Parašė Llinass
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Niujorkas / New York City
Collapse
X
-
Parašė kaunazTai Vilnius jau reitinge nukrito į trečia vietą tarp gražiausių pasaulio miestų?
Parašė LlinassNebuvau nežinau ar man patiktų NYC, bet viena ką aš žinau kad už žalią Vilnių gražesnio miesto dar nemačiau, bet tikiuosi pamatyt.
Comment
-
Parašė MantazO lietuviai užsienyje kokia nors kita rūšis? Ar ta dalis tokia svarbi? O dėl tavo klausimo tai paklausiu, kuris miestas yra žinomesnis, ar Maskva, ar Vilnius? Beje, gal turi skaičius, kiek gi tas "žymiai" yra?
Tai Maskva ir už Prahą ar Budapeštą, žinomesnė, bet kas iš to? O tau pvz., reikia skaičių, kad įsitikint, jog daugiau turistų aplanko Paryžių, nei Kauną?
Comment
-
Parašė kaunazAš turėjau minty, tai kad lietuvių nuomonė, ta lietuvių "dauguma", yra tik mažytė pasaulio bendruomenės dalis. Abejoju, ar tuo klausimu sutaptų lietuvių daugumos ir pasaulio daugumos nuomonės.
Tai Maskva ir už Prahą ar Budapeštą, žinomesnė, bet kas iš to? O tau pvz., reikia skaičių, kad įsitikint, jog daugiau turistų aplanko Paryžių, nei Kauną?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė LlinassNorėčiau sužinot kur tu buvęs kad taip šneki kaunaz?
Beje, kaip "aš šneku", neskaitant to, kad nesutinku jog Vilnius gražesnis už Londoną?
Comment
-
Kurkite skilti "Miestas prieš miestą "
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė MantazAš apie lietuvius apskritai nešnekėjau, o tavo abejonės dažnai būna neteisingos, ką jau ne sykį įrodei dalyvaudamas šiame forume. Beje, kuo čia dėti Praha ir Budapeštas? Šiedu miestu turi itin vertingą paveldą, kuo Maskva nelabai gali pasidžiaugti. Dėl skaičių, jei sakai "aplanko žymiai daugiau", tai būk mielas ir tuo pagrįsk skaičiais, nes jei tau tai atrodo, nebūtinai tai yra teisinga.Paskutinis taisė kaunaz; 2006.04.06, 14:58.
Comment
-
Parašė LlinassManau užteks ginčų ir šnekų apie nepamatuojamus dalykus
EDIT:
Beja daugiau turistų nereiškia kad miestas gražesnis. Kur tau gražiau Palangoj ar Nidoj. Vienareikšmiškai Nidoj, o kodėl tada palangoj daug daugiau poilsiautojų?
Comment
-
Parašė kaunazTai vat prie to pačio Praha ir Budapeštas. O vat prie ko čia miesto žinomumas, apie kurį tu kalbėjai anksčiau? Beje, tu kaip statistikos mėgėjas, gal gali pasakyt kažkokius skaičius, kuom grindi savo nuomonę apie miestų žinomumą, kuom nustatei, kad Maskva žinomesnė už Vilnių. O kokiais matavimo vienetais nusakomas miesto žinomumas? O jeigu tas žinomumas tarkim yra, tada aš pateikiu, Budapeštą ir Prahą kurie miestai, bent istoriškai ir politiškai neturėtų būt labiau žinomi nei Maskvą, bet sutraukia milijonus turistų, ir daugiau nei Maskva. Tai vat jeigu tie miestai turi "itin vertingą paveldą", tai turbūt ir Vilnius tą patį turi(jei tavo nuomone Vilnius yra gražesnis už Varšuvą ir Prahą), taip kodėl tada Vilnius nėra net pusę tiek populairus kaip Praha ir Budapeštas? Ar dar reikės įrodyt, kad ir tie miestai daugiau turistų sulaukia nei Vilnius?
Dėl statistikos, tu pirmas pradėjai spekuliouti savo nuomone, ir tik žinodamas tikslius skaičius galėtum sakyti "žymiai daugiau", o ne remdamasis savo asmenine nuomone (kuri jau ne kartą tave pavedė).Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazKam lyginti obuolius ir apelsinus? Maskva yra didelis politinis centras ir tai niekaip nesusiję su miesto grožiu, tuo tarpu Praha ir Budapeštas yra grasūs savo paveldu, o ten turistai ir važiuoja pažiūrėti paveldo. Tuo tarpu Vilnius, nors ir turėdamas didelį istorinį paveldą - tačiau kurio dydžiu negali lygiuotis su Praha ir Budapeštu - nėra plačiai žinomas užsienyje, nes nėra tiek išreklamuotas kiek Praha, Budapeštas ar tas pats Talinas. Žinomumas yra labai svarbu.
Dėl statistikos, tu pirmas pradėjai spekuliouti savo nuomone, ir tik žinodamas tikslius skaičius galėtum sakyti "žymiai daugiau", o ne remdamasis savo asmenine nuomone (kuri jau ne kartą tave pavedė).
Be to tai, kad Talinas jei ir tapo labiau žinomu, tai juk nereiškia, kad tai tokio pat grožio miestas kaip tarkim Praha. O beje, kas lėmė Talino žinomumą? Ir kas jį "išreklamavo"? Ir kas trukdo tą patį daryt Vilniui?
Comment
-
Parašė LlinassNebuvau tokiouse miestuose kaip Praha, Paryžius. Kai pabūvosiu manau pakeisiu savo nuomonę.
Comment
Comment