Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SG. Singapūras / Singapore
Collapse
X
-
http://wapdream.com/blog <- mano kuklus langas internete
-
Parašė JohnNe tik prekiauti uzadrausta, bet ir apskritai kramtyti ar tureti su savimi. Aisku, nemanau, kad to grieztai laikomasi, bet parduotuvese iprastos kramtomosios gumos neteko matyti.
O tų visų draudimų nepasakyčiau, kad griežtai laikosi.. Nors šneka, kad žmonės, prižiūrintys tvarką (dėl šiukšlinimo kad ir), yra užsimaskavę ir gali iš bet kur išlįsti bei pareikalauti sumokėti baudą, tačiau niekada nemačiau nieko tokio. Išpūstas burbulas? Ir teko skaityti, kad dažnai viešųjų darbų pačiems singapūriečiams paskiriama, o į užsieniečius atlaidžiau žiūrima. Tad čia tokia gal labiau prevencinė ir visuomeninės kultūros ugdymo premonė.. O gal iš dalies visi tie draudimai dėl reklamos, nes ten pilna marškinėlių su užrašu "Singapore is FINE city". Kažkaip pritraukti turistus juk reikia.Paskutinis taisė dreamerr; 2008.12.28, 18:25.http://wapdream.com/blog <- mano kuklus langas internete
Comment
-
Tikrai ispudingas miestas kuriame speju turint gerai apmokama darba gyvent butu vienas malonumas.Net tik kad ten nera visokiausiu chavu gangsta wannabe pasiutusiu lapiu puldinejanciu praevius ir panasiu veikeju bet viskas yra svaru ir grazu.Man asmeniskai labiausiai patinka tai kad Singapuras turi gan nemaza numeri sexy skyscraperiu ir graziai islaikyta senaja kolonijine architektura.Tikrai nekiekvienam miestui pavyktu islaikyt toki idealu balansa.
Beje tikiuosi ta nusikalteli (ziu 69 crime scene foto) pagavo ir uzdauze rykstem!
PS.Ar yra ten kokie observation decks tuose dangoraiziuose?Paskutinis taisė El_Greco; 2009.05.05, 01:31.
Comment
-
Gal man tiesiog toks gyvenimo tarpsnis, bet aš visai norėčiau pagyventi šitame ramiame didmiestyje Tiesiog super kadrai Jonai kodėl pasirinkai būtent dar kartą aplankyti būtent šitą mietą, nes kiek suprantu jis tau nelabai prie širdies ? Galėjai gi pasirinkti ir ką nors labiau kinietiško
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Tai jau busiu kažką ne taip supratęs Tiesiog tu visada palyginimui koks Bankokas yra nuostabiai žavingas miestas panaudoji Singaporą kaip priešingybę tai padariau išvadas, kad šitas miestas tau pasirodė per tvarkingas ir per daug gyvenantis pagal taisykles todėl tau ir nera prie širdies ne taip kaip Bankokas
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Hmmm, grazus, isblizgintas miestas tas Singapuras. Visa nepriekaistinga tvarka atrodo siek tiek nuobodokai, nesu tikras ar ten ilgai istverciau.
Aciu dievui, BNE was there!
Beje, apie BNE:
Baffling BNE WAS HERE craze hits streets of Melbourne
...The annoying adhesive markers have previously invaded cities including New York, Tokyo, Madrid, Bangkok and Prague...
http://www.news.com.au/story/0,27574...-13762,00.html
Pasakojimas puikus, John'ai, bet dabar mes laukiam sekanciu nuotrauku is Singapuro karaoke baru ir viesnamiu kambariu. Greiciau!
Comment
-
Gal galima gauti nuorodą didesnės 17 foto? Nerealus vaizdelis...
Nežinau ką pasirinkčiau ar 50 nuotraukoje esantį gyvūną ar 58 matomus du "žvėris"
Beje dar banaliai pasakysiu: gražu, labai gražu, dėkui už foto. Šį miestą įtraukiau į savo būsimų kelionių sąrašą....You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė John@EL Greco
Nelabai ismanau, kas ten per agregatai ir uz kiek. Yra ten toks prekybcentris vadinamas Sim Lim Square, kuris garseja geromis kainomis ir tuo, kad ten reikia smarkai deretis. Ten tikrai galima rasti labai geru daiktu uz gera kaina (iskaitant ir top-range profesionalia iranga, kainuojancia apvalias sumas). Tik tiek, kad kritus £, UK kainos siuo metu irgi nera blogos.
Del UK kainu nzn kazkaip nepastebejau kad foto iranga butu nupigus bet gal ne ten ziuriu.....
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąIdomu idomu.
Del UK kainu nzn kazkaip nepastebejau kad foto iranga butu nupigus bet gal ne ten ziuriu.....
Kita vertus, jei pajamos gaunamos ne svarais, tai UK kainos pastaruoju metu vistiek išlieka labai geros.
O reportažas labai geras. Kol kas labiausiai patikusi dalis. Laukiu paskutinės "porcijos" - gal bus dar geriau
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąŠiaip jau nemažai įrangos kaip tik pabrango, pvz.
Comment
-
Parašė John
Na £ juk krito $, € ir ¥ atzvilgiu apie 20% ar daugiau. O visi tie zaislai gaminami Japonijoje, Kinijoje, Taivanyje, P.Korejoje ir pan., kur vietos valiuta ju kainos tikriausiai nedidejo t.y. kaip kainavo koks aparatas Singapure SG$1000, taip ir tebekainuoja... ar net atpigo iki kokiu $950. O kad musu £ nupigo ir dabar ju daugiau reikia uz japoniskus zaislus, tai cia labiau musu problemos, nei ju.
Comment
Comment