Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Niujorkas / New York City

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nors dar turiu visgi. Aš tik norėjau pasakyti, kad anksčiau Vilniaus grožio tikrai nepastebėdavau ir maniau, kad betkuris miestas užsienyje yra daug gražesnis nes jis didenis ir pan. tačiau grįžęs po kelionės specialiai vaikščiojau po Vilnių ir visur dairiausi, tada supratau, kad Vilnius man labai patinka ir yra labai jaukus ir labai gražus tos visos žalios kalvos ir iš po jų kyšančios bažnyčios atrodo labai jau mielai.

Comment

Valio taika . Dabar galite grįžt prie Niujorko grožio aptarinėjimo

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė kaunaz
        Čia jau šitas mano palyginimas tau, o ne jam. Kaip tu bandei įrodyt, kad mano nuomonė neteisinga, nes foruma dauguma mano kitaip. Tai Bezdonių dauguma irgi gal mano savaip, bet juk vilniečiams į tai nusipjaut, ką mano Bezdonys.
        Kur aš sakiau, kad tavo nuomonė neteisinga? Jei tau gražu, tai yra tavo teisė turėti tokią nuomonę, tačiau sakiau, kad dauguma (>50% ) tau paprieštarautų
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Ežiukas
          Valio taika . Dabar galite grįžt prie Niujorko grožio aptarinėjimo
          Pala, dar kol kas netaika. Tiesa, apie Vilnių baigta.
          Parašė Mantaz
          o tavo abejonės dažnai būna neteisingos, ką jau ne sykį įrodei dalyvaudamas šiame forume
          Sausio 5 d. tu man davei neigiamą įvertinimą temoj krepšinis, nors po to bent 3 žmonės arba man pritarė, arba išsakė pan. nuomonę. Beje, tavo komentaras prie įverčio buvo labai linksmas: "Išmok skirt savo asmeninę nuomonę ir realius faktus"

Comment

Parašė kaunaz
            Pala, dar kol kas netaika. Tiesa, apie Vilnių baigta.

Sausio 5 d. tu man davei neigiamą įvertinimą temoj krepšinis, nors po to bent 3 žmonės arba man pritarė, arba išsakė pan. nuomonę. Beje, tavo komentaras prie įverčio buvo labai linksmas: "Išmok skirt savo asmeninę nuomonę ir realius faktus"
            Tas įvertis buvo skirtas ne tik už tas tavo sapaliones krepšinio temoje, bet ir už praeitį. Beje, komentaras galiotų ir daugiau atveju po sausio 5-osios.
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
              Tas įvertis buvo skirtas ne tik už tas tavo sapaliones krepšinio temoje, bet ir už praeitį. Beje, komentaras galiotų ir daugiau atveju po sausio 5-osios.
              "sapaliones"
              Man atrodo, ten kur tu parašei: "Išmok skirti savo asmeninę nuomonę ir realius faktus" - turėjo būti "mano(t.y. tavo Mantaz ) nuomonę" vietoj :realius faktus". Kieno žodis viršesnis. Chief
              Paskutinis taisė kaunaz; 2006.04.06, 18:46.

Comment

Kas dėl Niujorko - jei ką ir galima pavadinti "smirdančiu milžinu", tai tik NY.

Niujorkas - turbūt vienas labiausiai pervertintų pasaulio miestų.

Comment

Parašė Aug1z

Greičiau vienas kontrastiškiausių, nei tiek smirdančiu.
                  Kodėl tau nepatinka NYC?

Comment

Parašė kaunaz
                    Greičiau vienas kontrastiškiausių, nei tiek smirdančiu.
                    Kodėl tau nepatinka NYC?
                    Visų pirma - vėl interesų konfliktas - net ir Manheteno panoramose nematau nieko gražaus. Senų dangoraižių miškas, nusileidžiantis panašiems Azijos miestams. Skonio reikalas Taip pat neįsivaizduoju šlykštesnio miesto gyventi paprastam žmogui nei NY. Smirdantis skruzdėlynas, kur dar ir nepamatysi saulės šviesos... Taip pat vadinantys NY pasaulio sostine, mano kuklia nuomone, yra tiesiog amerikoniškos reklamos aukos...

Comment

Parašė Aug1z
                      Visų pirma - vėl interesų konfliktas - net ir Manheteno panoramose nematau nieko gražaus. Senų dangoraižių miškas, nusileidžiantis panašiems Azijos miestams. Skonio reikalas Taip pat neįsivaizduoju šlykštesnio miesto gyventi paprastam žmogui nei NY. Smirdantis skruzdėlynas, kur dar ir nepamatysi saulės šviesos... Taip pat vadinantys NY pasaulio sostine, mano kuklia nuomone, yra tiesiog amerikoniškos reklamos aukos...
                      Jau dėl dangoraižių klasikos, tikrai nesutinku. Beveik visi tie 30-ųjų ar dar net senesni dangoraižiai formuoja Niujorko veidą, o Empire State Building yra tiek pat Niujorko simbolis kiek Laisvės statula, ar buvo WTC. Aišku, techniškai, kaip tu sakai, Azijos miestu dangoraižiai pranašesni.
                      Dėl Pasaulio sostinės, sutinku su tavim, jog Niujorkas nelabai gali ja būt, ir ne tik dėl amerikietiškos kultūros. Man Pasaulio sostine geriausiai žiūrisi Londonas.
                      Paskutinis taisė kaunaz; 2006.04.06, 19:14.

Comment

Parašė kaunaz
                        Jau dėl dangoraižių klasikos, tikrai nesutinku. Beveik visi tie 30-ųjų ar dar net senesni dangoraižiai formuoja Niujorko veidą, o Empire State Building yra tiek pat Niujorko simbolis kiek Laisvės statula, ar buvo WTC. Aišku, techniškai, kaip tu sakai, Azijos miestu dangoraižiai pranašesni.
                        Dėl Pasaulio sosotinės, sutinku su tavim, jog Niujorkas nelabai gali ja būt, ir ne tik dėl amerikietiškos kultūros. Man Pasaulio sostine geriausiai žiūrisi Londonas.
                        Empire State Building'as tikrai vienas gražiausių pasaulio dangoraižių, bet jei žiūrėti į pavienius pastatus po viso pasaulio miestus, tai tegu NYC slepiasi po lapais Žiūrint į vaizdinę visumą, NYC tikrai nusileidžia Azijos "dangoraižių sostinėms". Dėl Londono, kaip jau sakiau, man Paryžius kurkas labiau patinka, bet aš prieš kažkokio miesto išaukštinimą iki "pasaulio sostinės".

Comment

Parašė Aug1z
                          Empire State Building'as tikrai vienas gražiausių pasaulio dangoraižių, bet jei žiūrėti į pavienius pastatus po viso pasaulio miestus, tai tegu NYC slepiasi po lapais Žiūrint į vaizdinę visumą, NYC tikrai nusileidžia Azijos "dangoraižių sostinėms". Dėl Londono, kaip jau sakiau, man Paryžius kurkas labiau patinka, bet aš prieš kažkokio miesto išaukštinimą iki "pasaulio sostinės".
                          Nemanau, kad galima būtų lygint dar bent miestą iš Azijos neskaitant Honkongo ir Šanchajaus, nes Niujorkas kitus miestus pagal dangoraižių kiekį lenkia keliariopai.

Comment

Parašė kaunaz
                            Nemanau, kad galima būtų lygint dar bent miestą iš Azijos neskaitant Honkongo ir Šanchajaus, nes Niujorkas kitus miestus pagal dangoraižių kiekį lenkia keliariopai.
                            Minėjau Azijos "dangoraižių sostines". Be Honkongo ir Šanchajaus jų turbūt daugiau ir nėra. Ir jau vien faktas, kad NYC nėra pirmaujantis pasaulio miestas pagal dangoraižius, padaro šio miesto aukštinimą juokingu, nes jis daugiau nieko ir neturi. Smirdantis, užkimštas ir dusinantis didmiestis, daugiau nieko...

Comment

Parašė Aug1z
                              Minėjau Azijos "dangoraižių sostines". Be Honkongo ir Šanchajaus jų turbūt daugiau ir nėra. Ir jau vien faktas, kad NYC nėra pirmaujantis pasaulio miestas pagal dangoraižius, padaro šio miesto aukštinimą juokingu, nes jis daugiau nieko ir neturi. Smirdantis, užkimštas ir dusinantis didmiestis, daugiau nieko...
                              Tokiu atveju, beveik toks pat miestas yra ir Čikaga, nes Čikagos pagrindas irgi dangoraižiai.

Comment

Parašė Aug1z
                                Beje, nepamiršk, ką Niujorkas prarado. Be to bus Freedom tower ir dar kažkas. O bent jau Šanchajų, Niujorkas tikrai ženkliai lenkia pagal dangoraižius, bet Honkongas iš tiesų stulbinantis.

Comment

Parašė kaunaz
                                  Beje, nepamiršk, ką Niujorkas prarado. Be to bus Freedom tower ir dar kažkas. O bent jau Šanchajų, Niujorkas tikrai ženkliai lenkia pagal dangoraižius, bet Honkongas iš tiesų stulbinantis.
                                  Mano nuomonę dėl NY labiausiai formuoja tai, kad aš apskritai nemėgstu tų visų dangoraižinių metropolių, man jie visai negražūs ir manęs netraukia. Nei vienas iš tų milžinų, tiek JAV, tiek Azijos, mano nuomone, negali lygintis su tokiais Europos miestais kaip Paryžius, Londonas, Praha, Viena, visų nė nevardinsiu. WTC aišku kardinaliai keičia NY skyline'ą, bet mano nuomonės apie šį miestą jie nepakeistų, jei ir dabar tebestovėtų.
                                  Žodžiu pagal tokius kaip aš, Vilnius neturi šansų prieš Paryžių ir t.t. bet su NYC ir t.t. konkuruoja ir sėkmingai nukonkuruoja

Comment

Parašė Llinass
                                    Būtent. Vilnius yra mažas ir jaukus ir tame aš matau grožį. Vat kaip anksčiau mano minėtas Londonas didelis ir smirdantis monstras.
                                    Turbut kokiam Southalle buvai visa ta laika del to taip ir pasirode.

Comment

Parašė Aug1z

Paskutinis taisė Didmiestis; 2006.04.07, 02:38.

Comment

[QUOTE=kaunaz]Tokiu atveju, beveik toks pat miestas yra ir Čikaga, nes Čikagos pagrindas irgi dangoraižiai

Apie Chicago gerai arba nieko

Comment

As nekritikuosiu nei NY, nei Londono, nei to pacio Vilniaus. Tik pasakysiu, kad perskaicius kelis komentarus, man labai pagailo keletos zmogeliuku is LT. Gaila, kad jus esate tokios prastos nuomones apie didziausius ir graziasuius pasaulio miestus

Comment

Working...
                                          X