londonas vysis varsuva? cia kurioj srity?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geriausia dangoskyra Europoje
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąlondonas vysis varsuva? cia kurioj srity?
Beje, Varšuva 2008-ais:
http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=588
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą"Skyline" srity. Ir beje, nieko čia juokingo nematau.
Beje, Varšuva 2008-ais:
http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=588
Nėr kaip su Varšuva ar Frankfurtu lyginti, Londonas visai kitam lygį... Man asmeniškai juokinga nes visai nesvarbu kiek dangoraižių turi.
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąTaip pat kaip ir Londonas 2006 metais.
Nėr kaip su Varšuva ar Frankfurtu lyginti, Londonas visai kitam lygį... Man asmeniškai juokinga nes visai nesvarbu kiek dangoraižių turi.
Comment
-
Buvo vizualija Varšuvos po kelerių metų tai aš įdėjau seną Londono vizualiją kad parodyti kad tos svajonės retai išsipildo. Ir net jeigu lyginam tik pagal dangoraižius mano manymu nėra miesto Europoje kuris šitoj sritį galėtų varžytis su Londonu. Jeigu kas nors paklaustų kuris Varšuvos ar Frankfurto dangoraižis tau labiausiai patinka, abejoju ar dauguma žmonių galėtų atsakyti. O tik retas nežino apie 'agurką' ar apie One Canada Square.
Comment
-
Parašė Johndeep'ai, ar tu tikrai taip galvoji, ar cia koks piktdziugiskas sarkazmas?
Aisku, Europos mastu, Londonas turi graziu projektu, bet pasaulio mastu drisciau suabejoti. Netgi palyginus su kazkelintu pagal dydi Kinijos miestu Guangzhou ar tais paciais NYC projektais, Londono projektai ima atrodyti labai kukliai ir vidutiniskai
Manau pradziai uztektu "iveikti" Frankfurta su Varsuva ir bandyti imtis Paryziaus La Défense (kuris irgi visai neblogu namuku pastatyti planuoja).
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąTie Varsuvos skyscraperiai nieko gero nera - tiesiog Barrato stiliaus dezutes.60ieji baigesi reiketu kazkokiu kitokiu formu ieskot.
Gal ten kokia Varsuva ir Frankfurtas tures cool skyline'a bet Londonas tures kokybe kas ir yra svarbiausia.
Willis Building (51 Lime Street)
Parašė Sy
Parašė Johntaimi,
nemanau, kad daug kas zino 1 Canada Square. Tiesa pasakius, ne visi zino, kas yra ir pats Canary Wharf
Na o apie agurka zino tik todel, kad jis agurkas ir labai issiskiria is kitu
Aisku, kokybes poziuriu Londonas tikrai lenkia Varsuva, bet apskritai skyline'o prasme, nemanau, o jei lenkia, tai tikrai nesmarkiai. Varsuvos daugiaauksciai labai gerai isdestyti tinkamo dydzio plote ir sukuria labai stipru ispudi.
Na o Frankfurtas kokybe tikrai nenusileidzia Londonui, o auksciu ir daugeliu kitu parametru Londona lenkia.
Vaizdai kalba patys uz save... manes tikrai niekas neitikins, kad Lononas turi kazka, kas bent is tolo tam prilygtu
vienintele paguoda ta, kad nauji Frankfurto projektai apskritai nejuda is vietos, kai Londone sis tas vyksta. Nors jeigu nebus pastatytas Shard LBT ir Leadenhall 122, Londonas ir toliau netures nieko priespastatyti Frankfurtui ar Paryziaus La Defense. Tiesiog bukim realistai
Visgi Frankfurto bei Varšuvos skyline'ai yra nuobodūs, ko nepasakysi apie Londoną.Paskutinis taisė deep'as; 2006.12.20, 08:35.
Comment
-
Nauji projektai ir keli neseniai pastatyti pastatai Londone yra įdomūs ir kokybiški, bet jų per mažai.
Kai tie nauji projektai nebebus tik vizualizacijos tada žiūrėsim, o dabar...
Pvz. čia, objektai pažymėti rodyklėlėmis man neatrodo labai kokybiški ar įdomūs.
Ir mano manymu dangoskyra sekančioje nuotraukoje atrodo žymiai geriau:
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąIr visgi Edd tavo pažymėtas tas aukščiausias pastatas yra kur kas geresnis mano nuomonė nei betkuris Frankfurto dangoraižis, galbūt išskyrus Komerzbanką.
Comment
-
Parašė JohnNa o apie agurka zino tik todel, kad jis agurkas ir labai issiskiria is kitu
Londono skyline yra skirtinga, turi St. Paul's kupolą ir bokštus, London Eye, Millenium Dome, kartu su dangoraižiais , kurių gal dabar nėra daug, bet tas turėtų pasikeisti.
Deepai, čia tau turėtų patikti, nes matau kad myli naujus Londono projektus .
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąBuvo vizualija Varšuvos po kelerių metų tai aš įdėjau seną Londono vizualiją kad parodyti kad tos svajonės retai išsipildo. Ir net jeigu lyginam tik pagal dangoraižius mano manymu nėra miesto Europoje kuris šitoj sritį galėtų varžytis su Londonu. Jeigu kas nors paklaustų kuris Varšuvos ar Frankfurto dangoraižis tau labiausiai patinka, abejoju ar dauguma žmonių galėtų atsakyti. O tik retas nežino apie 'agurką' ar apie One Canada Square.
O tai, kad tau trūksta žinių apie Frankfurto dangoraižius, nereiškia, kad tas pats yra ir kitiems (nes pasakymas, kad visi žmonės žino apie sakyčiau niekuo neypatingą "One Canada Square", o iš Frankfurto nei vieno pastato irgi gan juokingas).
Parašė taimis Rodyti pranešimąFrankfurto nėra baisūs, bet ir nėra įdomūs, jie neatsimintini.
"Neįdomūs ir neatsimintini" Frankfurto pastatai:
Commerzbank:
Messeturm:
Main tower:
Westendstrasse:
Nuotraukų autorius - John.
Čia tik keli pavyzdžiai, bet visi jie bent jau man įdomesni už One Canada Square griozdą. O dabar būtų įdomu, jei tu išvardintum ypatinguosius Londono dangoraižius. "Agurkas", kas dar? Beje, dangoskyra sudaroma iš daug sukoncentruotų dangoraižių, kas yra Frankfurte ir kas dar nelabai yra Londone. Tad ir rezultatas gaunasi toks, kuris kalba už save:
http://tinkle.miestai.net/showpost.p...0&postcount=67
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąO dabar būtų įdomu, jei tu išvardintum ypatinguosius Londono dangoraižius. "Agurkas", kas dar?
Galetume dar dadet 122 Leadenhall,Riverside South,LBT kurie pradeda statybas 2007.
Beje niekas nesako (na bent jau as) kad Londonas turi geriausia skyline Europoje.Londonas turi kokybe.
Comment
-
Nesikarščiuokit , aš nesakiau kad visi žmonės žino, ir ką sakiau apie Franfurto dangoraižius yra tik mano nuomonė. Ir mano nuomone Londono skyline man geriau atrodo negu Franfurto. Jeigu kažkas galvoja kitaip, aš tai pilnai suprantu. Kaip John sakė:manes tikrai niekas neitikins
Comment
-
Lloyds tinka, bet mažiukas; Willis Building dar statomas ir taip pat neaukštas; 54 Lombard Street irgi mažas, ypatingas, bet nesakyčiau, kad gražus; Minster Court - tas pats. Dauguma šių nelabai turi įtakos Londono dangoskyrai. Dėl T42, HSBC ir pan. nematau kuo kokybė skiriasi nuo Frankfurto pastatų, o patys pastatai nuobodžios didelės dėžės. Tad nelabai ką aukšto ir tuo pačiu išskirtinio Londonas be "agurko" ir turi. Dėl to, kad Londonas išsiskiria kokybe irgi tas atkrenta, nes Paryžiaus ar Frankfurto pastatai neatrodo blogesnės kokybės.
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąNesikarščiuokit , aš nesakiau kad visi žmonės žino, ir ką sakiau apie Franfurto dangoraižius yra tik mano nuomonė. Ir mano nuomone Londono skyline man geriau atrodo negu Franfurto. Jeigu kažkas galvoja kitaip, aš tai pilnai suprantu. Kaip John sakė: taip ir manęs. Visi turim savo nuomonę, jeigu tau Edd pastatas Londone yra šlykštukas tai man gal toks Franfurte yra.
...geriau atrodo nei Frankfurto...
...ir tai manau "unikali" nuomonė, bet niekas tau nedraudžia jos turėti. Tu atsakei į mano nuomonę priešinga, o aš padariau tą patį. Tai tiek.
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąNepavadinčiau Leadenhall Street nuobodžia dežute.
Comment
Comment