Paižiūrėjau Atėnų nuotraukas ir nutariau pabaigti kelionę po Siciliją.
Iš Palermo užkilome į Monrealį garsėjantį arabiško-normaninio stiliaus XII a. Santa Maria La Nuova katedra.
Viduje bizantiškos mozaikos biblijine tematika (kokybiškų nuotraukų nesigavo todėl nedėsiu).
O man tai - ne tik, kad puikios nuotraukos ir fantastiški vaizdai, bet ir labai traukia Italijos pietūs! (Prieš metus teko Italijos šiaurėje pasibūti, tai toks jausmas, kad kažką aš ten palikau....)
Tad Nikai su nekantrumu lauksim foto reportažo! Na savaime suprantama nemenkesnio ir ne ką mažiau įspūdingo kokį padarė Giedra70
Visiška tiesa. Žiūrėjau vieno miesto foto, o pirkau visai į kitą...ir pamačiau, tik gavęs bilietus į el. paštą
Ir mano reportažas jeigu ir bus, bus kuklesnis: važiuoju atsipūsti
Sunku patiketi. Visu pirma kai perki bilietus tai is pradziu paziuri kaina, tada perki, butum pastebejes, kad kazkas ne taip. Arba kazkas ne taip su pries tai ziuretom skrydziu datom ir laikais. Antra - kelis zingsnius darai pirkdamas, vis tiek meti aiki i ekrana. Na jei sakai reikia tiketi, bet sunku patiket..
Čia Palermo ir kelios foto iš Trapani. Tai kontrastų kraštas. Viskame.
Važiavau vienas ir tai buvo pati įspūdžiais pilniausia kelionė mano gyvenime. Ten visiškai chaosas ir jie beveik laukiniai, tačiau architektūra ir miestų dvasia stulbina. Ten reikia važiuoti būtent su tikslu pajausti "skirtumą".
Tai papasakok placiau, kas per kontrastai ir kas per laukiniai.
Nesu spausdinimo megėjas ir visvien, geriausia savo akimis tai matyti.
Kontrastų pvz: gatvių pav. lentelės ir suoliukai iš gryno marmuro, tačiau naktimis ant jų miega benamiai. Transportas važiuoja beveik chaotiškai, tačiau senutėms vietą dažnai užleidžiama. Jeigu stotelė yra, tai dar nereiškia kad autobusas joje sustos
Comment