Dešimtys Šiaurės Korėjos piliečių dalyvavo nesankcionuotoje protesto akcijoje likus keletui dienų iki šios šalies diktatoriaus Kim Jong-ilo gimtadienio. Apie tai sužinojo Pietų Korėjos laikraštis „Chosun Ilbo“, praneša Lenta.ru.
Kokios fotkės! Šakės. Taip ir jauti Orwelo aprašytą "Didžiojo brolio" dvasią. Norint giliau susipažinti su gyvenimu Š. Korėjoje, žr. Barbaros Demick „Šiaurės Korėjos kasdienybė“.
tai mažų mažiausiai. juk praktiškai tai yra valstybė, kur be laiko mašinos gali laisvai nukeliauti bent 50 metų į praeitį
Į kokį Somalį ar Kombodžą nuvykus jaučiu galima ir visu tūkstantmečiu nukeliauti į praeitį
O šiaip tikrai nesuprantu kaip gali būti noras ten kam nors nukeliauti...
Nieko kraupaus aš ten nematau.. Normalios nuotraukos.. Panašias (tik su mažiau uniformų) gali nufotografuoti praktiškai bet kurioje šalyje...
o kur aš minėjau žodį kraupu? nėra ten nieko kraupaus, gal netgi mano parašytas "siaubas" nelabai tinka, nors iš pradžių tai man šiokį tokį siaubulį sukėlė tas spalvų nebuvimas ir kaip sunku turėtų būti gyventi, jeigu net Lietuvoje be saulės būna taip sunku, o ten dar ir aplinka slegianti (asmeninė nuomonė)
Nieko kraupaus aš ten nematau.. Normalios nuotraukos.. Panašias (tik su mažiau uniformų) gali nufotografuoti praktiškai bet kurioje šalyje...
Bet aš nežinau daug šalių, kurios leidžia į kosmosą palydovus, turi ambicijų gamintis branduolinį ginklą, o jų piliečiai žemę aria jaučiais, o šildosi žabais. Kažkaip nei Somalis, nei Kombodža, ar koks nors Nigeris ar Burkina Fasas tokių ambicijų nepuoselėja.
Comment