Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Niujorkas / New York City

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Aug1z
    Būtent. Esu praleidęs kažkiek laiko tiek Paryžiuje, tiek Prahoje ir kai juos aplankysi, ypač Paryžių, Vilnius tau bus tik nedidelis jaukus ir mielas širdžiai miestukas. Bet apie "gražiausią" turbūt teks pamiršti.
    Būtent. Vilnius yra mažas ir jaukus ir tame aš matau grožį. Vat kaip anksčiau mano minėtas Londonas didelis ir smirdantis monstras. Čia aš kalbėjau apskritai apie visumą, na o jei paimsime atskiras jo dalis muziejus kai kuriuos pastatus tai nėr ką lygint su Vilnium.

Comment

Parašė Mantaz
      Na galėtumėm ir olimpines žaidynes čia surengt, bet kodėl nerengiam? Beje, tu bandai grožį paversti objektyviu ir pamatuojamu dalyku, tačiau man atrodo, kad Llinas kalbėjo apie asmeninį grožį
      O kur aš prieštaravau, sakydamas jog Vilnius negražus, jam? Aš tik po tos jo replikos apie Vilniaus grožį, pasiteiravau, ar jis buvo išvykęs iš Lietuvos, jeigu Vilnius yra gražiausias miestas jam.

Comment

Parašė kaunaz
        O kur aš prieštaravau, sakydamas jog Vilnius negražus, jam? Aš tik po tos jo replikos apie Vilniaus grožį, pasiteiravau, ar jis buvo išvykęs iš Lietuvos, jeigu Vilnius yra gražiausias miestas jam.
        Tu pradėjai iš jo išsip*sinėti kai jis pasakė, kad Vilnius jam 100 kart gražesnis už Londoną.
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Llinass
          Būtent. Vilnius yra mažas ir jaukus ir tame aš matau grožį. Vat kaip anksčiau mano minėtas Londonas didelis ir smirdantis monstras. Čia aš kalbėjau apskritai apie visumą, na o jei paimsime atskiras jo dalis muziejus kai kuriuos pastatus tai nėr ką lygint su Vilnium.
          Dėl Vilniaus jaukumo ir pan., tai čia tuo labiau, Vilniuj dar daug daug mažesnis plotas gražių, jaukių vietų nei tam pačiam Londone. Čia kalba eina tik apie Vilniaus senamiestį pagrinde, nes jei imt visą miestą, tai kaip manai ar Vilnius kokiam anglui, amerikiečiui pasirodys toks pat jaukus kaip tau, ar bjaurus?

Comment

Parašė Mantaz
            Tu pradėjai iš jo išsip*sinėti kai jis pasakė, kad Vilnius jam 100 kart gražesnis už Londoną.
            O Petrui Bezdonys 100 kart gražesnis kaimas nei Vilnius. O taip pat jam pritaria ir Antanas...
            Bandos jausmas, ką bepridursi.
            Paskutinis taisė kaunaz; 2006.04.06, 15:32.

Comment

Gincas beprasmis. Panasiai kaip WV Golf savininkas gincytusi su Honda Civic savininku, kuri grazesne ir geresne

Comment

Parašė Llinass
                O aš Londono ir neminėjau. Beveik neabejoju, kad Paryžius tau paliks kurkas geresnį įspūdį nei Londonas. Aišku jei kreipsim dėmėsį į Paryžiaus rajonus, esančius toliau nuo centro, tada jį irgi būtų galima įvardinti tiesiog kaip smirdantį gigantą, bet į tai žiūrint, su Vilniumi dar liūdnesnė padėtis. Lyginant centrus nemačiau ir neįsivaizduoju žmogaus, buvusio ir Paryžiuje, ir Vilniuje, bei pareiškusio, kad Vilnius jam patiko labiau/atrodė gražesnis...

Comment

Parašė kaunaz
                  Dėl Vilniaus jaukumo ir pan., tai čia tuo labiau, Vilniuj dar daug daug mažesnis plotas gražių, jaukių vietų nei tam pačiam Londone. Čia kalba eina tik apie Vilniaus senamiestį pagrinde, nes jei imt visą miestą, tai kaip manai ar Vilnius kokiam anglui, amerikiečiui pasirodys toks pat jaukus kaip tau, ar bjaurus?
                  Nešnekėk kas būtų jeigu būtų. Taip aš kalbu apie senamiestį. Buvo atvažiavę pas mane draugai iš Londono ir jiem taip pat pasirodė mažas ir jaukus. Tad siūlau baigt šitą diskusiją.

Comment

Parašė Aug1z
                    O aš Londono ir neminėjau. Beveik neabejoju, kad Paryžius tau paliks kurkas geresnį įspūdį nei Londonas. Aišku jei kreipsim dėmėsį į Paryžiaus rajonus, esančius toliau nuo centro, tada jį irgi būtų galima įvardinti tiesiog kaip smirdantį gigantą, bet į tai žiūrint, su Vilniumi dar liūdnesnė padėtis. Lyginant centrus nemačiau ir neįsivaizduoju žmogaus, buvusio ir Paryžiuje, ir Vilniuje, bei pareiškusio, kad Vilnius jam patiko labiau/atrodė gražesnis...
                    Sutinku pilnai. Nešneku apie Paryžių nes jame nebuvau. Kaunaz pradėjo prieštaravimus kai aš palyginau Londoną ir Vilnių, nors Londone pats nebuvęs.

Comment

Parašė Llinass
                      Nešnekėk kas būtų jeigu būtų. Taip aš kalbu apie senamiestį. Buvo atvažiavę pas mane draugai iš Londono ir jiem taip pat pasirodė mažas ir jaukus. Tad siūlau baigt šitą diskusiją.
                      Ar tie patys komiblokų(kuriais dauguma forumiečių tai bjaurisi) rajonai: Karoliniškės-Lazdynai, Pašilaičiai, Viršuliškės, Žirmūnai ir t.t., kurie sudaro ženklią miesto ir kuriuose gyvena bent pusė miesto gyventojų, irgi pasirodė jaukūs tavo bičiuliams?

Comment

Parašė kaunaz
                        Ar tie patys komiblokų(kuriais dauguma forumiečių tai bjaurisi) rajonai: Karoliniškės-Lazdynai, Pašilaičiai, Viršuliškės, Žirmūnai ir t.t., kurie sudaro ženklią miesto ir kuriuose gyvena bent pusė miesto gyventojų, irgi pasirodė jaukūs tavo bičiuliams?
                        O kas tau sakė kad jie juos matė? Aš pats juos labai retai matau, nes gyvenu Užupį dirbu Antakalnį, o laisvą laiką leidžiu Senamiestį.

Comment

Parašė kaunaz
                          O Petrui Bezdonys 100 kart gražesnis kaimas nei Vilnius. O taip pat jam pritaria ir Antanas...
                          Bandos jausmas, ką bepridursi.
                          Ką tu žinai apie Petrą ir Antaną? Jei jiems asmeniškai tai gražu, vadinasi viskas tvarkoje, ko dar tau reikia?
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kaunaz. Manau čia įsiviešpatavo tavo noras sumenkinti Vilnių ir tiek. Kaip mes visi puikiai žinome Vilnius niekada nebus toks svarbus kaip čia minimi kiti miestai ir niekada nesusilauks tiek turistų kaip Praha ar Budapeštas, tačiau kalbant apie grožį nereikia tuo vadovaujantis ir menkinti.

Comment

Parašė Mantaz
                              Ką tu žinai apie Petrą ir Antaną? Jei jiems asmeniškai tai gražu, vadinasi viskas tvarkoje, ko dar tau reikia?
                              O ar tu manai, kad tokia Petro, Antano ir Kazio, bei kitų bezdoniečių nuomonė yra daugumos nuomonė, ir sutaptų su vilniečių nuomone?

Comment

O koks tavo reikalas? Jei jiems tai yra gražu, vadinasi tai yra jų nuomonė. Llinas taip pat kalbėjo apie save, o ne apie "daugumą".
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Llinass
                                  Kaunaz. Manau čia įsiviešpatavo tavo noras sumenkinti Vilnių ir tiek. Kaip mes visi puikiai žinome Vilnius niekada nebus toks svarbus kaip čia minimi kiti miestai ir niekada nesusilauks tiek turistų kaip Praha ar Budapeštas, tačiau kalbant apie grožį nereikia tuo vadovaujantis ir menkinti.
                                  Iš dalies galima sutikt, ir aš nesiginu, kad yra kitaip. Bet menkinimas iš mano pusės, prasidėjo dėl jūsų kai kurių per didelio pasipūtimo, jūs bendraudami su užsieniečiais taip lygindami miestus(Vilnių ir Londoną) būtūmėt išjuokti ar bent, mažų mažiausiai nesuprasti. Nereikia norėt būt pasaulio bamba.
                                  Lieku prie savo nuomonės, kad Vilnių tu pažinodamas puikiai, žinai jo gražiąsias vietas, kuris kaip įmanydamas išauakštini ir pagražini, tuo pačiu, tiek savo iniaciatyva, tiek dėl psichologinių dalykų norom nenorom, komiblokus ir visa kita kas Vilniuj gražu ar negražu, esi linkęs pamiršti.

Comment

Parašė John
                                    Londone, kad ir kaip ieskosit, nerasit nieko panasaus i Pilies gatve ar apskritai Vilniaus tipo senamiesti, todel tam tikra prasme galima sutikti, kad Vilnius grazesnis uz Londona (na gal ir ne 100x, bet nors kokius 2x ar 5x ).
                                    Paryžiuj, kad ir kaip ieškotumėte, nerasite nieko pan. į Kauno medicinos universiteto šiluminės stoties kaminą. Deja, Kaune nerasite Eifelio bokšto...

Comment

Parašė Mantaz
                                      O koks tavo reikalas? Jei jiems tai yra gražu, vadinasi tai yra jų nuomonė. Llinas taip pat kalbėjo apie save, o ne apie "daugumą".
                                      Čia jau šitas mano palyginimas tau, o ne jam. Kaip tu bandei įrodyt, kad mano nuomonė neteisinga, nes foruma dauguma mano kitaip. Tai Bezdonių dauguma irgi gal mano savaip, bet juk vilniečiams į tai nusipjaut, ką mano Bezdonys.

Comment

Parašė kaunaz
                                        Iš dalies galima sutikt, ir aš nesiginu, kad yra kitaip. Bet menkinimas iš mano pusės, prasidėjo dėl jūsų kai kurių per didelio pasipūtimo, jūs bendraudami su užsieniečiais taip lygindami miestus(Vilnių ir Londoną) būtūmėt išjuokti ar bent, mažų mažiausiai nesuprasti. Nereikia norėt būt pasaulio bamba.
                                        Lieku prie savo nuomonės, kad Vilnių tu pažinodamas puikiai, žinai jo gražiąsias vietas, kuris kaip įmanydamas išauakštini ir pagražini, tuo pačiu, tiek savo iniaciatyva, tiek dėl psichologinių dalykų norom nenorom, komiblokus ir visa kita kas Vilniuj gražu ar negražu, esi linkęs pamiršti.
                                        Gerai kaunaz neturiu daugiau ką pasakyti

Comment

Parašė Llinass
                                          Gerai kaunaz neturiu daugiau ką pasakyti

Comment

Working...
                                          X