Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

RU. Maskvos globalumas ir pasaulinė svarba

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Llinass Rodyti pranešimą
    Rusija skurdi?
    o tu bent kartą esi buvęs rusijos kaime, provincijoj? Jeigu nežinai tikrosios situacijos tai nešnekėk
    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
      o tu bent kartą esi buvęs rusijos kaime, provincijoj? Jeigu nežinai tikrosios situacijos tai nešnekėk
      o Lietuvos kaime lengvai zmones gyvena?

Comment

Arba tu nesupranti ką aš parašiau, arba tyčia trauki kelis žodžius iš konteksto ir prieštarauji. Prašom paskaityk dar kartą >>>
        Rusija skurdi? Maskva skurdi? Nežinau John ar rasi tu pasaulyje turtingesnį miestą už Maskvą su maždaug 80 000 milijonierių. O kaip tie turtai ir pinigai pasiskirstę čia jau kitas klausimas.
        Tai man nešnekėt?
        Paskutinis taisė deep'as; 2006.10.31, 18:29.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
          o Lietuvos kaime lengvai zmones gyvena?
          O prie ko čia lietuvos kaimas jeigu mes kalbam apie padetį rusijoje?

To Llinass: persiprašau kad nemoku skaityti ir ne taip supratau mintį
          You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

O prie ko čia lietuvos kaimas jeigu mes kalbam apie padetį rusijoje?

To Llinass: persiprašau kad nemoku skaityti ir ne taip supratau mintį
            Prie to kad miestu ir kaimu pragyvenimo tikrai skiriasi.

Comment

Kremlius ir taip pajėgus apie save priminti, o kadangi tas vamzdis mus aplenks mum jis apie save galės labai dažnai priminti laikydamas ranką ant kranelio.
              Lietuva nedidelė valstybė, reikia galvoti, kaip tvarkytis, kad sumažinti galimo energetinio spaudimo iš Rusijos galimybę. Yra daug pažangių technologijų, galima būtų galvoti apie jų pritaikymą. Pvz., Chicagos miestas nusprendė ant policijos skyrių stogų montuoti šildymo elementus (vietinės gamyklėlės produkcija), kas leis atsijungti nuo dujų tiekimo. Paskaičiavo, kad tokia investicija turės atsipirkti per ~15m. Nedidelis žingsnis, bet teisinga kryptim.
              O dabar galvoju, ar apie policijos departamento pastatus ėjo kalba, ar apie kitus, bet esmės tai nekeičia, pinigai miesto, reikia mokėti juos skaičiuoti
              beg, borrow and steal

Comment

Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
                Man būtų įdomu išgirst tą frazę
                Atvaziavus is oro uosto i viesbuti ji pirmiausiai uzsisake kavos, o kai atsigere pirma gurksni, pasake: "Pagaliau as Europoje..."

man tai daug ka pasako...

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                  Atvaziavus is oro uosto i viesbuti ji pirmiausiai uzsisake kavos, o kai atsigere pirma gurksni, pasake: "Pagaliau as Europoje..."

man tai daug ka pasako...
                  tada elementarus klausimas tau kaip tu lyg ir kijevietis, bent jau buves, galu gale ukrainietis: ar yra koks nors skirtumas tarp Kijevo ir Maskvos? Ta prasme ar Kijevas bent kuo nors geresnis, "europietiskesnis" uz Maskva? Labai abejoju... Jeigu tau Kijevas patinka, tai ir Maskva neturetu kliuti.

Comment

tada elementarus klausimas tau kaip tu lyg ir kijevietis, bent jau buves, galu gale ukrainietis: ar yra koks nors skirtumas tarp Kijevo ir Maskvos? Ta prasme ar Kijevas bent kuo nors geresnis, "europietiskesnis" uz Maskva? Labai abejoju... Jeigu tau Kijevas patinka, tai ir Maskva neturetu kliuti.
                    ale kazkoks vaikiskas tavo uzsispyrimas
                    prie ko cia dabar Kyjivas? As tau ne koks Kyjivo atstovas spaudai esu, nors ta miesta tikrai labai myliu. Dabar esu vilnietis ir mano miestas man rupi daugiausiai...
                    Bet siaip, jei taip jau nori, galiu trumpai atsakyti: tarp Maskvos ir Kyjivo yra labai didelis skirtumas.

Comment

ale kazkoks vaikiskas tavo uzsispyrimas
                      prie ko cia dabar Kyjivas? As tau ne koks Kyjivo atstovas spaudai esu, nors ta miesta tikrai labai myliu. Dabar esu vilnietis ir mano miestas man rupi daugiausiai...
                      Bet siaip, jei taip jau nori, galiu trumpai atsakyti: tarp Maskvos ir Kyjivo yra labai didelis skirtumas.
                      vat butent Kijevas cia labai tinka, kaip pagalba issiaiskinti, kad tu nekenti Maskvos miesto be priezasties, nes pan. architekturos, mentaliteto miestas. Be to Maskva turtingesne uz Kijeva, ir del to atrodo maziu maziausiai neblogiau.
                      Ir tikrai tarp Maskvos ir Kijevo yra nemazas skirtumas... nes 3 mln. yra tikrai daug maziau nei kokie 13.
                      Paskutinis taisė kaunaz; 2006.11.02, 17:00.

Comment

nu jei viska matuoji milijonais, tai ner ko cia gincytis...
                        Pabaigai pasakysiu taip: mentaliteto skirtumas tarp Maskvos ir Kyjivo yra milziniskas, ta man asmeniskai teko patirti, ir pirmiausiai tai - laisves pojutis. Del viso kito: pinigu, zmoniu ar naftos kiekio - man tai visiskai neidomu, nes kalbeti, kad visi ten tokie turtingi yra visiska nesamone ir tu tai pats puikiausiai supranti... Svarbiausia, kad skirtingai nuo Kyjivo (o tuo labiau Vilniaus) Maskvoje nera Europos kvapo, yra tik Europos megdziojimas, fikcija, klonai...
                        Sekmes sunkioje kovoje su rusofobais

Comment

Siaip, tikrai ponas Oranger akyvaizdziai isreiskia savo nepasitenkinima Maskva, bet nesuprantama, kam jis tai daro cia?yra puikus saitas delfi.lt- ten tai gali puikiai pasirodyti nuomone reikia stengtis reiksti objektyviai, o ne siaip
                          Altius! Citius! Fortius! :lt:

Comment

nera cia ka kovoti, nes nematau prasmes. tiesiog tai yra akivaizdu kad Kijevas ir Maskva yra labai panasus miestai. o tu kazkur ten pradejai rasyt kad Maskva aceit labai bjauri ar kokia, ir visiskai neeuropietiska. nu tai tada Kijevas ne ka geresnis. o daugiau neturiu ka pridurt.

Comment

Parašė dimonaz Rodyti pranešimą
                              Siaip, tikrai ponas Oranger akyvaizdziai isreiskia savo nepasitenkinima Maskva, bet nesuprantama, kam jis tai daro cia?yra puikus saitas delfi.lt- ten tai gali puikiai pasirodyti nuomone reikia stengtis reiksti objektyviai, o ne siaip
                              tai ponaz Dimonaz gal is ten ir atejai?
                              ir ka ponui Dimonui reiskia objektyvi nuomone?
                              as pasakiau ka galvoju ir nesakau, kad mano nuomone yra objektyvi. Jeigu ji tau nepatinka, man visiskai nusispjauti, gali pasakyti savo nuomone, as tiktai uz kad tu tai padarytum (Maskvoje, tarp kitko, uz kitokia nuomone saudo i galva), tik nereikia cia davatkiskai moralizuoti ir slepti tuo savo issilavinimo spragas!

Comment

nera cia ka kovoti, nes nematau prasmes. tiesiog tai yra akivaizdu kad Kijevas ir Maskva yra labai panasus miestai. o tu kazkur ten pradejai rasyt kad Maskva aceit labai bjauri ar kokia, ir visiskai neeuropietiska. nu tai tada Kijevas ne ka geresnis. o daugiau neturiu ka pridurt.
                                bliamba, nemeluok, niekur nesakiau kad Maskva bjauri, sakiau kad ji NEEUROPIETISKA. Ar sie zodziai tau yra sinonimai? Jei taip, eik mokytis toliau...

Comment

bliamba, nemeluok, niekur nesakiau kad Maskva bjauri, sakiau kad ji NEEUROPIETISKA. Ar sie zodziai tau yra sinonimai? Jei taip, eik mokytis toliau...
                                  o tai kaip tada suprast tuos Patricios Kaas zodzius, kuriais tu taip didziuojies, kad ji "pagaliau Europoj", kai grizo is Maskvos? Ai tai tada reiskia kad Maskva yra azijietiska? Is HKG griztu jinai irgi sakytu pagaliau as Europoj? Nemanau. tie zodziai ir buvo skirti tam kad tu pabreztum Maskvos aceit atsilikima, nes kitaip neeuropietiskumo negalima suprast siuo atveju.

Comment

o tai kaip tada suprast tuos Patricios Kaas zodzius, kuriais tu taip didziuojies, kad ji "pagaliau Europoj", kai grizo is Maskvos? Ai tai tada reiskia kad Maskva yra azijietiska? Is HKG griztu jinai irgi sakytu pagaliau as Europoj? Nemanau. tie zodziai ir buvo skirti tam kad tu pabreztum Maskvos aceit atsilikima, nes kitaip neeuropietiskumo negalima suprast siuo atveju.
                                    Zmogau, tuos zodzius pasakiau ne as, juos pasake prancuze dainininke. Del jos europietiskumo, manau, nesigincysime, ar ne? Tai jeigu ji pasake butent taip, tai reiskia:
                                    1. arba jai is tikruju Vilniuje buvo labai faina pasijusti europietiskoje aplinkoje, atsigerti normalios (o ne tirpios) kavos, ramiai pabuti stilingame, o ne kiciniame, kambaryje... As taip suprantu jos nuotaika ir is to atsiradusius zodzius...
                                    2. arba ji tiesiog yra nepataisoma rusofobe ir tokiems rusofilams kaip tu tiesiog neverta skirti jai tiek demesio, taip pat kaip ir i man

Comment

Zmogau, tuos zodzius pasakiau ne as, juos pasake prancuze dainininke. Del jos europietiskumo, manau, nesigincysime, ar ne? Tai jeigu ji pasake butent taip, tai reiskia:
                                      1. arba jai is tikruju Vilniuje buvo labai faina pasijusti europietiskoje aplinkoje, atsigerti normalios (o ne tirpios) kavos, ramiai pabuti stilingame, o ne kiciniame, kambaryje... As taip suprantu jos nuotaika ir is to atsiradusius zodzius...
                                      2. arba ji tiesiog yra nepataisoma rusofobe ir tokiems rusofilams kaip tu tiesiog neverta skirti jai tiek demesio, taip pat kaip ir i man
                                      Ji maskvoj buna penkiskart dazniau nei Lietuvoj biznis yra biznis

manau ji is juoko mirtu pamacius tokius zodziu interpretavimus

Comment

rusofilus i duju kamera!

Comment

Labai jega, kad maskva neeuropietiska. Manau, tai yra jos pliusas, isskirtinumas ir idomumas

Comment

Working...
                                          X