Ačiū už nuotraukas Kaip viskas gražu, sterilu ir tvarkinga Kaip tikras lietuvis negalėčiau tokioj aplinkoj gyvent
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SG. Singapūras / Singapore
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai tu suskaidyk savo pranešimą po penkias nuotraukas ir nereikės laukt kol persivers
Parašė JohnAčiū už reportažą, PauliaKai. Labai gražu. Aš kaip tik ten užporyt trenksiuosi ir labai laukiu to momento. Tik bijau to žiauraus žudančio karščio.
Singapūras tikrai moka susitvarkyti aplinką. Čia reiktų netgi vartoti ne žodį "susitvarkyti", bet tokį nelabai cenzūrinį pusiau rusišką terminą "išp*****inti", nes man net ndašyla kaip ten jie sugeba taip preciziškai viską padaryti ir, svarbiausia, palaikyti esamą tvarą. Kinijoje daug kur irgi labai gražiai ir netgi panašiai sutvarkyta, bet vietomis išlenda vienokia ar kitokia yla iš maišo: tai nulūžusi plytelė, tai purvinas langas, tai neveikia koks nors įrenginys... Singapūre tokių dalykų nėra ir viskas visada ir visur 100% veikia ir sutvarkyta taip, kaip turi būti.
Beje, siūlyčiau dėti mažiau nuotraukų į pranešimą. Kad ir po 5-10. Manau bus patogiau visiems.
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąAčiū už nuotraukas Kaip viskas gražu, sterilu ir tvarkinga Kaip tikras lietuvis negalėčiau tokioj aplinkoj gyvent
Comment
-
75. Vienas iš įėjimų, šiuo naudojasi pagrinde tie, kas atvyksta taksi arba nuosavu automobiliu:
76. Super kietas "gyvas" fasado elementas:
77. Metalinės plokštelės judinamos vėjo banguoja, gyvai atrodo labai labai kietai:
78. Kuklus takelis šalia komplekso :
79. Komplekso pasturgalis , čia vairuotojai laukia matyt palošti susirengusių savo bosiukų:
Comment
-
85. Menininkai tebedirba ties naujomis meninėmis instaliacijomis:
86. Žvilgsnis per petį. Tiltas einantis viršuje jungia prekybcentrį su deja tuo metu dar buvusį neatidarytą super medžių parką :
87. Išėjus į lauką:
88. Super medžiai fone:
89. Dangoskyra, jau saulė leidžia šiek tiek padoresnę nuotrauką padaryti
Comment
-
90. Jau minėtas vamzdis in action :
91. Jaunimo olimpiadai atminti:
92. Audi jaunųjų buriuotojų centriukas ar kažkas panašaus:
93. O čia kaip aš vadinu Singapūro savigyros namukas :
94. Kitaip sakant einant po vamzdžiu pagal įlanką randi namuką, į kurį užėjęs randi tokį interaktyvų miesto planą, kur išsamiai paaiškinama kaip ir kodėl kiekviena Singapūre patiesta plytelė yra geriausia, pirma, pažangiausia ar kaip nors kitokia -iausia pasaulyje. Labai smagu:
Savigyros namuke prabuvom iki sutemos, todėl vėliau bus nuotraukų iš naktinio Singapūro, bet jau šiek tiek vėliau, matyt .
Comment
-
Pasirodo iš pirmos nakties Singapūre labai nedaug nuotraukų, daugiau naktinių bus vėliau reiškiasi
95. Vaizdelis, kuris pasitiko vos išėjus iš 'savigyros' namuko:
96. Vaizdas link Singapūro gilumos:
97. Kiekviena palmė, medelis, suoliukas ir šiaip bet kas turi savo apšvietimą:
98. Labai kieti ventiliatoriai, įsijungia automatiškai palindus po jais:
99. Toks bendresnis vaizdelis:
Comment
-
100. O čia kai jau galvojom geriau nebūna, prasidėjo vandens, muzikos ir šviesų šou:
101.
102.
103.
104.
Tai tiek naktinių nuotraukų iš pirmos nakties, nesuvokiu kaip aš nenufotografavau pagrindinio dangoraižių clusterio tąnakt, bet puikai žinau, kad sekančią naktį tai padariau, reiškia bus vėliau .
Comment
-
Na ką, Singapūre vėl šviesu, tad galim judėti toliau .
105. Lyg ir senamiestis, šioks toks:
106. Dėl visai šalia vykstančių rimtų statybų visi netoliese esantys seni namukai yra paremti:
107. Šiaip miesto vaizdas:
108. O čia žymioji Singapūro prekybcentrių gatvė, išties net sunku suvokti, kad praktiškai visi šie pastatai yra vien didžiuliai prekybos centrai:
109.
Comment
-
110. Šiek tiek paėjus šia gatve, neturint tikslo kažką pirkti ar šiaip nebūnant apsipirkinėjimo mėgėju, o aš neesu toks, greit dingo interesas bandyti eiti toliau:
111.
112.
113.Sukamės nuo prekybcentrių alėjos ir einam pagal šią upę, kuri turėtų nuvesti į Marina Bay:
114. Žaismingas tiltas per upę :
Comment
-
Comment