Parašė Aug1z
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Niujorkas / New York City
Collapse
X
-
Parašė MantazNa galėtumėm ir olimpines žaidynes čia surengt, bet kodėl nerengiam? Beje, tu bandai grožį paversti objektyviu ir pamatuojamu dalyku, tačiau man atrodo, kad Llinas kalbėjo apie asmeninį grožį
Comment
-
Parašė kaunazO kur aš prieštaravau, sakydamas jog Vilnius negražus, jam? Aš tik po tos jo replikos apie Vilniaus grožį, pasiteiravau, ar jis buvo išvykęs iš Lietuvos, jeigu Vilnius yra gražiausias miestas jam.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė LlinassBūtent. Vilnius yra mažas ir jaukus ir tame aš matau grožį. Vat kaip anksčiau mano minėtas Londonas didelis ir smirdantis monstras. Čia aš kalbėjau apskritai apie visumą, na o jei paimsime atskiras jo dalis muziejus kai kuriuos pastatus tai nėr ką lygint su Vilnium.
Comment
-
Parašė LlinassBūtent. Vilnius yra mažas ir jaukus ir tame aš matau grožį. Vat kaip anksčiau mano minėtas Londonas didelis ir smirdantis monstras. Čia aš kalbėjau apskritai apie visumą, na o jei paimsime atskiras jo dalis muziejus kai kuriuos pastatus tai nėr ką lygint su Vilnium.
Comment
-
Parašė kaunazDėl Vilniaus jaukumo ir pan., tai čia tuo labiau, Vilniuj dar daug daug mažesnis plotas gražių, jaukių vietų nei tam pačiam Londone. Čia kalba eina tik apie Vilniaus senamiestį pagrinde, nes jei imt visą miestą, tai kaip manai ar Vilnius kokiam anglui, amerikiečiui pasirodys toks pat jaukus kaip tau, ar bjaurus?
Comment
-
Parašė Aug1zO aš Londono ir neminėjau. Beveik neabejoju, kad Paryžius tau paliks kurkas geresnį įspūdį nei Londonas. Aišku jei kreipsim dėmėsį į Paryžiaus rajonus, esančius toliau nuo centro, tada jį irgi būtų galima įvardinti tiesiog kaip smirdantį gigantą, bet į tai žiūrint, su Vilniumi dar liūdnesnė padėtis. Lyginant centrus nemačiau ir neįsivaizduoju žmogaus, buvusio ir Paryžiuje, ir Vilniuje, bei pareiškusio, kad Vilnius jam patiko labiau/atrodė gražesnis...
Comment
-
Parašė LlinassNešnekėk kas būtų jeigu būtų. Taip aš kalbu apie senamiestį. Buvo atvažiavę pas mane draugai iš Londono ir jiem taip pat pasirodė mažas ir jaukus. Tad siūlau baigt šitą diskusiją.
Comment
-
Parašė kaunazAr tie patys komiblokų(kuriais dauguma forumiečių tai bjaurisi) rajonai: Karoliniškės-Lazdynai, Pašilaičiai, Viršuliškės, Žirmūnai ir t.t., kurie sudaro ženklią miesto ir kuriuose gyvena bent pusė miesto gyventojų, irgi pasirodė jaukūs tavo bičiuliams?
Comment
-
Parašė LlinassKaunaz. Manau čia įsiviešpatavo tavo noras sumenkinti Vilnių ir tiek. Kaip mes visi puikiai žinome Vilnius niekada nebus toks svarbus kaip čia minimi kiti miestai ir niekada nesusilauks tiek turistų kaip Praha ar Budapeštas, tačiau kalbant apie grožį nereikia tuo vadovaujantis ir menkinti.
Lieku prie savo nuomonės, kad Vilnių tu pažinodamas puikiai, žinai jo gražiąsias vietas, kuris kaip įmanydamas išauakštini ir pagražini, tuo pačiu, tiek savo iniaciatyva, tiek dėl psichologinių dalykų norom nenorom, komiblokus ir visa kita kas Vilniuj gražu ar negražu, esi linkęs pamiršti.
Comment
-
Parašė JohnLondone, kad ir kaip ieskosit, nerasit nieko panasaus i Pilies gatve ar apskritai Vilniaus tipo senamiesti, todel tam tikra prasme galima sutikti, kad Vilnius grazesnis uz Londona (na gal ir ne 100x, bet nors kokius 2x ar 5x ).
Comment
-
Parašė MantazO koks tavo reikalas? Jei jiems tai yra gražu, vadinasi tai yra jų nuomonė. Llinas taip pat kalbėjo apie save, o ne apie "daugumą".
Comment
-
Parašė kaunazIš dalies galima sutikt, ir aš nesiginu, kad yra kitaip. Bet menkinimas iš mano pusės, prasidėjo dėl jūsų kai kurių per didelio pasipūtimo, jūs bendraudami su užsieniečiais taip lygindami miestus(Vilnių ir Londoną) būtūmėt išjuokti ar bent, mažų mažiausiai nesuprasti. Nereikia norėt būt pasaulio bamba.
Lieku prie savo nuomonės, kad Vilnių tu pažinodamas puikiai, žinai jo gražiąsias vietas, kuris kaip įmanydamas išauakštini ir pagražini, tuo pačiu, tiek savo iniaciatyva, tiek dėl psichologinių dalykų norom nenorom, komiblokus ir visa kita kas Vilniuj gražu ar negražu, esi linkęs pamiršti.
Comment
Comment