Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Geriausia dangoskyra Europoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai kam dabar reikia taip vaikiškai elgtis ir dėti blogesnę Frankfurto nuotrauką?
    Iš šio kampo manau daugiau matosi Frankfurto dangoskyra.
    O gal pagal tavo lyginimo metodus tu nufotografuotum vieną Čikagos dangoraižį ir
    palygindamas su šia Londono nuotrauka sakysi, kad Londono dangoskyra geresnė nei Čikagos?

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
      Tai kam dabar reikia taip vaikiškai elgtis ir dėti blogesnę Frankfurto nuotrauką?
      Tavo Londono nuotrauka nebuvo pati geriausia.

Comment

Dauguma šių nelabai turi įtakos Londono dangoskyrai.
        Aisq kad turi ir dar kiek.

Dėl T42, HSBC ir pan. nematau kuo kokybė skiriasi nuo Frankfurto pastatų,
        Na gal is toli T42 ir neatrodo gerai bet is arti matos kad tai tikrai nera eiline dezute.HSBC man geriausias Canary Wharfo dangoraizis.Jau vien stiklo kokybe kokia + jis laimejo geriausio 2002(? neatsimenu tikslios datos) dangoraizio titula.Na gal tai ir nera labai svarbu bet verta paminet manau.

Dar nereiktu pamirst kad Londone nera lengva statyt skyscraperius - cia pilna visokiu planavimo veju - St Pauls kupolo ir Towerio negali uzgozt is tam tikru vietu aukscio limitas
        yra ir panasiai.

Comment

palygindamas su šia Londono nuotrauka sakysi, kad Londono dangoskyra geresnė nei Čikagos?
          Gal nepradekim cia su visais miestais lygint .Beje Chicagos skyline'as nepasakyciau kad yra geras tas pac eina ir New Yorkui - tai tik skysraperiu sienos daugiau nieko.USA Seattlas turi geriausia skyline.

Comment

Gal reikėjo temą pavadinti 'Kas suras geresnius Londono ar Franfurto vaizdus' ?

Comment

@El_Greco: Nesakau, kad Londono dangoraižiai nekokybiški, bet klausimas ar jie kokybiškesni už pvz. Frankfurto ir Paryžiaus dangoraižius.

Willis Building turi įtakos skyline, bet jis vistiek per žemas, reiktų daug aukštesnių pastatų, kad Londonas pasivytų Frankfurtą.

Comment

Parašė taimis Rodyti pranešimą
                Tavo Londono nuotrauka nebuvo pati geriausia.
                Kokią įdėjot tokią ir naudojau, bet koks skirtumas. Vistiek, kad ir kokiu kampu pažvelgtumėm nu niekaip neišeina Londonui aplenkti Frankfurto (mano asmeninė nuomonė).

Comment

Kokią įdėjot tokią ir naudojau, bet koks skirtumas. Vistiek, kad ir kokiu kampu pažvelgtumėm nu niekaip neišeina Londonui aplenkti Frankfurto (mano asmeninė nuomonė).

Aš stengiusi surasti ir gana neblogų aptikau skyscrapercity.com .

Comment

Cia ofcourse yra skonio reikalas.Man pvz Oxfordo skyline'as yra geriausias pasauly.

Comment

Na grazu, kad mano zinute itakojo polla Gal ir nebloga ta varsuvos dangoskyra, bet idomu kodel toks rytu Europos miestas kaip varsuva turi viena geriausiu dangoskyru Europoje? Sioks toks fenomenas man Juk yra daug ekonomiskai stipresniu/ didesniu miestu europoje

Comment

Dedu keletą savo darytų nuotraukų iš Frankfurto.

Visgi mano balsas atitenka Frankfurtui. Dangoraižių gausa bei aukštis sudaro tikrai didelį įspūdį. Antrą gal skirčiau Paryžiui, o trečią Varšuvai.

Edd Nei vienas iš tavo išvardintų Frankfurto dangoraižių nei iš tolo neprilygsta agurkui. Statant jį panaudotos visai kitos technologijos.

Asmeniškai man tikrai labiau patinka Eddo minimas "šlykštukas" Londone nei Frankfurto stiklainiai.
                        Paskutinis taisė deep'as; 2006.12.21, 08:30.

Comment

Parašė taimis Rodyti pranešimą
                          Deepai, čia tau turėtų patikti, nes matau kad myli naujus Londono projektus .

Taip myliu, ypatingai šiuos.

51 Lime Street (The Willis Building)
                          Jumeirah Tower
                          Bishopsgate Tower

Išvardinau eilės tvarka. Ne viską lemia aukštis.
                          O tas trikampis kur užstoja agurką man nelabai patinka.

Comment

Kad nevirstų tiki tai dviejų miestų dvikova įdedų likusių miestų nuotraukas iš SSC.
                            Maskva

Varšuva

Roterdamas

Paryžius

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                              Edd Nei vienas iš tavo išvardintų Frankfurto dangoraižių nei iš tolo neprilygsta agurkui. Statant jį panaudotos visai kitos technologijos.
                              Nu ir? Ką tu tuo nori pasakyti? Aš teigiau, kad prilygsta? Vienas super-duper agurkas padaro Londono dangoskyrą geresnę nei Frakfurto? Na, bent jau aš taip nemanau.

Comment

Visgi mano balsas atitenka Frankfurtui. Dangoraižių gausa bei aukštis sudaro tikrai didelį įspūdį. Antrą gal skirčiau Paryžiui, o trečią Varšuvai.
                                Nu ir? Ką tu tuo nori pasakyti? Aš teigiau, kad prilygsta? Vienas super-duper agurkas padaro Londono dangoskyrą geresnę nei Frakfurto? Na, bent jau aš taip nemanau.
                                Aš taip pat.

Comment

1. Paryžius
                                  2. Frankfurtas
                                  3. Roterdamas
                                  4. Maskva
                                  5. Londonas
                                  6. Varšuva
                                  7. Stambulas

Tik prie ko čia Stambulas, aš nesupratau
                                  Paskutinis taisė Paulius; 2006.12.21, 16:53.

Comment

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
                                    1. Paryžius
                                    2. Frankfurtas
                                    3. Roterdamas
                                    4. Paryžius
                                    5. Londonas
                                    6. Varšuva
                                    7. Stambulas

Tik prie ko čia Stambulas, aš nesupratau
                                    Kai paaugsi suprasi.

Comment

Kai paaugsi suprasi.
                                      Sugrūsti pastatai ir viskas Arba google "man ir vėl nepadėjo"

Comment

Paryžiaus man labai patinka, tik jis turi vienintelį minusą - randasi ne prie vandens

Comment

Frankfurto graziausia (man asmeniskai) dangoskyra. Antra vieta atiduociau Paryziui trecia atitektu Londonui o ketvirta turbut Varsuvai arba Roterdamui.
                                          "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Working...
                                          X