Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Niujorkas / New York City

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė liutass
    Tikra pasaulio sostine. Jei galeciau rinktis kur gyventi, tai butu tik NYC
    Nebuvau nežinau ar man patiktų NYC, bet viena ką aš žinau kad už žalią Vilnių gražesnio miesto dar nemačiau, bet tikiuosi pamatyt.

Comment

Parašė liutass
      Tikra pasaulio sostine. Jei galeciau rinktis kur gyventi, tai butu tik NYC
      Aš ko gero pasirinkčiau Londoną, jei kas iš Vilniaus išvarytų
      Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė Llinass
        Nebuvau nežinau ar man patiktų NYC, bet viena ką aš žinau kad už žalią Vilnių gražesnio miesto dar nemačiau, bet tikiuosi pamatyt.
        Tai tu dar niekur nesi iš Lietuvos išvažiavęs niekad?

Comment

Parašė pauliaK
          Čia dabar... Kodėl?
          Nes atseit bokštas nėra saugus. Kalba ėjo apie tai, kad šitą bokšta tikrai teroristai pamėgins nugriauti, bet didžiausios kliutis, kad nėra kompanijų norinčiu steigti savo ofisus tame pastate ir, kad dangoraižio statymui pasipriešino 9/11 aukų artimieji, nes tai atseit būtu nepagarba memorialiniai vietai, kažkas iš plano negerai su memorialine vieta , nes ji būtu tankiai užstatyta, beto kokiai nelaimiai atsitikus su dangoraižiu memorialinę vietą apžiurinčiams turistams nesudarytos saugumo sąlygos.

Iš esmės labai daug nuomonių už ir prieš dėlto kol viskas galutinai nebus suderinta statybos sustabdytos.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

/\
            Hmm aišku, ačiū.

Comment

Na yra buiki galimybe pastatyti 8 pasaulio stebukla ! Auksciausia, saugiausia, nenugalima pastata!!!

Comment

Parašė Llinass
                Pasakysiu tik tiek, nezinau ar tau patiktu NY ar ne, bet jei kada apsilankysi ir paskui sugrisi i zalia Vilniu, tai tas zalias Vilnius toks mazytis pasirodys. Kai buni dideliame mieste, daznai pats pasijunti mazu mazu zmogeliuku. Kad ir kaip ten bebutu, Vilnius yra taip pat vienas is graziausiu mano pamatytu miestu.

Comment

Parašė Llinass
                  Ir išsiruošė herojus ieškoti šalies Eldorado. Kartais labai malonu ir linksma paskaityti tokias objektyvias nuomones.

Comment

Parašė kaunaz
                    Tai tu dar niekur nesi iš Lietuvos išvažiavęs niekad?
                    Kaip tik kai pabūvojau užsienį supratau kad Vilnius yra gražus. Iki tol maniau kad cia Lietuva, Vilnius nieko gero, o kitur tai jau stebuklai. Nieko panašaus.
                    Tarkim su kokiu Londonu lyginant tai Vilnius yra 100 kartų gražesnis.

Parašė Didmiestis
                    Pasakysiu tik tiek, nezinau ar tau patiktu NY ar ne, bet jei kada apsilankysi ir paskui sugrisi i zalia Vilniu, tai tas zalias Vilnius toks mazytis pasirodys. Kai buni dideliame mieste, daznai pats pasijunti mazu mazu zmogeliuku. Kad ir kaip ten bebutu, Vilnius yra taip pat vienas is graziausiu mano pamatytu miestu.:
                    As kalbu ne apie dydį o apie grožį. Tikiuosi man teks kada nors pamatyti NY, manau tokie miestai tikrai daro didelį įspūdį, bei kelia susižavėjimą, bet mano požiūriu tai prasilenkia su grožio sąvoka. Grįžęs kažkada iš kelionės vaikščiojau po Vilnių ir negalėjau atsigrožėti nes anksčiau daug ko nepastebėdavau.
                    Paskutinis taisė deep'as; 2006.04.06, 07:55.

Comment

[QUOTE=Llinass]Kaip tik kai pabūvojau užsienį supratau kad Vilnius yra gražus. Iki tol maniau kad cia Lietuva, Vilnius nieko gero, o kitur tai jau stebuklai. Nieko panašaus.

neteko man garbes buti Londone, bet as galvoju, kad tu truputuka perdejai sakydamas, kad Vilnius 100 kartu grazesnis. Gal Vilnius ir grazesnis (kas kam, kiekvienas turi savo nuomone), bet ar tikrai 100 kartu??? Juk vis delto, Londonas yra laikomas vienu graziausiu pasaulio miestu, o Vilnius (nors man musu sostine irgi labai patinka), geriausiu atveju tik vienu graziausiu Rytu Europoje. Cia kalbu pasaulio mastu (daugumos nuomone).

Comment

Parašė Didmiestis
                        neteko man garbes buti Londone, bet as galvoju, kad tu truputuka perdejai sakydamas, kad Vilnius 100 kartu grazesnis. Gal Vilnius ir grazesnis (kas kam, kiekvienas turi savo nuomone), bet ar tikrai 100 kartu??? Juk vis delto, Londonas yra laikomas vienu graziausiu pasaulio miestu, o Vilnius (nors man musu sostine irgi labai patinka), geriausiu atveju tik vienu graziausiu Rytu Europoje. Cia kalbu pasaulio mastu (daugumos nuomone).
                        Neketinu daugiau diskutuoti apie tai. Grožis labai subjektyvi sąvoka ir kiekvienas jį supranta savaip. Daugelis lietuvių mano kad Vilnius gražiausias Lietuvos miestas, bet tu kaimiečiui įrodyk kad jis gražesnis nei jį supanti gamta. Čia tik šiaip į tavo pasakymą kad Londonas vienas gražiausių pasaulio miestų. Aš pasakyčiau kad jis vienas didžiausių, o ne gražiausių.

Parašė Sanomiz
                        Ir išsiruošė herojus ieškoti šalies Eldorado. Kartais labai malonu ir linksma paskaityti tokias objektyvias nuomones.
                        O dar liksmiau paskaityti objektyvią nuomonę apie subjektyvų dalyką

Comment

[QUOTE=Llinass]Neketinu daugiau diskutuoti apie tai. Grožis labai subjektyvi sąvoka ir kiekvienas jį supranta savaip. Daugelis lietuvių mano kad Vilnius gražiausias Lietuvos miestas, bet tu kaimiečiui įrodyk kad jis gražesnis nei jį supanti gamta. Čia tik šiaip į tavo pasakymą kad Londonas vienas gražiausių pasaulio miestų. Aš pasakyčiau kad jis vienas didžiausių, o ne gražiausių.

Tu teisus, mes visiskai nukrypome nuo kurso. Diskutuojame apie Vilniu ir Londona, kai temos pavadinimas sako- Niujorkas!

P.S. Isgerkime alaus ir visi miestai atrodys grazus

Comment

Parašė Didmiestis
                            P.S. Isgerkime alaus ir visi miestai atrodys grazus

Comment

Parašė Llinass
                              Čia tai jau viršūnė... Čia maždaug tas pats, kaip būtų, jei, tarkim, aš būčiau kilęs iš Zapyškio, ir pasakyčiau, kad Zapyškis man 100 kart gražesnis už Vilnių. :ka?
                              Reikia skirt tai, kad savas, gimtasis miestas ir gražiausias miestas tai dažniausiai ne tas pats. Sutinku, kad tau labiausiai patinka gyvent Vilniuj ir tu ten viską pažysti, bet sakydamas, kad Vilnius gražiausias miestas, nesvarbu kiek kartų, bet ir gražesnis už Londoną, būsi labai neobjektyvus ir nenuoširdus. Nors sakoma, kad dėl skonio nesigynčijama, bet tokie pasisakymai per drastiški.
                              Paskutinis taisė kaunaz; 2006.04.06, 14:13.

Comment

kaunaz, čia tas pats, kai tau Maskva ir Varšuva gražesnė už Vilnių, nors dauguma tau paprieštarautų.
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                  kaunaz, čia tas pats, kai tau Maskva ir Varšuva gražesnė už Vilnių, nors dauguma tau paprieštarautų.
                                  Žiūrint kaip čia pažiūrėsi: dauguma forumo, dauguma lietuvių(nors ir tai dar neįrodyta, be to daug kas net nėra buvę Maskvoj ar Varšuvoj), kurių beje dar didesnė dauguma yra vilniečiai, - turbūt, tu būtum teisus. Bet abejoju, kad tai yra DAUGUMA Europos ar pasaulio...

Comment

Parašė kaunaz
                                    Žiūrint kaip čia pažiūrėsi: dauguma forumo, dauguma lietuvių(nors ir tai dar neįrodyta, be to daug kas net nėra buvę Maskvoj ar Varšuvoj), kurių beje dar didesnė dauguma yra vilniečiai, - turbūt, tu būtum teisus. Bet abejoju, kad tai yra DAUGUMA Europos ar pasaulio...
                                    Būtent iš Europos ir pasaulio
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                      Būtent iš Europos ir pasaulio
                                      Įdomu... Tu čia turi omeny ir lietuvius užsieny ar kaip?
                                      Beje, gal gali paaiškint, kodėl žymiai daugiau turistų aplanko Maskvą, nei Vilnių?

Comment

Parašė kaunaz
                                        Čia tai jau viršūnė... Čia maždaug tas pats, kaip būtų, jei, tarkim, aš būčiau kilęs iš Zapyškio, ir pasakyčiau, kad Zapyškis man 100 kart gražesnis už Vilnių. :ka?
                                        Reikia skirt tai, kad savas, gimtasis miestas ir gražiausias miestas tai dažniausiai ne tas pats. Sutinku, kad tau labiausiai patinka gyvent Vilniuj ir tu ten viską pažysti, bet sakydamas, kad Vilnius gražiausias miestas, nesvarbu kiek kartų, bet ir gražesnis už Londoną, būsi labai neobjektyvus ir nenuoširdus. Nors sakoma, kad dėl skonio nesigynčijama, bet tokie pasisakymai per drastiški.
                                        Jokia čia ne višūnė. Buvai Londone? Man jis visai negražus. Didelis smirdantis monstras ir tiek.

Nebuvau tokiouse miestuose kaip Praha, Paryžius. Kai pabūvosiu manau pakeisiu savo nuomonę.

Comment

Parašė kaunaz
                                          Įdomu... Tu čia turi omeny ir lietuvius užsieny ar kaip?
                                          Beje, gal gali paaiškint, kodėl žymiai daugiau turistų aplanko Maskvą, nei Vilnių?
                                          O lietuviai užsienyje kokia nors kita rūšis? Ar ta dalis tokia svarbi? O dėl tavo klausimo tai paklausiu, kuris miestas yra žinomesnis, ar Maskva, ar Vilnius? Beje, gal turi skaičius, kiek gi tas "žymiai" yra?
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X