wow, thank you, me and my friend are dealing with some financial problems right now but I hope we'll be able to visit your beautiful city as I planned.
cia tai tiesa, Honkongas yra puikus(ypac kai ten nera tos visciuku gripo epidemijos ). Turbut mano megstamiausias metropolis Azijoje.
Aciu uz puikias foto.
mano keli draugai buvo šį pavasarį nuvykę tenai, tai oro uoste stovi tokie aparačiukai, kurie nuskenuoja tavo akies rainelę ir nustato ar nesergate kokia tai nors liga.
Sakė yra labai tikrinami atvykėliai, kad neužneštų ligų, visi labai bijo. Oro uosto darbuotojai visalaik su uždengtais veidais.
Mano manymu turetu būti nejauku guventi, kai kiekviena akimirka bijai kažkuom užsikrėsti
as nesutinku kad honkongas geriau uz tokiju pvz mano sese buvo ten ir ten ir antra kartai tikrai mieliau aplankytu tokiju o ne honkonga ir kiek esu girdejaus tai tokijus geriau
Kas dėl gatvės gyvenimo dviem aukštais, tai aš likau sužavėtas Londone berods "City" rajone. Teko prasieiti nemažai nuo Londono muziejaus antru aukštu.
Nepakartojamos nuotraukos tiek kokybe tiek vaizdais.
Žiūriu žiūriu ir neatsižiūriu. Va čia tai tikrai norėčiau nuvykti. Iš viso Honkongas man tokia mistiškai traukianti vieta. Ir net nežinau kodėl... Turėjau pen pal'ę iš ten - gan netrumpai bendravom, gal čia dėl to. Aj nzn - magiška vieta.
Va va.. daug Azijos didmiesciu pramusa Amerikinius kolegas, tiek svara, tiek ispudingumu. O del Azijos sostines tu visai teisus, John, manau nedaug laiko praeis ir HK susijungs i viena miesta su savo ne ka mazesniu siauriniu kaimynu uz sienos - Shen Zhen'u, tuomet tikrai nemazas megapolis gausis, bent jau Sanchajaus ar Pekino lygio.
Labai ispudingos nuotraukos... Nesu buves HK, ir nors kazkaip meginu sau iteigti, kad dangoraiziniu dziungliu jau esu atsiziurejes ir kita karta keliaudamas noreciau pamatyti daugiau gamtos sukurtu idomybiu, kaskart matant HK nuotraukas, uzeina noras butinai pasideti sita pliusiuka . Vien tie spalvoti atspindziai vandenyje fantastiskai atrodo...
Comment