Parašė John
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SG. Singapūras / Singapore
Collapse
X
-
Parašė John<...>
Dar norėjau ten visko prifotografuoti, bet pavargau ir sakau ai velniop. Kur eini, ten gražu ir gražu ir gražu. Jau net nebekreipiu dėmesio. Bet kur kitur kokia Centrinio Singapūro pakampė tikriausiai būtų pagrindinis miesto "vaizdzialis", o va SG tai šiaip eilinis "gražu". Šiek tiek gaila, kad nespėjau pasibaladoti po gyvenamuosius rajonus (t.y. "komunalkes", kur gyvena dauguma Singapūriečių). Ten irgi sąlyginai gražu (gal ir ne taip gerai kaip Fabuose ar Šeškuose, bet pakankamai gerai, aš skaitau). Koks šimtas kitas nuotraukų tikrai bus tinkamos publikavimui. Taigi, kam įdomu, siūlau laukti po kelių savaičių.
Comment
-
Aciu Pauliakui ir Johnui uz nuotraukas! Paciam teko laime SG lankytis gan daznai 2004-2005 metais, kai Marina Bay dar nebuvo, taigi dabar labai smalsu visa tai apziureti nuotraukose, ir turiu pripazinti, kelia dideli apetita vel kada nors nulekti ten.
Nors visgi, kazkada po keleta kartu pabuves HKG ir SG, buvau nusprendes kad HG man labiau patinka - kazkokia didesne ivairove gamtos ir urban life'o, tie patys dangoraiziai gal kazkiek idomesni, tuo tarpu SG toks visas labai koncentruotas.. toks subjektyvus ispudis buvo susidares. Bet kuriuo atveju tikiu ir zinau, kad dar ten gyvenime butinai apsilankysiu.
Na ir kaip visad - Johnai, idemiai stebiu visas Tavo temas ir laukiu sekanciu nuotrauku!
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąKas buvote, matėt šitą? Kaip jis realybėje atrodo?
[VIMEO]45188800[/VIMEO]
Comment
-
Džiugu, kad buvo įvertintas šis projektas. Manau, Singapūre yra kur kas daugiau ne mažiau įspūdingų objektų, vertų apdovanojimų.
O taip pat smagu ir tai, kad buvo įvertintas Scandic Victoria tower, kuris buvo vientintelis nominuotas viešbutis, reprezentuojantis Šiaurės Europą.Paskutinis taisė Silber418; 2012.10.26, 01:09.
Comment
-
Gardens by the Bay
Gal ką praleidau, bet atrodo, kad ši Singapūro vieta dar nebuvo pakankamai nušviesta šioje temoje - taip sutapo, kad kaip tik buvau pasiėmęs fotiką, kai ten lankiausi maždaug apie Kalėdas, tai čia kelios nuotraukos iš Cloud Forest komplekso, dar fotike yra likus visa krūvelė, jei pavyks ir kam įdomu, įdėsiu kitą savaitę.
Paskutinis taisė kompotukas; 2013.01.12, 11:22.
Comment
-
Kaip žadėjau, įkeliu dar keletą nuotraukų iš šito ateities superparko. Geriau žiūrisi bet 3-4 kartus didesnio formato, bet įspūdžiui susidaryti gal užteks. Teko paklaidžioti ten tolėliau, tai didžiulės erdvės dar tik ruošiamos apželdinimui, manau bus ką pažiūrėti naujo ir po metų, ir po kelerių. Kaip ir kitur Marina Bay'juje.
Čia jau iš kitos serijos, kurios turbūt niekad neprisiruošiu apdoroti, bet, atrodo, iš šito retesnio kampo Singapūro skailaino dar čia nebuvo, tai voilà viena:
Paskutinis taisė kompotukas; 2013.01.30, 02:41.
Comment
-
Šios dienos banner'is SSC forume:
Marina Bay Skyline by ongchihang, on Flickr
Singapūras turbūt geriausias miestas/šalis pasaulyje.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ Priklauso, kuom matuoji miestų gerumą. Man geriausias miestas Vilnius Nes čia daugiausia aktyvių lietuvių.
Ir šiaip, kai dirbi ofise, tokios nuotraukos kažkiek primena darbą.
Comment
Comment