Sveiki visi,
vasarą šiek tiek keliavau, aplankiau Ispanijoje gyvenančią sesę, tačiau buvau pamiršęs įspūdžiais pasidalinti ir su jumis
bet geriau vėliau nei niekada, ar ne
Taigi buvau pietryčių Ispanijoje, Almeria mieste ir keliavau po jo apylinkes.
Kuo garsus tas regionas, ypač Lietuvoje, tai savo bekraščiais šiltnamiais, beje ir mano sesuo ten kažkada dirbo, dabar šiltnamiuose lietuvių nedaug - prasigyveno
Pats miestas didumo kaip Klaipėda, bet be galo greit besiplečiantis. Apskritai pačioje Ispanijoje (bent jau rytinėje pakrantėje) tiek begalės projektų, kad likau nustebęs, kaip ten greit miestai auga. Beje kaip tik neseniai teko skaityti, kad per pastaruosius 14 metų Ispanijoje patiesta apie 40 procentu esamu keliu ir apie išlieta apie 40 procentu betono, t.y. beveik puse visko kas ten pastatyta tai padaryta per 14 m., va tokie tempai beje burbulas ten jau irgi sprogsta
Šiek tiek nuklydau nuo temos.
Dėsiu nuotraukas tokia eile, kokia pats viską mačiau
Miestelis kuriame aš gyvenau, 11 km nuo Almerijos
Tokiu keliuku važiavome į kalnų vieną kalnų miestelį:
Vaizdas iš miestelio, gaila tik kad apniukus diena buvo...
Paplūdimys, deja akmenuotas, kojom nelabai patiko
Viskas kas žalia laistoma dirbtinai, kitaip būtų tik smėlis
Vaizdas iš kito paplūdimio, šiek palipus ant kalvos
Pasisukus 180 laipsnių kampu
Užtaikiau atvažiuoti į rugpjūčio pabaigą, kada Ispanijoje visą savaitę vyksta fiesta, vaizdai iš jos:
tiesa sakant taip ir nesužinojau kokia šios šventės kilmė, bet koks skirtumas, svarbu visiems linksma
Tokiose mini užeigėlėse ragaujamas vynas
o štai ir jis
miesto pakrantė vakare
vasarą šiek tiek keliavau, aplankiau Ispanijoje gyvenančią sesę, tačiau buvau pamiršęs įspūdžiais pasidalinti ir su jumis
bet geriau vėliau nei niekada, ar ne
Taigi buvau pietryčių Ispanijoje, Almeria mieste ir keliavau po jo apylinkes.
Kuo garsus tas regionas, ypač Lietuvoje, tai savo bekraščiais šiltnamiais, beje ir mano sesuo ten kažkada dirbo, dabar šiltnamiuose lietuvių nedaug - prasigyveno
Pats miestas didumo kaip Klaipėda, bet be galo greit besiplečiantis. Apskritai pačioje Ispanijoje (bent jau rytinėje pakrantėje) tiek begalės projektų, kad likau nustebęs, kaip ten greit miestai auga. Beje kaip tik neseniai teko skaityti, kad per pastaruosius 14 metų Ispanijoje patiesta apie 40 procentu esamu keliu ir apie išlieta apie 40 procentu betono, t.y. beveik puse visko kas ten pastatyta tai padaryta per 14 m., va tokie tempai beje burbulas ten jau irgi sprogsta
Šiek tiek nuklydau nuo temos.
Dėsiu nuotraukas tokia eile, kokia pats viską mačiau
Miestelis kuriame aš gyvenau, 11 km nuo Almerijos
Tokiu keliuku važiavome į kalnų vieną kalnų miestelį:
Vaizdas iš miestelio, gaila tik kad apniukus diena buvo...
Paplūdimys, deja akmenuotas, kojom nelabai patiko
Viskas kas žalia laistoma dirbtinai, kitaip būtų tik smėlis
Vaizdas iš kito paplūdimio, šiek palipus ant kalvos
Pasisukus 180 laipsnių kampu
Užtaikiau atvažiuoti į rugpjūčio pabaigą, kada Ispanijoje visą savaitę vyksta fiesta, vaizdai iš jos:
tiesa sakant taip ir nesužinojau kokia šios šventės kilmė, bet koks skirtumas, svarbu visiems linksma
Tokiose mini užeigėlėse ragaujamas vynas
o štai ir jis
miesto pakrantė vakare
Comment