Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

AU. Pertas / Perth

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

AU. Pertas / Perth

Sveiki, taip jau susiklostė man viskas, kad studijuoti nusigavau į tokį tolimą kraštą- Australiją. Kadangi gyvenu Perth mieste (lietuviškai Pertas), tai ir noriu jums jį pristatyti su dideliu malonumu. Esu didelis šio forumo megėjas jau pora metų dar būdamas Lietuvoje vis jį skaitinėdavau, na o dabar atsidėkodamas noriu irgi kažką gero padaryti. Atsiprašau, kad pradžia bus nelabai plati, bet kadangi buvau užsivertes mokslais nelabai turėjau laiko kada pridaryti nuotraukų, tai pradžiai šiokios tokios intrigos, o greitu laiku paruošiu platesnį reportažą. Taigi jūsų dėmesiui Pertas- ketvirtas pagal dydį Australijos miestas. atsiprašau jei kas nesigaus

Paskutinis taisė kodelcius; 2008.12.24, 15:20.

Šaunu, Australija kažkuo labai traukia, visiškai nepažintas pasaulis... Net žvaigždės ten kitos
    p.s. galėtum per kelias minutes instaliuotis lietuvybę, būtų visiems smagiau skaityti.

Comment

tas pats kas UK tik klimatas ir maistas geresnis
      "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Ačiū už nuotraukas.
        Australija/N. Zelandija atrodo labai įspūdingi kraštai, kuriuos labai norėčiau aplankyt. Beto Perte nemažai mano giminių gyvena ir apskritai ten nemažai emigrantų iš vidurio ar rytų Europos.

Comment

Parašė Orto Panti Rodyti pranešimą
          Beto Perte nemažai mano giminių gyvena ir apskritai ten nemažai emigrantų iš vidurio ar rytų Europos.
          Na lietuvių čia tikrai mažokai teko būti bendruomenės susitikimuose, tai jie sako, kad dauguma gyvenusių Perte arba išmirė arba išvyko į Rytines Australijos valstijas, kur jų yra visai nemažai, o iš jaunesnių beveik nieko nėra na tik moterys ištekėjusios už australų. O kalbant apie kitas valstybes, tai nekartą teko sutikti rusų, nemažai lenkų,čekų, girdėjau, kad ir latvių bei estų daugiau yra ir žinoma gyventojų iš buvusios Jugoslavijos, teko kalbėti su vienu makedonu, tai jis sakė, kad vien jų Perte yra apie 15000 ir viskas dėl galingojo Jugoslavijos paso...

Comment

Parašė John
            Australija mane zavi. Gaila, kad taip toli. Nors kada nors teks ir iki ten nusigauti (pakeliui uzsukant i Azija ).
            Lapiu nebijai?Australijoj jos zinai trigubai didesnes nei New Maldene....ir dar nuodingos....ir sprendziant pagal kitus Australijos gyvunus nenustebciau jei ir dar skraidyt jos moka....

Parašė kodelcius Rodyti pranešimą
            teko kalbėti su vienu makedonu, tai jis sakė, kad vien jų Perte yra apie 15000 ir viskas dėl galingojo Jugoslavijos paso...
            Na tai paaiskina kodel Perthe toks didelis nusikalstamumas!
            Paskutinis taisė El_Greco; 2008.12.23, 05:58.

Comment

Parašė El_Greco Rodyti pranešimą

Na tai paaiskina kodel Perthe toks didelis nusikalstamumas!
              Kodėl tu dėl to kaltini makedonus?! Jie yra labai protingi ir išsilavinę žmonės, jie tikrai prie to neprisideda, turi kažkokius neteisingus stereotipus apie buvusią Jugoslaviją, o jei nori tiesos dėl ko tas nusikalstamumas čia toks didelis, tai taip yra nes čia daug aborigenų, kurie ir mano namą, kuriame aš nuomojuosi kambarį, yra apvogę, bet ačiū dievui ne mano kambarį, jie prasigėrę ir "momento" prasiuostę yra, beje "momento" klijus uostyti nesigėdina netgi miesto autobusuose tai tikrai didelė problema, o mieste pamatai policijos automobilį tai iš jo budos girdisi rėkaujantis aborigenas

Comment

Girdėjau jie mėgsta į automobilius mėtyt akmenis ir panašiai. Apskritai susidaro vaizdas, kad pasaulyje rasių nėra, o pagrindinis skirtumas tik odos spalva. Bet išimtis - aborigenai, jie arba neišsivystę, arba baltieji australai juos labai kankina.

Comment

Žadėtasis temos pratęsimas, tačiau ne paskutinis

Central Park- aukščiausias Perto statinys(249m):

BankWest Tower(247m)

The Bell Tower:

Miesto rotušės laikrodis:

Kalėdos Perte:

King's Park ir vaizdai iš jo:

Boabs medis:

Glass tiltas:

Istorinė "Swan" alaus darykla:

Vakarų Australijos vėliava:

Comment

Gal galima paklausti ką tamsta studijuoja taip toli?
                    Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

/\Nieko ypatingo ne aborigenų kultūrą Ekonomiką ir buhalterinę apskaitą.

Comment

Kodėl tu dėl to kaltini makedonus?! Jie yra labai protingi ir išsilavinę žmonės, jie tikrai prie to neprisideda, turi kažkokius neteisingus stereotipus apie buvusią Jugoslaviją, o jei nori tiesos dėl ko tas nusikalstamumas čia toks didelis, tai taip yra nes čia daug aborigenų, kurie ir mano namą, kuriame aš nuomojuosi kambarį, yra apvogę, bet ačiū dievui ne mano kambarį, jie prasigėrę ir "momento" prasiuostę yra, beje "momento" klijus uostyti nesigėdina netgi miesto autobusuose tai tikrai didelė problema, o mieste pamatai policijos automobilį tai iš jo budos girdisi rėkaujantis aborigenas
                        Visi mano stereotipai apie Jugoslavus yra teisingi.
                        Del aborigenu tai kalbi vejus.Taip is dalies jie yra atsakingi uz nemaza numeri nuskaltimu bet tai ne del to kad jie yra kokie nors barbarai (tikrai jie nera tokie).Australijoj ir N Zelandijoj jos labai diskriminuoja taip kad jiems nera kur dingt bet suktis i nusikaltimus.
                        Turiu dokumentini apie keliones po Australija ir N Zelandija vienam epizode rodo radijo diskusija tarp dvieju politiku vienas is ju kalba kaip aborigenams negalima duot darbu nes jie vienokie ar kitokie.

Comment

Gražūs vaizdai, matosi kad išivysčiusi šalis su aukštu gyvenimo lygiu, bet kažkodėl netraukia manęs gyventi pasaulio užkampyje, kur nieko nevyksta

Nors iš kitos pusės, jei kils WW3 Australijos jis matyt nepalies, arba jei palies tai vis ne taip kaip Europą.
                          Snowflakes will attack U <3

Comment

Visi mano stereotipai apie Jugoslavus yra teisingi.
                            Del aborigenu tai kalbi vejus.Taip is dalies jie yra atsakingi uz nemaza numeri nuskaltimu bet tai ne del to kad jie yra kokie nors barbarai (tikrai jie nera tokie).Australijoj ir N Zelandijoj jos labai diskriminuoja taip kad jiems nera kur dingt bet suktis i nusikaltimus.
                            Turiu dokumentini apie keliones po Australija ir N Zelandija vienam epizode rodo radijo diskusija tarp dvieju politiku vienas is ju kalba kaip aborigenams negalima duot darbu nes jie vienokie ar kitokie.
                            Kažką tu čia labai parodyti norėjai, kad daug žinai apie aborigenus, nesigilinu ar duoda jiems darbą ar ne, bet esmė yra, kad jie tikrai kalti dėl daugelio nusikaltimų ir jų elgesys bent jau čia, Perte, tikrai yra nenormalus, tai kur tu čia matai nusišnekėjimą? O dėl buvusios Jugoslavijos tai esi maloniai kviečiamas apsilankyti ir pabrendauti su žmonėmis Serbijoje, Kroatijoje, Juodkalnijoje ar Makedonijoje, nuomonė garantuotai pasikeis.

Comment

Serbijoje, Kroatijoje, Juodkalnijoje ar Makedonijoje, nuomonė garantuotai pasikeis.
                              Gal nereikia

Comment

Gal nereikia
                                Iš kur tokia nuomonė apie jugus?
                                GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Labai gražus miestas.Australija yra mano svajonių šalis nuo pat mažų dienų.Viliuosi kada nors ten apsilankyti

Comment

Working...
                                  X