Nu tokiam rajone nenoreciau gyventi :}
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
CN. Honkongas / Hong Kong
Collapse
X
-
Parašė Delfinasgraet city , great place but whe I saw the title Honkongas I almost choked myself from laughing
Kuala Lumpuras and Kabulas are even better
Comment
-
Parašė EddDon't forget to visit this thread: http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=1536 when you'll decide on the exact meet-up time.
Comment
-
mano keli draugai buvo šį pavasarį nuvykę tenai, tai oro uoste stovi tokie aparačiukai, kurie nuskenuoja tavo akies rainelę ir nustato ar nesergate kokia tai nors liga.
Sakė yra labai tikrinami atvykėliai, kad neužneštų ligų, visi labai bijo. Oro uosto darbuotojai visalaik su uždengtais veidais.
Mano manymu turetu būti nejauku guventi, kai kiekviena akimirka bijai kažkuom užsikrėsti
Comment
-
Va va.. daug Azijos didmiesciu pramusa Amerikinius kolegas, tiek svara, tiek ispudingumu. O del Azijos sostines tu visai teisus, John, manau nedaug laiko praeis ir HK susijungs i viena miesta su savo ne ka mazesniu siauriniu kaimynu uz sienos - Shen Zhen'u, tuomet tikrai nemazas megapolis gausis, bent jau Sanchajaus ar Pekino lygio.
Comment
-
Labai ispudingos nuotraukos... Nesu buves HK, ir nors kazkaip meginu sau iteigti, kad dangoraiziniu dziungliu jau esu atsiziurejes ir kita karta keliaudamas noreciau pamatyti daugiau gamtos sukurtu idomybiu, kaskart matant HK nuotraukas, uzeina noras butinai pasideti sita pliusiuka . Vien tie spalvoti atspindziai vandenyje fantastiskai atrodo...
Comment
Comment