Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

KP. Šiaurės Korėja / DPRK

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Įstatymus žinai? Žinai. Nepadarei, ko reikalavo įstatymas - nesiskųsk. O šiaip realiai Š. Korėjoje nusikalstamumo ir nėra, nes galioja tokie drakoniški, bet teisingi įstatymai. Šeima yra visuomenės ląstelė ir ji atsakinga už visus savo narius. Tik kad egoistams ir individualistams iš Vakarų to nesuprasti...

Comment

Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
      Man patinka Al1 retorika. Jei kalbama apie vakarų blogybes, tai viskas yra faktai, be jokios abejonės krislelio. O jei kalba eina apie teisingas rytų šalis, tada jau prasideda visokie žodeliai: jeigu, gali būti, nemanau, mažai žinome ir pan.
      Gal nesiginčysime dėl fakto, jo apie Šiaurės Korėja yra mažai kas žinoma, o apie Vakarus žinome kur kas daugiau?

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
        Įstatymus žinai? Žinai. Nepadarei, ko reikalavo įstatymas - nesiskųsk. O šiaip realiai Š. Korėjoje nusikalstamumo ir nėra, nes galioja tokie drakoniški, bet teisingi įstatymai. Šeima yra visuomenės ląstelė ir ji atsakinga už visus savo narius. Tik kad egoistams ir individualistams iš Vakarų to nesuprasti...
        Aišku, kad nėra nusikalstamumo. Todėl pastoviai vykdomos mirties bausmės sušaudant ir pusė šalies sėdi lageriuose

Comment

Aš tai norėčiau pamatyt ką Al1 sakytų pagyvenes Šiaurės Korėjoje, kaip paprastas ŠK pilietis, ir kai perlenkęs laikraštį su didžiojo Vado nuotrauka atsisėstų į kalėjimą.

Comment

Gal nesiginčysime dėl fakto, jo apie Šiaurės Korėja yra mažai kas žinoma, o apie Vakarus žinome kur kas daugiau?
            Apie vakarus nieko daugiau nežinai. Tik tiek, kiek perskaitai propagandinėse brošiūrėlėse internete.

Comment

Al1 tu man pasakyk dabar tiesiai be užuolankų ir išvedžiojimų. Ar manai, kad Šiaurės Korėjos politika vykdoma šalies gyventojų atžvilgiu yra teisinga ir skatinanti gyventojų gerovę, socialinę ir materialinę laimę, leidžianti gyventojams laisvai kurti savo gyvenamąją aplinką?

Comment

O šiaip realiai Š. Korėjoje nusikalstamumo ir nėra, nes galioja tokie drakoniški, bet teisingi įstatymai.
                Nusiimk rožinius akinius ir paaiškink, kodėl ten žmonės yra siunčiami į darbo stovyklas, lagerius.
                You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Taip, teisinga, jei tu žinojai, kuo užsiima tavo brolis ir nesiėmei priemonių jo sulaikyti.
                  Na aš klausiau tokiu atveju, jei nežinojau. Nes Š. Korėjoje to nesiaiškina.

Comment

Taip, teisinga, jei tu žinojai, kuo užsiima tavo brolis ir nesiėmei priemonių jo sulaikyti.
                    Kai mirė jų vadas, visi turėjo verkti, kad ir dirbtinai. Žmonės buvo stebimi. Tie, kurie neverkė, "padarė" nusikaltimą ir buvo baudžiami, žeminami pareigose ar atleidžiami iš darbo. Kas žino, gal kai kurie išsiųsti į lagerius. Čia normalu?

O dėl abejonių, taigi jau ir lietuviai apsilanko Š. Korėjoje ir rašo apie tai straipsnius. Juos paskaičius, akivaizdu, kad tai sistemai su protu negerai.

Comment

Įstatymus žinai? Žinai. Nepadarei, ko reikalavo įstatymas - nesiskųsk.
                      1. Net jeigu aš žinau, kad kažkas iš mano artimųjų ruošiasi padaryti kažką negero, aš neprivalau apie tai informuoti teisėsaugą (taip pat ir liudyti teisme) - tokie yra įstatymai Lietuvoje. 2. Jeigu aš nežinau, kad kažkas iš mano artimųjų ruošiasi kažką padaryti, kodėl aš turiu būti baudžiamas?
                      Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

Comment

O kodėl ŠK valdžia nesėdi lageriuose nors turi savo narkotikų gamyklas ir nuodija gyventojus?
                        Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

Comment

Kaip gera buvo, kai tu buvai išbanintas iš šito forumo...

Comment

Parašė bebop Rodyti pranešimą
                            O kodėl ŠK valdžia nesėdi lageriuose nors turi savo narkotikų gamyklas ir nuodija gyventojus?
                            Todėl, kad narkotikai neša palaimą darbo liaudžiai, o darbo liaudimi rūpinasi geroji valdžia.

Comment

Tikrai ne į "Šiap linksma" Al1 pataikė?

Comment

Aišku, kad nėra nusikalstamumo. Todėl pastoviai vykdomos mirties bausmės sušaudant ir pusė šalies sėdi lageriuose
                                Jo, "Kontrora" rašo, skaičuoja, žino, kiek sušaudo, kiek sėdi. Kaip yra iš tiesų nežinome, o Vakarų propaganda pila srutas. Vis tiek niekas nepatikrins, tiesa tai ar ne.

Parašė Lakis Rodyti pranešimą
                                Aš tai norėčiau pamatyt ką Al1 sakytų pagyvenes Šiaurės Korėjoje, kaip paprastas ŠK pilietis, ir kai perlenkęs laikraštį su didžiojo Vado nuotrauka atsisėstų į kalėjimą.
                                Pasakėlės tokio lygio, kaip buvo šaltojo karo metais - Raudonojoje aikštėje vaikšto meškos...

Apie vakarus nieko daugiau nežinai. Tik tiek, kiek perskaitai propagandinėse brošiūrėlėse internete.
                                Tu žinai? Gal ir apie Š. Korėja žinai iš pirmų lūpų?

Parašė dts Rodyti pranešimą
                                Al1 tu man pasakyk dabar tiesiai be užuolankų ir išvedžiojimų. Ar manai, kad Šiaurės Korėjos politika vykdoma šalies gyventojų atžvilgiu yra teisinga ir skatinanti gyventojų gerovę, socialinę ir materialinę laimę, leidžianti gyventojams laisvai kurti savo gyvenamąją aplinką?
                                Jei Vakarai nebandytų aiškinti kaip reikia gyventi, ir primetinėti kaip reikia gyventi, tai Š. Korėjai nereikėtų atsitvėrinėti nuo pasaulio. Ir gyventų dar geriau nei dabar.

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                Nusiimk rožinius akinius ir paaiškink, kodėl ten žmonės yra siunčiami į darbo stovyklas, lagerius.
                                Kas geriau valstybės ir visuomenės požiūriui kaip bausmė už nusikaltimą - kalėjimas ir dykinėjimas jame pilnai išlaikant valstybei, ar darbo stovykla???
                                Nusiimk rožinius akinius, ir pasakyk, kodėl demokratijos citadelėje JAV daugiau kalinių nei 4 kartus daugiau gyventojų turinčioje Kinijoje???

Parašė digital Rodyti pranešimą
                                Na aš klausiau tokiu atveju, jei nežinojau. Nes Š. Korėjoje to nesiaiškina.
                                Kas tai sakė, ką aiškinasi ar ko nesiaiškina???

Parašė dsanto Rodyti pranešimą
                                Kai mirė jų vadas, visi turėjo verkti, kad ir dirbtinai. Žmonės buvo stebimi. Tie, kurie neverkė, "padarė" nusikaltimą ir buvo baudžiami, žeminami pareigose ar atleidžiami iš darbo. Kas žino, gal kai kurie išsiųsti į lagerius. Čia normalu?

O dėl abejonių, taigi jau ir lietuviai apsilanko Š. Korėjoje ir rašo apie tai straipsnius. Juos paskaičius, akivaizdu, kad tai sistemai su protu negerai.
                                O kai vaikai su kreidelėmis rašė žodį "TIESOS", po to jų tėvus po teismus iki dabar tąso - demokratijos viršūnė???
                                Lietuviai lankosi, bet juk patys rašo, kad mato tik tai, ką leidžia matyti. Vadinasi visa kita yra tik fantazijų vaisius, o ne faktai.

Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                                1. Net jeigu aš žinau, kad kažkas iš mano artimųjų ruošiasi padaryti kažką negero, aš neprivalau apie tai informuoti teisėsaugą (taip pat ir liudyti teisme) - tokie yra įstatymai Lietuvoje. 2. Jeigu aš nežinau, kad kažkas iš mano artimųjų ruošiasi kažką padaryti, kodėl aš turiu būti baudžiamas?
                                Įstatymas gali ir įpareigoti pranešti apie savo gimines. Beje, juvenalinė justicija ir įpareigoja įdavinėti tėvus - gamina milijonus pavlikų morozovų Vakaruose.

Parašė bebop Rodyti pranešimą
                                Pasakos visa tai.

Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
                                Kaip gera buvo, kai tu buvai išbanintas iš šito forumo...
                                Būtų gerai surinkti tokius kaip tu ir pasiųsti į Šiaurės Korėja demokratijos šviesulį nešti.

Comment

Būtų gerai surinkti tokius kaip tu ir pasiųsti į Šiaurės Korėja demokratijos šviesulį nešti.
                                  Sekundę net suabejojau, ar ne apie savo svajonę kalbi

Comment

Norėčiau Al1 paklausti tokio dalyko. Kaip vertini, tai, kad žmogus į lagerį patupdomas vien už tai, kad neturi "brangaus" Kim er Seno paveikslo ant sienos?

Žinai Š.Korėja turi vieną didelę problemą, tai kad jie yra daržovės, kuriomis manipuliuoja pora senų dėdų. Ten nėra laisvės, ten niekas negali kritikuoti valstybės vadovo, valstybės sistemos. Už daugumą dalykų, kuriuos tu parašei šiame forume, nepaisant savo begalinės meilės Šiaurės Korėjai, tu būtum pasmerktas sušaudimui. Tad tylėk ir džiaukis, kad galva dar vietoje.
                                    Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
                                      Norėčiau Al1 paklausti tokio dalyko. Kaip vertini, tai, kad žmogus į lagerį patupdomas vien už tai, kad neturi "brangaus" Kim er Seno paveikslo ant sienos?

Žinai Š.Korėja turi vieną didelę problemą, tai kad jie yra daržovės, kuriomis manipuliuoja pora senų dėdų. Ten nėra laisvės, ten niekas negali kritikuoti valstybės vadovo, valstybės sistemos. Už daugumą dalykų, kuriuos tu parašei šiame forume, nepaisant savo begalinės meilės Šiaurės Korėjai, tu būtum pasmerktas sušaudimui. Tad tylėk ir džiaukis, kad galva dar vietoje.
                                      Dėl vado paveikslų - kur įrodymai, kad taip yra iš tikrųjų ir tai nėra dar vienas eilinis Vakarų propagandos mitas...

Comment

Dėl vado paveikslų - kur įrodymai, kad taip yra iš tikrųjų ir tai nėra dar vienas eilinis Vakarų propagandos mitas...
                                        Portretą turėti privaloma, antraip taikoma baudžiamoji atsakomybė-siuntimas į lagerį. Ir joks čia mitas, kad ir kaip tau sunku būtų tai suvokti per Vakarietišką prizmę.
                                        Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Al1, paskaityk Lankovo (didelio Korėjų eksperto) puslapį - http://tttkkk.livejournal.com/ , ar čia irgi supuvusių vakarų propaganda?

Comment

Working...
                                          X