Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

EE. Talinas / Tallinn

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

34. Leidžiamės žemyn Luhike jalg gatvele

35.

36. Restauruota XIII a. Niguliste (St. Nicholas) bažnyčia. Dabar menų muziejus ir koncertų salė

37.

38. Iš Pikk gatvės matosi Kohtuotsa apžvalgos aikštelė

39. Informacinis stendas

40. Puha Vamu kirik - Holy Spirit evangelikų-liuteronų bažnyčia

41.

42. Link Rotušės per "bandelių" gatvelę

43. Raekoja (Rotušė). XIV a. gotika

44. Raekoja plats. Lauko kavinės. Kiek supratau, suomiai tik iki čia daeina. Jiems ir kainos. Nukrypimas - Taline visas alkoholis parduotuvėse tik iki 20 val.

45. Vanaturukael gatvė prie Rotušės. Šioje ir Viru gatvėse kažkodėl visi ir renkasi

46. Viru gatvė

47. Viru vartai
    Paskutinis taisė Almis; 2010.01.01, 15:49.

Comment

48. Muurivahe gatvė. Gynybinė siena. Šalia Viru gatvės, bet jau visiškai tuščia

49.

50.

51. Link Oleviste

52. Pikk gatvės pabaiga (arba pradžia) - Suur Rannavarav vartai

53. kitoje pusėje bokštas Paks Margaresta (Storoji Margarita)

54. "Trys seserys"

55. Oleviste (St. Olav's), XIII a. dabar baptistų bažnyčia

56. Laboratoorium. Gynybinė siena

57.

58. Gynybinė siena iš Suurtuki gatvės

59. Kooli

60. Gumnaasium

61. Apostlik Oigeusu kirik. Lyg ir buvusio vienuolyno kompleksas

62. Kažkoks pastatas

63. Gatvelės veda į Rotušę

64. Ir nuo jos

65. Pro Rotušę kita, nei aikštė, puse

66. Viru viešbutis
      Paskutinis taisė Almis; 2010.01.01, 15:51.

Comment

Dėkui už puikias nuotraukas
        Parašė Almis Rodyti pranešimą
        44. Raekoja plats. Lauko kavinės. Kiek supratau, suomiai tik iki čia daeina. Jiems ir kainos. Nukrypimas - Taline visas alkoholis parduotuvėse tik iki 20 val.
        Vakar teko bendrauti su estu, tai jis man sakė jog alkoholis jau parduodamas iki 22h, tačiau vistiek tai yra didelė nesąmonė, pasak jo . Dabar norint nusipirkti alkoholio reikia kviestis taksistus, kurie užsiima alkoholio platinimu po 22h, ir mokėti gerokai daugiau .

Comment

Keletas Taline darytų kadrų iš kelionės per Skandinaviją

Paskutinis taisė Vaidas; 2008.08.10, 21:36.

Comment

Puikios S_P fotografijos!

O dabar visi pasakokit, ką Taline reikia ir įmanoma pamatyti bei nuveikti per kelias žiemos dienas ir naktis, kurias ten netrukus praleisiu?

Comment

Išnaršyti visą senamiestį. Kiekvieną gatvelę . O dabar ten dar turėtų įvairūs kalėdiniai renginiai vykt. Užsikabarot į Olav Kiirik bokštą. Iš ten Talinas atrodo gražiausiai. Ir jei būsi ilgiau, verta neužsisėdėti. Verti dėmesio yra pajūrio skardžiai (O Šiaurės Estijoj jų nemažai). Aš buvau prie jų tik Saaremoj, o ne šiaurinėj Estijoj, bet pažystami sakė, kad ten dar įspūdingesni.

Paskutinis taisė index; 2009.12.22, 16:28.
              Post in English - fight censorship!

Comment

Parašė index Rodyti pranešimą
                Išnaršyti visą senamiestį. Kiekvieną gatvelę . O dabar ten dar turėtų įvairūs kalėdiniai renginiai vykt. Užsikabarot į Olav Kiirik bokštą. Iš ten Talinas atrodo gražiausiai. Ir jei būsi ilgiau, verta neužsisėdėti. Verti dėmesio yra pajūrio skardžiai (O Šiaurės Estijoj jų nemažai). Aš buvau prie jų tik Saaremoj, o ne šiaurinėj Estijoj, bet pažystami sakė, kad ten dar įspūdingesni.
                Ačiū Buvau Taline, bet jau labai seniai, manau, kad daug kas pasikeitė.
                Ar verta eiti į uostą?

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                  Ačiū Buvau Taline, bet jau labai seniai, manau, kad daug kas pasikeitė.
                  Ar verta eiti į uostą?
                  Uoste iš tikrųjų nebuvau. Nebespėjau ten nueit. Kiek mačiau, tai arčiausiai senamiesčio yra kruizinių laivų terminalas. Tad jeigu tokie lavai domina, kodėl ne . Tiksliau pasakyt negaliu, nes pats mačiau tik iš toli ir aukštai.

Comment

Parašė index Rodyti pranešimą
                    Uoste iš tikrųjų nebuvau. Nebespėjau ten nueit. Kiek mačiau, tai arčiausiai senamiesčio yra kruizinių laivų terminalas. Tad jeigu tokie lavai domina, kodėl ne . Tiksliau pasakyt negaliu, nes pats mačiau tik iš toli ir aukštai.
                    Skardžiai įspūdingi!

Comment

Aš šiemet naujuosius sutikti į Taliną bandysiu lėkt. Praeitus du metus Rygoj sutikinėjau, šiemet bandysiu Taliną griebt. Tai dėliojuosi vakaro programą, o 24 val tikiuosi senamiestyje šampaną iššaut
                      Autoturistai

Comment

Parašė Kadafis Rodyti pranešimą
                        Aš šiemet naujuosius sutikti į Taliną bandysiu lėkt. Praeitus du metus Rygoj sutikinėjau, šiemet bandysiu Taliną griebt. Tai dėliojuosi vakaro programą, o 24 val tikiuosi senamiestyje šampaną iššaut
                        Aš ten irgi turėčiau būti. Pasidalinsime po to įspūdžiais

Comment

Reik kokią vėliavėlę prie kepurės kabint
                          Autoturistai

Comment

Reik kokią vėliavėlę prie kepurės kabint
                            su forumo logotipu

Comment

Net nesitikejau, kad Talinas toks gražus. Iščiūstytas kiekvienas pastatėlis, skverelis. Pliusas estams. Ačiu dievui, bent jau senamiestis mazesnis uz Vilniaus..xa)

Comment

Parašė evaldinas Rodyti pranešimą
                                Net nesitikejau, kad Talinas toks gražus. Iščiūstytas kiekvienas pastatėlis, skverelis. Pliusas estams. Ačiu dievui, bent jau senamiestis mazesnis uz Vilniaus..xa)
                                Na Taline sniego rekordiškai daug iškrito šiomis dienomis. Aš tikėjausi, kad bus gražu, bet nesitikėjau, kad šitaip. Visos gatvelės, skverai kaip pasakoj. Viskas apšviesta, papuošta, skulptūrėlių pristatyta. Ne tik pėsčiūjų zonoj, bet ir bendrai visose miesto gatvėse. Tos trys dienos įskaitant naujametinę naktį tikrai paliko didelį įspūdį. Sukelsiu nuotraukų kurią dieną...
                                Autoturistai

Comment

Buvau prieš 1,5 mėnesio ir tikrai labai sužavėjo mane šis miestas . Oras buvo gana bjaurus,šalta,vieną iš dviejų dienų lijo lietus , todel būtų įdomu pamatyti Taliną dabar, kai pilna sniego. Dar norėčiau pamatyti Taliną vasara , nes šiuo metu laiku Talinas atsiskleidžia visu gražumu

Comment

Na Taline sniego rekordiškai daug iškrito šiomis dienomis. Aš tikėjausi, kad bus gražu, bet nesitikėjau, kad šitaip. Visos gatvelės, skverai kaip pasakoj. Viskas apšviesta, papuošta, skulptūrėlių pristatyta. Ne tik pėsčiūjų zonoj, bet ir bendrai visose miesto gatvėse. Tos trys dienos įskaitant naujametinę naktį tikrai paliko didelį įspūdį. Sukelsiu nuotraukų kurią dieną...
                                    Gal mes ten ir pasisveikinom su Naujais? Nemažai lietuvių sutikau Taline.

Grįžau vakar. Talinas labai patiko keliais svarbiais aspektais. Padarysiu irgi artimiausiu laiku foto reportažą.

Comment

Nuostabus senamiestis,dvelkentis viduramziais,susidaro ispudis,kad viskas restauruota,aplinka sutvarkyta.Autoriui klausimas,ar jau jame nera tokiu kampeliu,kaip musu Vilniaus senamiestyje,kur nesinori ir kojos ikelti,ar specialiai neparodete?Noretusi,kad pas mus taip tvarkinga butu.

Comment

Parašė laimutis Rodyti pranešimą
                                        Autoriui klausimas,ar jau jame nera tokiu kampeliu,kaip musu Vilniaus senamiestyje,kur nesinori ir kojos ikelti,ar specialiai neparodete?Noretusi,kad pas mus taip tvarkinga butu.
                                        Aš ne autorius, bet galiu atsakyti , kad tokių kampelių nėra bent jau aš neradau

Comment

Parašė laimutis Rodyti pranešimą
                                          Nuostabus senamiestis,dvelkentis viduramziais,susidaro ispudis,kad viskas restauruota,aplinka sutvarkyta.Autoriui klausimas,ar jau jame nera tokiu kampeliu,kaip musu Vilniaus senamiestyje,kur nesinori ir kojos ikelti,ar specialiai neparodete?Noretusi,kad pas mus taip tvarkinga butu.
                                          Gerai paieškojęs tikrai rastum . Bet tie neiščiustyti kampeliai irgi savotiškai žavūs.

Comment

Working...
                                          X