Parašė liutass
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Niujorkas / New York City
Collapse
X
-
Parašė pauliaKČia dabar... Kodėl?
Iš esmės labai daug nuomonių už ir prieš dėlto kol viskas galutinai nebus suderinta statybos sustabdytos.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė LlinassNebuvau nežinau ar man patiktų NYC, bet viena ką aš žinau kad už žalią Vilnių gražesnio miesto dar nemačiau, bet tikiuosi pamatyt.
Comment
-
Parašė kaunazTai tu dar niekur nesi iš Lietuvos išvažiavęs niekad?
Tarkim su kokiu Londonu lyginant tai Vilnius yra 100 kartų gražesnis.
Parašė DidmiestisPasakysiu tik tiek, nezinau ar tau patiktu NY ar ne, bet jei kada apsilankysi ir paskui sugrisi i zalia Vilniu, tai tas zalias Vilnius toks mazytis pasirodys. Kai buni dideliame mieste, daznai pats pasijunti mazu mazu zmogeliuku. Kad ir kaip ten bebutu, Vilnius yra taip pat vienas is graziausiu mano pamatytu miestu.:Paskutinis taisė deep'as; 2006.04.06, 07:55.
Comment
-
[QUOTE=Llinass]Kaip tik kai pabūvojau užsienį supratau kad Vilnius yra gražus. Iki tol maniau kad cia Lietuva, Vilnius nieko gero, o kitur tai jau stebuklai. Nieko panašaus.
Tarkim su kokiu Londonu lyginant tai Vilnius yra 100 kartų gražesnis.
neteko man garbes buti Londone, bet as galvoju, kad tu truputuka perdejai sakydamas, kad Vilnius 100 kartu grazesnis. Gal Vilnius ir grazesnis (kas kam, kiekvienas turi savo nuomone), bet ar tikrai 100 kartu??? Juk vis delto, Londonas yra laikomas vienu graziausiu pasaulio miestu, o Vilnius (nors man musu sostine irgi labai patinka), geriausiu atveju tik vienu graziausiu Rytu Europoje. Cia kalbu pasaulio mastu (daugumos nuomone).
Comment
-
Parašė Didmiestisneteko man garbes buti Londone, bet as galvoju, kad tu truputuka perdejai sakydamas, kad Vilnius 100 kartu grazesnis. Gal Vilnius ir grazesnis (kas kam, kiekvienas turi savo nuomone), bet ar tikrai 100 kartu??? Juk vis delto, Londonas yra laikomas vienu graziausiu pasaulio miestu, o Vilnius (nors man musu sostine irgi labai patinka), geriausiu atveju tik vienu graziausiu Rytu Europoje. Cia kalbu pasaulio mastu (daugumos nuomone).
Parašė SanomizIr išsiruošė herojus ieškoti šalies Eldorado. Kartais labai malonu ir linksma paskaityti tokias objektyvias nuomones.
Comment
-
[QUOTE=Llinass]Neketinu daugiau diskutuoti apie tai. Grožis labai subjektyvi sąvoka ir kiekvienas jį supranta savaip. Daugelis lietuvių mano kad Vilnius gražiausias Lietuvos miestas, bet tu kaimiečiui įrodyk kad jis gražesnis nei jį supanti gamta. Čia tik šiaip į tavo pasakymą kad Londonas vienas gražiausių pasaulio miestų. Aš pasakyčiau kad jis vienas didžiausių, o ne gražiausių.
Tu teisus, mes visiskai nukrypome nuo kurso. Diskutuojame apie Vilniu ir Londona, kai temos pavadinimas sako- Niujorkas!
P.S. Isgerkime alaus ir visi miestai atrodys grazus
Comment
-
Parašė LlinassTarkim su kokiu Londonu lyginant tai Vilnius yra 100 kartų gražesnis.
Reikia skirt tai, kad savas, gimtasis miestas ir gražiausias miestas tai dažniausiai ne tas pats. Sutinku, kad tau labiausiai patinka gyvent Vilniuj ir tu ten viską pažysti, bet sakydamas, kad Vilnius gražiausias miestas, nesvarbu kiek kartų, bet ir gražesnis už Londoną, būsi labai neobjektyvus ir nenuoširdus. Nors sakoma, kad dėl skonio nesigynčijama, bet tokie pasisakymai per drastiški.Paskutinis taisė kaunaz; 2006.04.06, 14:13.
Comment
-
Parašė Mantazkaunaz, čia tas pats, kai tau Maskva ir Varšuva gražesnė už Vilnių, nors dauguma tau paprieštarautų.
Comment
-
Parašė kaunazŽiūrint kaip čia pažiūrėsi: dauguma forumo, dauguma lietuvių(nors ir tai dar neįrodyta, be to daug kas net nėra buvę Maskvoj ar Varšuvoj), kurių beje dar didesnė dauguma yra vilniečiai, - turbūt, tu būtum teisus. Bet abejoju, kad tai yra DAUGUMA Europos ar pasaulio...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė kaunazČia tai jau viršūnė... Čia maždaug tas pats, kaip būtų, jei, tarkim, aš būčiau kilęs iš Zapyškio, ir pasakyčiau, kad Zapyškis man 100 kart gražesnis už Vilnių. :ka?
Reikia skirt tai, kad savas, gimtasis miestas ir gražiausias miestas tai dažniausiai ne tas pats. Sutinku, kad tau labiausiai patinka gyvent Vilniuj ir tu ten viską pažysti, bet sakydamas, kad Vilnius gražiausias miestas, nesvarbu kiek kartų, bet ir gražesnis už Londoną, būsi labai neobjektyvus ir nenuoširdus. Nors sakoma, kad dėl skonio nesigynčijama, bet tokie pasisakymai per drastiški.
Nebuvau tokiouse miestuose kaip Praha, Paryžius. Kai pabūvosiu manau pakeisiu savo nuomonę.
Comment
-
Parašė kaunazĮdomu... Tu čia turi omeny ir lietuvius užsieny ar kaip?
Beje, gal gali paaiškint, kodėl žymiai daugiau turistų aplanko Maskvą, nei Vilnių?Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment