt metrą ir pamatuot. Tada viskas būtų aišku

Comment

Parašė Mantaz
                                  Kam lyginti obuolius ir apelsinus? Maskva yra didelis politinis centras ir tai niekaip nesusiję su miesto grožiu, tuo tarpu Praha ir Budapeštas yra grasūs savo paveldu, o ten turistai ir važiuoja pažiūrėti paveldo. Tuo tarpu Vilnius, nors ir turėdamas didelį istorinį paveldą - tačiau kurio dydžiu negali lygiuotis su Praha ir Budapeštu - nėra plačiai žinomas užsienyje, nes nėra tiek išreklamuotas kiek Praha, Budapeštas ar tas pats Talinas. Žinomumas yra labai svarbu.

Dėl statistikos, tu pirmas pradėjai spekuliouti savo nuomone, ir tik žinodamas tikslius skaičius galėtum sakyti "žymiai daugiau", o ne remdamasis savo asmenine nuomone (kuri jau ne kartą tave pavedė).
                                  O šiais laikais, 21a. kyla problemos dėl reklmavimo ir miesto populiarinimo? Beje, tai kad Talinas tapo žinomu, o tiksliau būtų sakyt lankmesniu miestu nei Ryga ar Vilnius, tai tik įrodo tai, kad jis tikriausiai yra gražesnis miestas, ir daugiau turi ko įdomaus turistams, nors beabejo savo prideda ir puiki geografinė padėtis - ant Baltijos jūros kranto, netoli keltu iki Stokholmo, o Helsinkis visai šalia.
                                  Be to tai, kad Talinas jei ir tapo labiau žinomu, tai juk nereiškia, kad tai tokio pat grožio miestas kaip tarkim Praha. O beje, kas lėmė Talino žinomumą? Ir kas jį "išreklamavo"? Ir kas trukdo tą patį daryt Vilniui?

Comment

Pasakymas, kad "miestas yra grazesnis" reiskia, kad jis yra grazesnis tik sakanciam.

Comment

Vyrai, vyrai, ka jus darot??? Be kraujo, be kraujo

Comment

Parašė Llinass
                                        Nebuvau tokiouse miestuose kaip Praha, Paryžius. Kai pabūvosiu manau pakeisiu savo nuomonę.
                                        Būtent. Esu praleidęs kažkiek laiko tiek Paryžiuje, tiek Prahoje ir kai juos aplankysi, ypač Paryžių, Vilnius tau bus tik nedidelis jaukus ir mielas širdžiai miestukas. Bet apie "gražiausią" turbūt teks pamiršti.

Comment

Na galėtumėm ir olimpines žaidynes čia surengt, bet kodėl nerengiam? Beje, tu bandai grožį paversti objektyviu ir pamatuojamu dalyku, tačiau man atrodo, kad Llinas kalbėjo apie asmeninį grožį
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X