..o del tu tuoletu, tai kai buvau Kanuose, maciau toki visai nebloga sprendima. imeti monetas, durys automatiskai atsiskleidzia, padarai savo reikalus, nusiplauni, iseini, durys automatiskai uzsidaro, ir staiga per visa tulika dusas pereina. isivaizduokit, kas butu jei ten zmogus butu koja ikises tarp duru ir isokes i budele nors turbut ten grindys pacios reguoja i svorio pakitimus ir t.t.
Geras spendimas Toks jiems naudingas ir praverciantis
Taip, Ryga puikus miestas. O ta kai kuriu is musu sena dainele "Vilniaus senamiestis didziausias" tai kaip uzsikirtusi plokstele... Deja, matyt, tai viskas ka mes galime priespastatyti pries Ryga, nors ir tas pats Vilniaus senamiestis yra provincialus kaip koks Cekijos provincijos miestelis. O siaip mano nuomone vienintelis dalykas kuo Vilnius gali sokineti pries Ryga imho yra baznycios... Na gal dar Valdovu Rumais...
O kam juos lyginti?
Ar verta lyginti Mercedes ir BMW?
tai ta as ir noriu pasakyt kad miestai nesulyginami bet aplinkui visi tik tuo ir uzsimineja ypac John ir Edd prisiminus su ju diskusija ir bandymu tai padaryt
tai ta as ir noriu pasakyt kad miestai nesulyginami bet aplinkui visi tik tuo ir uzsimineja ypac John ir Edd prisiminus su ju diskusija ir bandymu tai padaryt
Nezinau, gal as ir klystu, jei taip pataisykite mane, bet mano nuomone miestus galbut galima palyginti ju didumu, gyventoju skaiciumi, kad pasnekovas suprastu apie ka kalba eina, bet ne ju istorija lyginti, ju namus, senamiescius ir panasiai
tik kaskodel nutylo kalbos apie sita pastata gi jis pagal projekta jau turejo but pradetas statyti 2003 , tai naturaliai i galva sauna mintis kad gal ir su dauguma latviu viziju tas pats bus svarbiausia turetu buti ne kas planuojama pastatyt o kas tikrai bus pastatyta ...
daugelis isvardintu Gatcio pastatu dar neturiu investuotoju ir yra gemalo stadijoje
beto tai ir rodo kad latviai bando prisiviti lietuva nes tavo pateikti pavyzdziai tai tik ateities vizijos vadinasi vilnius siuo aspektu jau priekyje ( nors dar aisq neaisq ar ilgam nes snipiskiu burbulas irgi bliuksta)
O man siaip patinka Smilsu pulkstenis, netgi labai. Gali buti, kad bus pastatas Saules Akmens lygio.
O cia Gacio zodziai, kurie sako, kad daug kas statoma:
"today when went to shop noticed some 10 new cranes, anything is u/c right now around the city"
"Looking at the ground work and pile driving around the city I imagine a forest of cranes over the spring and summer."
Nors pripazistu, kad jo zodziai kai kada neskamba labai itikinamai ir visada pastebimas jo noras kuo geriau pateikti Ryga - ta parodo ir visokiu neaiskiu pastatu idejimas (pvz. tokiu kur zinoma tik tai, kad bus labai aukstas, o konkreciau nieko). Bet vistiek manau, kad Ryga aplenks savo moderniais pastatais ir "skyline" Vilniu.
Ryga man patinka (skirtingai negu Talinas) , vel leksiu vasara. Kas svarbiausia, kad ten budamas jautiesi budamas ne kazkur uzsienyje, bet lyg kazkur "kitur" Lietuvoje - lietuviskos parduotuves, nemazai paciu lietuviu vaikstineja gatvemis...
Lietuviu tikrai ten netruksta, teko issitikinti, kaip ir su Pizza Jazz
Beje nesu buves Taline, bet planuoju i ji nuvykti, ir nuojauta kazko sako, kad netureciau nusivilti siuo metu, negi as klystu?
Nusivilti gal ir neteks, Talino labai grazus senamiestis bei idomus modernus kvartalas su naujais highriseriais. Bet apskritai, mano nuomone, Talinas savo idomumu ir atrakciju kiekiu bei miesto atmosfera net is tolo neprilygsta Vilniui ar Rygai.
Smagu girdeti apie Talina Ir kuo toliau, tuo labiau noriu si miesta pamatyti ne tik nuotraukose
Ir aplamai estu maistas manes vos i nevilti nenuvare per savaite laiko Estijoj... Bet seip Talino senamiestis tikrai grazus, tik buvau apakes turistu tiek pamtes =] Susiglaude visi senamiesti sliauziojom
@Jozikai: Del to man patinka atspindintis stiklas (nors siaip patinka ir permatomas - cia parasiau, kad ant manes Mr. John'as nesupyktu). Nors Saules akmeny yra nei pernelyg atspindintis, nei pernelyg permatomas (ir atrodo, kad keliu tipu stiklai naudojami). O siaip tai net ir toks permatomas stiklas kaip Europos daugiabutyje ivairiose situacijose neblogai viska atspindi. Tikesimes, kad kazka neblogo Hansabankas pastatys ir Vilniuje.
Comment