Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Niujorkas / New York City

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Didmiesti, juk negalima nuvertinti ir Lietuvos miestu . Kiekvienas miestas turi savo tokio isskirtinio zavesio ir turi isskirtiniu trukumu. Palyginimui New York turi taip pat negraziu rajonu, bet apie juos nutylima, kaip ir Vilniuje apie juos nutylima turistams. Tai net nustebau kokie cia komentarai pasipyle kai Vilniu pavadino grazesniu uz Londona. Man asmeniskai Londono senamiestis nepatinka ir mano nuomones niekas nepakeis.

P.S. Geriau uztenka apie juos diskutuoti. Tema apie New York.
    "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Manau užteks kalbėti apie miestų grožį. Na o jei kalbėtume apie miestų svarba tai NY nėra lygių visom prasmėm.

Comment

Parašė topstarcanada
        Didmiesti, juk negalima nuvertinti ir Lietuvos miestu . Kiekvienas miestas turi savo tokio isskirtinio zavesio ir turi isskirtiniu trukumu. Palyginimui New York turi taip pat negraziu rajonu, bet apie juos nutylima, kaip ir Vilniuje apie juos nutylima turistams. Tai net nustebau kokie cia komentarai pasipyle kai Vilniu pavadino grazesniu uz Londona. Man asmeniskai Londono senamiestis nepatinka ir mano nuomones niekas nepakeis.

P.S. Geriau uztenka apie juos diskutuoti. Tema apie New York.
        As ir nesakiau ir niekada nesakysiu nieko blogo apie Lietuvos miestus, nes jie yra labai grazus ir turi nemazai ka parodyti. Mano mintis buvo ta, kad tie kurie sako, kad Londonas yra tik smirdantis monstras (NY irgi toks pat), kad Nieko gero ir grazaus tenai nera, labai klysta. Kiekvienas miestas ir miestelis turi kazka grazaus. Ir kalbant apie didelius miestus neuztenka vien tik juose kelias dienas paveseti ir jau spresti, kad ten nieko gero. Jeigu atvaziuotu turistas i NY ir ji visa laika pralaikytumem juodyne (in the hood), tai jis isvaziuotu pasibjaurejes ir niekada nenoretu grizti. Tas pats ir su Vilniumi, jeigu mes turistus nuveztume i cigonu tabara, ar i kokius monolitiniu daugiabuciu rajonus, tai jie paskui nieko gero apie Vilniu ir pacia LT nepagalvotu. Kai kalbama apie miesto grozi dazniausiai turime galvoje centrine miesto dali (senamiesti, centra, downtown, whatever...) ir man tikrai niekas neirodis, kad Londono senamiestis yra nevertas demesio, Maskvos centras irgi nieko gero, ar kad Vilniaus senamiestis zemo lygio. Sitie ir kiti miestai turi labai daug ka grazaus. Yra labai zema viena iskelti iki dangaus, o kitus ar kita sumaisyti su S...

Comment

Butent, kai kurie forumo dalyviai negerbia kitu nuomones, jei ka pasako tai is karto skuba papriestarauti ir apjuodinti.

Gerai uztenka sia tema

http://www.wirednewyork.com/manhattan/skyline/
          "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

NYC be kita ko turi ir nuostabu parka paciame centre - Central Park

Comment

Parašė John
              Visiska nesamone.
              NYC yra vienas svarbiausiu pasaulio miestu, kur visko yra kur kas daugiau negu vien dangoraiziai (daugelis kuriu man visai neimponuoja, iskaitant ir ta pati visu garbinama Empire State ). NYC yra vieta, kur isikurusi viena svarbiausiu pasaulio akciju birzu, savo bustines turi daugybe didziuju (tarp ju ir didziausia - Citigroup) pasaulio kompaniju bei banku, tai vienas dvieju tikru multikulturiniu pasaulio didmiesciu (kaip ir Londonas), kas ji padaro is esmes pranasesni uz daugeli kitu pasaulio didmiesciu. Tai ir vienas svarbiausiu pasaulio kulturos centru (teatrai, muziejai, muzika ir t.t.). Taigi NYC yra kur kas daugiau negu smirdantis, uzkimstas ir dustantis didmiestis.
              Visiška sąmonė Tik žemutinis Manhetenas yra gan tvarkingas ir švarus, o kas už jo yra purvina, šiukšlina ir smirda
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Taip Mantaz siuo atveju teisus.

Comment

Liutas, grazios nuotraukos.

Comment

Mano Bosas, pries kelias savaites viesejo Europoje. Jis pats yra graikas, tad daugiausiai laoko praleido Graikijoje, bet paskutine savaite praleido keliaudamas po Europa. Buvo uzsukes ir i Lietuva. Nelabai man patiko, ka jis pasake. Pagal ji, Lietuva (jis buvo Vilniuje, Klaipedoje, Nidoje, Kryziu kalne) yra labai visais atzvilgiais atsilikusi salis. Vienintelis dalykas kuris jam paliko sioki toki ispudi buvo Kryziu kalnas. Musu sostinei jis karciu zodziu negailejo, sake kad senomis tarybinemis masinelemis vis dar vazinejanti liaudis gyvena skurdziai. Nepatiko jam ir gyvenamieji namai, purvinos-siukslinos gatves, bei viesbutis (prastas aptarnavimas). As nezinau po kokius jis tenai rajonus smirinejo, kad tokiu viazdu prisiziurejo, bet man buvo menkas malonumas jo klausyti. As jam dar meginau aiskinti, kad jis turbut taip ir nebuvo senamiesti, nemate visu graziu baznyciu ir panasiai, bet jis sake, kad buvo (as nelabai patikejau). Daug darbuotoju girdejo musu pokalbi ir as itariu, kad nekoki vaizda susidare apie musu sali. Buvau taip ant jo supykes, kad kai po keliu minuciu mane pasisauke i savo kabineta- as neatejau (fuck you-pagalvojau).
                    Papasakojau sita nemalonia istorija del to, kad suprastumete, jog ka vienas sako nereiskia, kad taip ir yra.

P.S. darbuotojams (su kuriais subendrauju) as pasakiau, kad Polis visiskai nusisnekejo ir manau, kad jie manim patikejo.

Comment

Laikyk frontą
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                        Visiška sąmonė Tik žemutinis Manhetenas yra gan tvarkingas ir švarus, o kas už jo yra purvina, šiukšlina ir smirda
                        Oi atsimenu kai savo viešnagės JAV priešpaskutinę dieną su prieteliais slovakais nejuokais užgėrėm ir aš pramiegojau 2 metro stoteles važiuodams iš pietinio Manheteno į savo hostelį (netoli šiaurinės Centrinio parko dalies)... Išlipęs atsidūriau Harleme- ir niekam nelinkėčiau patirti to jausmo kai išlendi į paviršių ir pasirodo, kad 300 metrų spinduliu esi vienintelis baltasis ir visi į tave kažkaip keistai žiūri Turiu pasakyti, kad vaizdels ir kvapelis ten buvo visiškai nekokie- tai vos pora kilometrų nuo centro su visais dangoraižiais
                        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Oi oi, nekokia patirtis Man pačiam teko važiuoti autobusu per visus kraupius priemiesčius į aukštutinį Manheteną. Iki šiol sunku pamiršti, kaip ten viskas nežmoniškai apdergta
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Didmiestis
                            Mano Bosas, pries kelias savaites viesejo Europoje. Jis pats yra graikas, tad daugiausiai laoko praleido Graikijoje, bet paskutine savaite praleido keliaudamas po Europa. Buvo uzsukes ir i Lietuva. Nelabai man patiko, ka jis pasake........
                            Didmiesti laikykis ir gink lietuvos garbe

Comment

Parašė topstarcanada
                              Didmiesti laikykis ir gink lietuvos garbe
                              Stengiuosi, bet vienas lauke ne karys. Seip tai daugelis Amerikieciu ir europieciu, gyvenanciu USA, yra ne kokios nuomones apie Lietuva (turiu galvoje ta mazyte dali zmoniu, kurie is vis zino, kas ta Lietuva). Per viena paskaita (2 metai atgal) mokiniu grupele dare projekta, kurioje Lietuva buvo pamineta kartu su Afrikos vargingomis salimis kaip viena is 3 pasaulio saliu. Kai as pamaciau Lietuvos varda tame sarase, tai man net plaukai pasisiause!!! Dar graziau buvo, kai vienas pasake, jog ten zmones gyvena be elektros (neisivaizduoju is kur info trauke). Juokingiausia buvo,kai jis paminejo, kad buvo nuskrides i Lietuva (cia toje vietoje ir prasimete), tada as jo garsiai paklausiau kaip ir kokiu budu tu ten nusileidai, jeigu elektros nera. Vaikelis taip susimete, kad nebegalejo daugiau nieko pasakyti. Jis neliko nenubaustas uz tokias nesamones- paskui suzinojau, kad jis fail'ino klase (taip jam ir reikia).
                              Kadangi kiti toje paskaitoje mane pazinojo ir paklause ar tas, ka anas nemoksa deste yra tiesa. Aisku, as jiems paaiskinau, kad jo zodziuose nebyvo nei laselio tiesos.
                              Tad meginu kovoti ir gerinti Lietuvos ivaizdi Amerikoje, bet ne visada sekasi. Kas karta, kai isgirstu tokius paistalus, meginu zmonems irodyti, kad tai melas!

Comment

Vienas lauke ne karys. Siaip truksta uzsienyje apie Lietuva reklamos, o kuri daznaiusiai buna paleista, tai smeidzianti Lietuva. Kaip ne per seniausiai New York Times laikrastyje buvo straipsnis.

Comment

Parašė Didmiestis
                                  Stengiuosi, bet vienas lauke ne karys. Seip tai daugelis Amerikieciu ir europieciu, gyvenanciu USA, yra ne kokios nuomones apie Lietuva (turiu galvoje ta mazyte dali zmoniu, kurie is vis zino, kas ta Lietuva). Per viena paskaita (2 metai atgal) mokiniu grupele dare projekta, kurioje Lietuva buvo pamineta kartu su Afrikos vargingomis salimis kaip viena is 3 pasaulio saliu. Kai as pamaciau Lietuvos varda tame sarase, tai man net plaukai pasisiause!!! Dar graziau buvo, kai vienas pasake, jog ten zmones gyvena be elektros (neisivaizduoju is kur info trauke). Juokingiausia buvo,kai jis paminejo, kad buvo nuskrides i Lietuva (cia toje vietoje ir prasimete), tada as jo garsiai paklausiau kaip ir kokiu budu tu ten nusileidai, jeigu elektros nera. Vaikelis taip susimete, kad nebegalejo daugiau nieko pasakyti. Jis neliko nenubaustas uz tokias nesamones- paskui suzinojau, kad jis fail'ino klase (taip jam ir reikia).
                                  Kadangi kiti toje paskaitoje mane pazinojo ir paklause ar tas, ka anas nemoksa deste yra tiesa. Aisku, as jiems paaiskinau, kad jo zodziuose nebyvo nei laselio tiesos.
                                  Tad meginu kovoti ir gerinti Lietuvos ivaizdi Amerikoje, bet ne visada sekasi. Kas karta, kai isgirstu tokius paistalus, meginu zmonems irodyti, kad tai melas!
                                  Puikus pvz. iliustruojantis amerikiečių "erudiciją" ir išsiauklėjimą...

Comment

Parašė kaunaz
                                    Puikus pvz. iliustruojantis amerikiečių "erudiciją" ir išsiauklėjimą...
                                    Del keliu nevisprociu nedaryk isvados apie visus amerikiecius, nes man teko sutikti tik keleta, kurie buvo tokiu kvalu paziuru. Ir del to, kad kai kurie taip galvoja yra kalti patys lietuviai. Patikesi manimi ar ne, bet daznas tautietis gyvenantis USA amerikieciams tokiu baisenybiu pripasakoja, kad jie galvoja, jog Lietuva yra ubagu krastas, kuriame nieko gero nera ir niekada nebus ir t.t. Kadangi tokia informacija yra suteikta lietuvio, amerikietis priima ja kaip teisinga, tad uz tai turime "padekoti" patys sau!!!

Comment

Parašė Didmiestis
                                      Del keliu nevisprociu nedaryk isvados apie visus amerikiecius, nes man teko sutikti tik keleta, kurie buvo tokiu kvalu paziuru. Ir del to, kad kai kurie taip galvoja yra kalti patys lietuviai. Patikesi manimi ar ne, bet daznas tautietis gyvenantis USA amerikieciams tokiu baisenybiu pripasakoja, kad jie galvoja, jog Lietuva yra ubagu krastas, kuriame nieko gero nera ir niekada nebus ir t.t. Kadangi tokia informacija yra suteikta lietuvio, amerikietis priima ja kaip teisinga, tad uz tai turime "padekoti" patys sau!!!
                                      Bet juk sakei, kad tai buvo paskaita, tai keista, kad taip kalba, masto ir tiek težino studentas, kuris turėtų būt protingesnis ir labiau išsilavinęs už vidutinį amerikietį. Be to aš aišku ne dėl jo vieno taip sakau, užtenka filmų pasižiūrėt, žinias pamatyt, kaip pakalba kai kurie amerikiečiai...

Comment

Parašė kaunaz
                                        Bet juk sakei, kad tai buvo paskaita, tai keista, kad taip kalba, masto ir tiek težino studentas, kuris turėtų būt protingesnis ir labiau išsilavinęs už vidutinį amerikietį. Be to aš aišku ne dėl jo vieno taip sakau, užtenka filmų pasižiūrėt, žinias pamatyt, kaip pakalba kai kurie amerikiečiai...
                                        As juk sakiau, kad jis toks paskaitos nepraejo. Gavo F (Failed), nes su tokiom savo paziurom ir ziniom kitokio pazymio ir negalejo gauti. Tas darbas buvo kiekvieno individuali prezentacija (grupes nario) trunkanti 10minuciu, per kuria tu galejai sakyti ka tik norejai tau paskirta tema. Destytojas buvo tik vertintojas (negalejo kistis), o klausimus galejome tik mes uzdavineti (studentai). Dazniausiai niekas klausimu toje paskaitoje neuzduodavo, nes ji prasidedavo 6 ryto ir visi dar uzmige budavo. As irgi buciau miegojes, jeigu tas prietranka nebutu paminejes Lietuvos. Studentai cia yra labai issilavine, nes, vidutinis amziaus vidurkis 30+ metu (daznas jau turi master degree and shit like that). Tas, kur nusisnekejo kalbedamas apie Lietuva buvo ka tik is mokyklos (18-19 metu).
                                        Sakai uztenka filmu paziureti, zinias pamatyti, kad suprastum kaip kalba kaikurie amerikieciai. Man tai uztenka "Klausimeli" paziureti, kad suprasciau, jog Lietuvoje "Geniju" irgi netruksta. Apie zinias tai isvis net nekalbu!!!

Comment

kelios foto 14-3 dienu senumo is NYC

I love INNUENDO!

Comment

Working...
                                          X