Žmonės įbauginti.. Prisiklausę radijo. O gal šiaip atsargūs Ką gali žinoti, kokia ta antroji pvz. Mano gyvenimo puse..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LV. Ryga / Rīga
Collapse
X
-
farbrom
Kartą kai nuo gatvės fotografavau gamyklos kaminus, atbėgo žmogelis ir sako: "Ką čia darai? Čia privati valda. Negalima fotografuot. Eik pas save namie fotografuok" ir t.t. ir pan. Užknisa tokios nesąmonės.
Comment
-
farbrom
-
Ačiū, ačiū! Bet ekskursija dar nebaigta
Sankryža viena, o gatvių - keturios:
iš kur atėjome - Avotu,
tiesiai - Blaumanio,
kairėje - Marijos (eina nuo geležinkelio stoties)
dešinėje - Čako.
Blaumaņa iela
Bokštelių Rygoje daug. Galima net kurti atskirą temą.
Čaka iela
Marijas iela su gražiais bokšteliais.
Comment
-
farbrom
Graži Ryga, kaip kad jūs sakot big city feeling ir visa kita. Tik man nepatinka, jog ten daug vietų, panašių į Šnipiškes.
Comment
-
Parašė farbromGraži Ryga, kaip kad jūs sakot big city feeling ir visa kita. Tik man nepatinka, jog ten daug vietų, panašių į Šnipiškes.
O dėl Šnipiškių - ne visi už tai (bent jau kai atrodo iš pirmo žvilgsnio), kad jos visiškai bevertės. Jos turi savotiško grožio, kuris būtų dar gražesnis, jei būtų sutvarkytas.
Comment
-
Parašė EdmasSu šio fasado šeimininku "maloniai" pasikalbėjau:
- Izvinyte, a čšjo tūt yščite? Kto vam dal prava fatagrafyryvatj?
- A čjo, nilzja? Kuda chačiū, tūda idū.
- Ja vladielic etava duoma. Vy što tūt yšitie?
- Ja turyst.
- Zvučyt niubidytilna.
Ar taip jums nebūna?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Varlamas/ Labai gerai apsitvarke tie latviai aplink gelezinkelio stoti. Vilniuj dar plaukt ir plaukt. Aciu uz idomia tema Edmai. Ar daznai lankaisi Rygoje?
Comment
Comment