Rygos miesto centras išties miestiškiausias iš visų Baltijos šalių miestų. Nesitikėjau, kad Rygoje tiek daug blogos būklės pastatų, kuriems reikia renovacijos. Tai aišku nėra didelis minusas, gražūs pastatai ir nerenovuoti yra gražūs.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LV. Ryga / Rīga
Collapse
X
-
Kaip ir reiktu man šią temą pabaigti jeigu jau pradėjau . Šioje dalyje komentuoti nelabai bus ko , paprasčiausiai tai pasivaikščiojimas Dauguvos pakrante ( beja visiškai apleista ir nesutvarkyta, visur primėtita buteliu, panaudotų švirkštų ir panašiai), nuo Salu tilto iki Akmens tilto.
Vaizdas į Makskavos rajoną nuo Salu tilto :
Krasta greitkelis:
Latvijos televizijos pastatas , Zuikių saloje:
Kitame Zuikių salos gale esantis televizijos bokštas bei vietiniai latviai gerentis "babatuką" :
Toliau už Zuikių salos matosi naujojo tilto per Dauguvą statybos:
Dar kartą tas pats televizijos dangoraižis:
Televizijos bokštas ir Salu tiltas:
Krantinė:
Geležinkelio tiltas, vienintelis tiltas be kamščių :
Manau yra ir geresnių vietų žuviai gaudyti nei šitų žvejų pasirinktoji:
Sutvarkyta krantinės dalis:
Ir galiausiai vėl į senamiestį :
... pratęsių vėliau
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Su pavasariu atsiranda galimybė atnaujinti Rygos centro pakraščių temą. Po truputį dėsiu kitas nuotraukas.
Šį kartą keletas foto iš Uždauguvio (Pārdaugava). Ir čia yra gana daug įdomios architektūros.
Šv. Martyno (Mārtiņa) liuteronų bažnyčia, pastatyta 1825 m. Šiaip Latvijos liuteronams bažnyčios su dviem bokštais nebūdingos.
Slokas iela (Sluokos gatvė) prie bažnyčios.
Neblogas namukas.
Comment
-
manau pats laikas nuvalyti dulkes nuo šios temos ir įdėti keletą foto, vakar dieną buvau rygoje,oras buvo prastokas ir laiko neturėjau daug, tačiau vistiek įmesiu keletą padarytų nuotraukų....
okupacijos aikštė
dairomės
gatvelė
pakeliame akis į katedrą
aplinkui....
kažkoks tai pastatėlis
senamiesčio gatvelė
nacionalinis operos teatras
hotelis
pradžiai tiek, jeigu patiko galėsiu įdėti daugiau foto kai prasivers kitas puslapis.
Comment
-
Aciu robizz uz tura. Rygoje buvau pries du ar tris ir matau is nuotrauku kad viskas krypsta i gera puse, nors pries tuos 2, 3 metus to nebuciau sakes. Beje kelinta valanda gatviu apsvietima ijungia, nes mane labai nustebino kai tada Rygoje buvau apie 23.00 ar 00.00 val. vakaro tik ijungdavo. Budavo labai tamsu."Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
Comment