Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Niujorkas / New York City

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Dar kelios nuotraukos is New Yorko. Tokios ramesnes, toliau nuo dangoraiziu
    Visu nuotrauku autorius mano biciulis Gueorgi Kossinets.
    Pirmiausiai kelios foto is rezidencinio/ akademinio rajono Morningside Heights, esancio Manhattan'o siaures vakaruose. Toliau keli Kolumbijos Universiteto vaizdai. Ir pabaigai nuotraukos is ispudingos instaliacijos, The Gates, kuria lygiai pries metus Centriniam Parke sukure Christo ir Jeanne-Claude.

Comment

Bukit mieli, pasakykit man kas nors kodel man nesisega nuotraukos prie zinutes. As bandau prisegti ten kur galima prikabinti "rinkmenas" bet jau kuri karta nesigauna.

Comment

testuoju ar man pavyks prisegt nuotrauką

o šiaip gali ir taip dėti nuotraukas

http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=1096

EDIT: pavyko. Kokio formato nuotraukas dedi ? ir ar palaukei kol uploadino nuotraukas ? beje, nuotrauka ne mano
        Attached Files
        Westside is the best ! :jura:

Comment

Jo labai jau sunku ka iziuret , bet aciu.

Comment

Labai aciu, Edgaex! Taigi, bandau pagal instrukcijas...

Pirmiausiai nuotraukos is Morningside Heights:

Nuotrauku autorius mano biciulis Gueorgijus.

Comment

Dėkui, TKO, gražios nuotraukos
              Westside is the best ! :jura:

Comment

Šiek tiek Niujorko nuotraukų retesniais rakursais...
                Tuo pačiu norėčiau paklaust, gal žinot kokią stovėjimo aikštelę Vilniuje, arčiau centro ir nemokamą? pvz ta prie VCUP? ar ten tik iki 24h. ?

Linksmu nauju....

Comment

Parašė Hunte-r
                  Šiek tiek Niujorko nuotraukų retesniais rakursais...
                  Tuo pačiu norėčiau paklaust, gal žinot kokią stovėjimo aikštelę Vilniuje, arčiau centro ir nemokamą? pvz ta prie VCUP? ar ten tik iki 24h. ?
                  Aciu uz superines nuotraukeles

Siaip VLN centre yra keleta nemokamu aiksteliu (oficialiu). Visu pirma prie Sporto rumu (palikti automobili, nelabai saugu, mazas judejimas), Dar prie Sv. Onos baznycios (kiemas, visiskai nesaugu), Vilniaus g. pradzioje-gale prie Mokytoju namu ir aisku n kiemu visame centre.

Comment

o dėl tos prie VCUP nzn? Europos garažas tikrai per naktį nelaiko?

Comment

Parašė Hunte-r
                      ten berods irgi rakina..... gali pabandyti, veliau pranesk visiems

Comment

Parašė Hunte-r
                        Už garažo yra Giedraičių gatvė, kur pats beveik visuomet automobbilį laikau. Ten dieną paprastai vietų nebūna, tačiau vakare ji pamažu beveik visiškai ištuštėja
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tiesa sakant, pirmą kartą matau šį miesta tokiu kampu.
                          Bet miestas iš tikruju siaubingas, kaip ir visos valstijos.

Comment

http://mad.lt/gallery/ny čia nemažai žemiškų nuotraukų... kadangi fotkino lietuviai
                            p.s. Pasistačiau aikštelei prie VCUP, vietu daug laisvų buvo net naujūjų išvakarėse, Europos garažas iki 1h. dirba, bet nėra jokių šlakbaumų ar durų, tai turbūt ir per naktį laikytų, bet rizikuoti neverta... o dėl VCUP garažo nežinau, nėra jokio darbo laiko ir jokių vartų... žodžiu pastatyt mašiną Vilniuj, nemokamai, netoli centro, problemos nėra... Kaži kaip Niujorke

Comment

nu jo miestas tai tikrai nuostabus! 10-šimt balų!

Comment

per daug didele maisatis architekturoje ir siaip man prie sirdies labiau Cikaga...

Tai wat, tokios stokeles

Comment

Pats nuostabiausias "MIESTAS" pasaulyje. Gaila, kad Lietuvoje nieko panasaus nera (greiciausiai niekada ir nebus((( Negaliu sulaukti, kada ateis vasara, kai galesiu tenai apsilankyti!

Negalejau praeiti nenutraukes New York piesinio ant dzipo galo. Kiekvienas savaip garbina MIESTU MIESTA!

Comment

Grazu......
                                    "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Katik žiurint per CNN news pranešė, kad Freedon tower dangoraižio statybos yra sustabdytos ir neaišku kada jos bus pratęstos (kalbama , kad gali būti taip, kad dangoraižis gali būti visiškai nepastatytas )

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Čia dabar... Kodėl?

Comment

Parašė Didmiestis
                                          Pats nuostabiausias "MIESTAS" pasaulyje.
                                          Tikra pasaulio sostine. Jei galeciau rinktis kur gyventi, tai butu tik NYC

Comment

Working...
                                          X