Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

LV. Ryga / Rīga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Žmonės įbauginti.. Prisiklausę radijo. O gal šiaip atsargūs Ką gali žinoti, kokia ta antroji pvz. Mano gyvenimo puse..

Comment

Parašė liutass
      Del to dialogo, tai man labai daznai taip buna. Ypac jei privacius namus fotografuoju.

Gera pasakei "ypac jei privacius....". Butent, kad ne visi nori privatumu dalintis ir t.t.

Comment

Parašė Cursor
        Gera pasakei "ypac jei privacius....". Butent, kad ne visi nori privatumu dalintis ir t.t.
        Kur prie Vainetos stato, tai ten vos su apsauga manes neuzpuole...

Comment

Kartą kai nuo gatvės fotografavau gamyklos kaminus, atbėgo žmogelis ir sako: "Ką čia darai? Čia privati valda. Negalima fotografuot. Eik pas save namie fotografuok" ir t.t. ir pan. Užknisa tokios nesąmonės.

Comment

Che he. Čia jau būtų galima ir atskirą temą daryt

Comment

O aš maniau, kad esu tik viens toks keistuolis, prie kurio kabinėjasi nuosavybės turėtojai

Galima įsivaizduoti, kaip neramiai miega tie žmonės, kurie mano, kad kažkas juos šnipinėja ir ketina pasigviešti jų teises.

Comment

Ryga tiesiog nuostabi! Labai idomu isvysti maziau fotografuojamas gatves. Edmas saunuolis

Comment

Ačiū, ačiū! Bet ekskursija dar nebaigta

Sankryža viena, o gatvių - keturios:
                  iš kur atėjome - Avotu,
                  tiesiai - Blaumanio,
                  kairėje - Marijos (eina nuo geležinkelio stoties)
                  dešinėje - Čako.

Blaumaņa iela

Bokštelių Rygoje daug. Galima net kurti atskirą temą.

Čaka iela

Marijas iela su gražiais bokšteliais.

Comment

Graži Ryga, kaip kad jūs sakot big city feeling ir visa kita. Tik man nepatinka, jog ten daug vietų, panašių į Šnipiškes.

Comment

Parašė farbrom
                      Graži Ryga, kaip kad jūs sakot big city feeling ir visa kita. Tik man nepatinka, jog ten daug vietų, panašių į Šnipiškes.
                      Tai irgi Rygos šarmas. Mano svajonė kada nors nusigauti į Maskačką (Maskvos gatvę) - va ten tai vaizdelių būtų!

O dėl Šnipiškių - ne visi už tai (bent jau kai atrodo iš pirmo žvilgsnio), kad jos visiškai bevertės. Jos turi savotiško grožio, kuris būtų dar gražesnis, jei būtų sutvarkytas.

Comment

Na, bet dar jus pakankinsiu Avotu iela jau baigėsi, bet Blaumanio tik prasidėjo. Paeisim truputį į priekį, kuur namai aukštesni ir solidesni.

Namas prie Baruono gatvės kampo.

Veidukas. Daugiau rasite šio forumo Fotografijos skyriuje.

Comment

Oi kaip noretusi Vilniaus naujamiestyje daugiau tokiu 5-auksciu su boksteliais...

Comment

K. Barona iela

Pērses iela. Vieno kiemelio fasadas.

Pērses iela.

Galima įsivaizduoti, kaip atrodytų šis miestas, jei I Pasaulinis karas būtų prasidėjęs bent 10 metų vėliau. Tas pats pasakytina ir apie Vilnių.

Comment

Parašė Edmas
                              Su šio fasado šeimininku "maloniai" pasikalbėjau:

- Izvinyte, a čšjo tūt yščite? Kto vam dal prava fatagrafyryvatj?

- A čjo, nilzja? Kuda chačiū, tūda idū.

- Ja vladielic etava duoma. Vy što tūt yšitie?

- Ja turyst.

- Zvučyt niubidytilna.

Ar taip jums nebūna?

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Padarę šiokį tokį lanką grįžtam į Marijos gatvę ir einam link stoties.

Tautinio romantizmo stiliaus namas.

Jo detalė.

Marijos gatvė labai gyva.

Jau matyti bokšteliai.

Į stotį neisim, suksim į kairę.

Comment

Dzirnavu (Girnų) gatvė.

E. Birznieka-Upīša iela

Elizabetes iela

Comment

Šiaip paveikslėliai be komentarų.
                                    Kada nors įdėsiu vaizdų iš Maskvos gatvės, bet ją nufotografuoti reikia daug laiko ir sveikatos.
                                    Šitais vaizdais kol kas baigiu Rygos pašalių seriją.

Comment

/ Labai gerai apsitvarke tie latviai aplink gelezinkelio stoti. Vilniuj dar plaukt ir plaukt. Aciu uz idomia tema Edmai. Ar daznai lankaisi Rygoje?

Comment

Parašė Varlamas
                                        / Labai gerai apsitvarke tie latviai aplink gelezinkelio stoti. Vilniuj dar plaukt ir plaukt. Aciu uz idomia tema Edmai. Ar daznai lankaisi Rygoje?
                                        Idomu kada paskutini karta buvai Vilniuje, nes traukiniu stotis visai normaliai sutvarkyta, o ir kai kurie pastatai aplinkui labai neseniai atnaujinti pvz. "komiblokinis" viesbutis. Nors jei kalbi aplamai apie visa stoties rajona, tai sutinku, nors jo problema visai kitur (publika kuri ten renkasi, nelabai kokia).

Comment

dekui uz visas puikias sios temos nuotraukas, Edmas.
                                          Westside is the best ! :jura:

Comment

Working...
                                          X