Amsterdamo vaizdai, 2008 sausis:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NL. Amsterdamas / Amsterdam
Collapse
X
-
Prisidėsiu ir aš vaizdeliais iš amsterdamo. Pagrinde Raudonųjų žibintų kvartalas/kanalas, daug vandens, dviračių....
Gatvės muzikantai įkyriai kaulijantys eurus...
O čia įdomūs vyriški tualetai, kurių gan daug primėtyta miesto centre ir nieks nesidrovi nuleisti alaus pertekliaus viduryje judrios gatvės...
Juokingi automobiliukai važinėjantys dviračių takeliais...
Dviračių parkingas prie centrinės stoties...
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąNesupykit, bet kažkodėl man Amsterdamas visiškai negražus, kažkoks neturintis nieko ypatingo. Eilins miestelis ir tiek.
Nors jo, Amsterdamas neturi prie senamiesčio nei Akropolio nei arenos.
Comment
-
Aš visai ne tą pasakyt noriu. Amsterdamas yra toks sugrūstas miestas, aišku, čia tik mano subjektivi nuomonė, kiekvienas turim teisę reikš nuomonę. Jeigu man negražu, tai negražu, bet jeigu kitam gražu, tai gražu.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąPrieš paskutinė labai labai.
Parašė Raelis Rodyti pranešimąNesupykit, bet kažkodėl man Amsterdamas visiškai negražus, kažkoks neturintis nieko ypatingo. Eilins miestelis ir tiek.
Kita vertus, kanalai, chaotiškas (bet, kaip atrodo, nedaug avarijų sukeliantis) dviračių eismas ir dėl netvirtų pamatų sukrypę pastatai jam suteikia unikalią atmosferą, taigi eiliniu miestu jo tikrai negalėčiau pavadinti. Labai gaila, kad šios kelionės metu oras nebuvo labai malonus, tačiau manau, kad tikrai reikės susiplanuoti dar vieną savaitgalinę kelionę vasarą
Comment
-
Vienas įstabiausių Europos miestų, nors ir neturintis, kaip kažkas minėjo, Eifelio, kremliaus, Gedimino pilies ar i koliziejaus griuvesiu Romoje kūrėsi Europos kultūra, dabar Europos kultūrinis, švietimo, meno ir verslo centras yra Nyderlandai. Nyderlandai tikrai nuostabi šalis. Tobula. Pagyvenęs joje ilgesnį laiką įsimyli ir kalbą ir žmones ir dvasią. Nepasakyčiau, kad jie šykštūs. Kaip ir visi kapitalistinių šalių gyventojai, jie neleidžia pinigų šlamštui.
Kas sako, kad Amsterdamas neturi nieko, gal per nelyg didžiuojasi Gedimino pilaites boksteliu ir neapsviestom ir murzinom Vilniaus gatvėm? Amsterdamas turi aukščiausio lygio kultūrą ir be Eifelio yra gražus Gražus, jaukus, švarus, kosmopolitiškas, išsilavinęs, jaunatviškas ir visaip kitaip nuostabus. Tikrai apsilankykit. Jei po pirmo karto neįsimylesit A-damo, po antro - tikrai pamilsit Viva Hollandia
Comment
-
Comment
Comment