Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

KP. Šiaurės Korėja / DPRK

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\ Cha, cha, cha... O gal čia taip turi būti?

Comment

Parašė LC. Rodyti pranešimą
      /\ Cha, cha, cha... O gal čia taip turi būti?
      Kaip kam patogiau.
      "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
      Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

Adam Mickiewicz

Comment

O tas iš kairės turbūt nedrįso pasakyti
        GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Šiaurės Korėjoje vyko pilietiniai protestai?

Dešimtys Šiaurės Korėjos piliečių dalyvavo nesankcionuotoje protesto akcijoje likus keletui dienų iki šios šalies diktatoriaus Kim Jong-ilo gimtadienio. Apie tai sužinojo Pietų Korėjos laikraštis „Chosun Ilbo“, praneša Lenta.ru.
          http://www.delfi.lt/news/daily/world....d?id=42332265

Comment

Jums tai prikolas,o tiems kurie jam nepasakė atsiverst žiuronus gresia mirtis arba kalėjimas.

Comment

na kai kurie blogeriai raso, kad cia gali buti pietu korejieciu photoshopinimas

Comment

Arba tiesiog jis per daug save myli, kad žiūrėtų į kitus vaizdus

Comment

Šiandien Komjaunimo tiesoje - gan įdomus interviu su kažkokiu iš Šiaurės Korėjos pabėgusiu verslininku. Kadangi straipsnis ilgas tai dedu tik nuorodą.

http://www.lrytas.lt/-13040111051302...nuotraukos.htm
                  Got sun in my face, sleeping rough on the road

Comment

Įdomios nuotraukos iš Šiaurės Korėjos:

http://www.theatlantic.com/infocus/2...-korea/100119/

Comment

Kokios fotkės! Šakės. Taip ir jauti Orwelo aprašytą "Didžiojo brolio" dvasią. Norint giliau susipažinti su gyvenimu Š. Korėjoje, žr. Barbaros Demick „Šiaurės Korėjos kasdienybė“.

Comment

bet siaubas, viskas pilka, nyku, kaip iš nespalvoto kino...

Comment

Man vienam visai patiktų ten apsilankyti? Nuotraukos, aišku, kraupios, bet tai atrodo kažkaip...keistai žaviai. Kitaip, negu įprasta.

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
                            Man vienam visai patiktų ten apsilankyti?
                            Ne.

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
                              Man vienam visai patiktų ten apsilankyti? Nuotraukos, aišku, kraupios, bet tai atrodo kažkaip...keistai žaviai. Kitaip, negu įprasta.
                              tai mažų mažiausiai. juk praktiškai tai yra valstybė, kur be laiko mašinos gali laisvai nukeliauti bent 50 metų į praeitį

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                bet siaubas, viskas pilka, nyku, kaip iš nespalvoto kino...
                                Nieko kraupaus aš ten nematau.. Normalios nuotraukos.. Panašias (tik su mažiau uniformų) gali nufotografuoti praktiškai bet kurioje šalyje...

Comment

tai mažų mažiausiai. juk praktiškai tai yra valstybė, kur be laiko mašinos gali laisvai nukeliauti bent 50 metų į praeitį
                                  RUsijoj panašiai. Kaip krikšto mama pasakė: artefaktą gali rast kiekvienam žingsnyje. O kelione į Rusiją apibūdino: kelionė atgal į praeitį.

Comment

Į kokį Somalį ar Kombodžą nuvykus jaučiu galima ir visu tūkstantmečiu nukeliauti į praeitį
                                    O šiaip tikrai nesuprantu kaip gali būti noras ten kam nors nukeliauti...
                                    Flickr

Comment

Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
                                      Nieko kraupaus aš ten nematau.. Normalios nuotraukos.. Panašias (tik su mažiau uniformų) gali nufotografuoti praktiškai bet kurioje šalyje...
                                      o kur aš minėjau žodį kraupu? nėra ten nieko kraupaus, gal netgi mano parašytas "siaubas" nelabai tinka, nors iš pradžių tai man šiokį tokį siaubulį sukėlė tas spalvų nebuvimas ir kaip sunku turėtų būti gyventi, jeigu net Lietuvoje be saulės būna taip sunku, o ten dar ir aplinka slegianti (asmeninė nuomonė)

Comment

Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
                                        Bet aš nežinau daug šalių, kurios leidžia į kosmosą palydovus, turi ambicijų gamintis branduolinį ginklą, o jų piliečiai žemę aria jaučiais, o šildosi žabais. Kažkaip nei Somalis, nei Kombodža, ar koks nors Nigeris ar Burkina Fasas tokių ambicijų nepuoselėja.
                                        I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                        Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

2011.08.21.
                                          I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                          Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Working...
                                          X