Parašė Petrozilijus Cvakelmanas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
IT. Roma
Collapse
X
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąNorėčiau šiek tiek papildyti: Tivolyje be Villa Adriana yra dar vienas įdomus (tegu ir gerokai naujesnis) objektas: Villa d'Este. Kitoje temoje esu įdėjęs tiek vienos, tiek kitos nuotraukų:
http://www.miestai.net/forumas/showt...?t=9816&page=2
O iki Villa Adriana eiti pėsčiom su itališkais karščiais man atrodo mažumėlę ekstremalu. Veža gi iki ten už vieną pinigą autobusas vietinis.
P.S. Kažko neberodo man mano nuotraukų iš Romos, negi ir vėl reikės įkelinėt...
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąO ar kasnors buvo Terme di Caracalla? Pats ispudingiausias objektas Romoj, mano nuomone TIk, gaila, kad nepelnytai pamirstas ir daugumos turistu tiesiog praziopsomas, nors yra visai salia Romos sienos. Pasistengsiu ideti nuotraukas, kai tik sutvarkysiu
http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=141
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąVeža, bet nebuvom iš anksto ištyrę tų autobusų, be to, įsitikinom, kad autobusai nėra patikima VT rūšis Romoj - ne kartą teko laukti ir nesulaukti, nors laukėm tikrai toj vietoj, ir šalia kantriai valandas laukė vietiniai.
Comment
-
-
Parduotuvėlės Romoje
Mažos itališkos parduotuvės Romos gatvėse itin puikiai įsipaišo į architektūrą ir pagyvina kartais tamsokus skersgatvius. Niekas nesinervina dėl namų sienų kokybės ir estetikos, jau nekalbu apie tvarką ant jų Italija...
1.
2.
3.
4. Restoranai irgi įvairiausi, bet šis "užkabino"
Comment
-
Pirmasis 2013-ųjų savaitgalis Romoje
1.
2. Šv. Jono iš Florencijos (San Giovanni dei Fiorentini) bažnyčia
3. Sant'Angelo tiltas bei pilis, kuri pastatyta kaip mauzoliejus imperatoriui Adrianui. Sausio 4-osios vakarą dangus buvo tikrai įspūdingas...
4. Skulptūros ant Vittorio Emanuelle II tilto
5.
Paskutinis taisė Vaidas; 2013.01.09, 19:15.
Comment
-
6. Tolumoje matosi Vatikanas - Šv. Petro bazilikos kupolas.
7. Eglutė bei prakartėlė Šv. Petro aikštėje. Prakartėlių tradicija atsirado būtent Romoje ir jas galima pamatyti beveik prie kiekvienos eglutės bei kai kurių bažnyčių. Gaila, tą vakarą su savimi neturėjau trikojo
8.
9.
10. Koliziejus
Comment
-
Parašė Traf Rodyti pranešimąLabai gražios nuotraukos! Ach, viliuosi, kad kada nors pavyks išvysti Italiją ir gyvai...
Labai gražios Vaido nuotraukos.
Comment
-
21.
22. Via del Corso - tikriausiai pagrindinė preybos gatvė mieste. Tą šeštadienį kaip tik prasidėjo pokalėdiniai išpardavimai...
23.
24. Via Condotti, kurioje įsikūrusios ypač prabangios parduotuvės - Prada, LV, Armani ir t.t. Kalėdinių papuošimų rėmėjas - atitinkamas
25. Eglutė Ispanijos aikštėje (Piazza del Spagna). Taip ir nesupratau, kam skirtas tas lazeris, kuris, kiek pastebėjau, švietė iš Belizo ambasados lango.
Comment
Comment