Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

MY. Kvala Lumpūras / Kuala Lumpur

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė John
    Diemiesti, matau megsti daug rasyti, taciau pilstai is tuscio i kiaura. Taip ir neisgirdau, kuo pvz Houston'as ar Sietlas yra labiau gyvybingesni uz Bankoka ar Kuala Lumpura.

Del zmogaus, rasiusio sita rasineli galiu pasakyti tik tiek, kad jis visuose tuose miestuose buvo pats ir viska mate pats, todel manau butu logiska labiau tiketi juo nei tavimi, nes panasu, kad neesi buves ne tik apskritai niekur be savo miestelio Lietuvoje ir naujojo miestelio Chicagos, bet ir kituose JAV miestuose. Manau tau tiesiog reikia kiek praplesti akirati ir atidaryti tuneli, pro kuri dabar ziuri ir matai tik labai siaura vaizda.
    Matau, kokia linkme suki sitadiskusija Pradedi izeidineti, negerai!! Sakai, as is esu kiles is savo miestelio Lietuvoje!!! Idomu butu suzinoti is kokio didmiescio tu pats kiles?! Ir dar daugiau, tu sakai, kad as niekur nesu daugiau buves, tik kitame mazame miestelije, pavadinimu Chicago!!! Tiesiog idomu, ir is kur tu trauki tokius simtaprocentinius nenugincijamus faktus apie mano biografija? Jau vien tai, kad tu vadini Chicago miesteliu, galima daug ka pasakyti, zinoma, ne i tavo nauda. Matosi, kad darai isvadas remiantis savo asmeniniais jausmais. Nereikia pykti, kad as pasirinkau geresni miesta ir sali gyvenimui,negu tu. Jei nori sneketi labai vaikiskai, kaip tu darei iki siolei, tai galima ir taip!!! Pasistatyk ka nors aukstenio uz 50 metru baznycia savo Londono "MIESTE" ir tada kitus vadink kaimeliais, graziose formuose. Kitais zodziais, kol neturesi Sears Towerio, kad tol man nei cypt Pasiziurek kaip tavo kai kurie sakiniai atrodo ir suprasi, ka noriu cia pasakyti.

Prie kuo tu cia kisi ta Houstona ir Seatla, as nei vienam is savo pavyzdziu ju nepaminejau. Pagal tave, tai yra du miestai, geriasiai atstovaujantis Amerikos miestu naktini gyvenima ir seip pramogas. Mielas, kolega, persiskaityk nors karta, kas yra tau rasoma ir pats atsakyk i mano klausimus apie LV ir Orlando. As tau sakiau, kai surasi, bent jau viena kinijos miesteli garsesni ir daugiau pramogu turinti nei sie du Amerikos pramogu centrai, tai tada ir as pradesiu atsakyneti i tavo klausimus. Ne taip yra diskusija verdama, deja ne taip. Sutinku, kad yra lenviau uzduoti man dar 5 naujus klausimus, negu atsakyti bent i viena manaji!!! Tad pradek atsakineti ir paskui tikekis mano atsakymu!!! Zinok skubeti nera kur, nes mes dar ilgai sia tema diskutuosim, tad nebutinai turi atrasyti is karto!

Comment

Parašė John
      Ok ok, didmiesti, uzteks situ "diskusiju", nenoriu pyktis nei su tavim, nei su kitais. Manau laikui begant pats suprasi, kur suo pakastas ir kodel as apeliuoju i tuos dalykus, kuriuos minejau paskutinikart savo pranesime. O dabar baigiam.
      Noriu, kad zinotum, John, kad as nepykau ir nepykstu ant taves ar ant kitu tavo nuomone palaikiusiuju. Priesingai, esi tvirtos nuomones zmogus, uz ka as tave ir gerbiu!!! As tau jau senai sakiau, kad uzteks tu "diskusiju", bet mes taip ir nesusikalbejom Matai, net ir po ilgu dienu diskusiju, mes nepaejome i prieki nei milimetru; tu laikaisi savo nuomones, as laikausi savo- nebera prasmes gincytis. Kad ir kaip ten bebutu, turiu pripazinti, kad del vieno dalyko musu nuomones nesusikirto siuo klausimu. Laikas parodys, kas is musu buvo teisus!!!

Comment

Užuojauta dėl prarastos kortelės. Kaip sakoma, "shit happens". Aukštuminės nuotraukos geros.
        Tikriausiai praeitam gyvenime Jonas buvo iš tų kraštų, kad dabar taip traukia
        beg, borrow and steal

Comment

Aha didelė užuojauta, įsivaizduoju, kaip parinčiaus :/ O ir mes gerų nuotraukų nepamatysim... Jonas tikrai buvo geltonodis, čia faktas O dabar ten važinėja į žmonos paieškas turbūt...
          Beje ar bus mergaičių nuotraukų?

Comment

Kas ten per pastatas 28 nuotraukoje?

Comment

Sveikas sugryžęs John, tavo nuotraukos vis labiau ir labiau mane įkvėpia krautis lagaminus ir vykti rytų kryptimi

Comment

Ką gi, ačiū už reportažą iš tolimų svetimų šalių
                P.S. ar nekilo noras padaryti porą panoraminių nuotraukų?

Comment

Naktiniai bokštų vaizdai super Švaru ir tvarkinga ten pas juos, malonų vaizdą palieka
                  beg, borrow and steal

Comment

Na labai graži šalis.

O toks sprendimas manau Vilniuje tiktų.
                    Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą

Comment

Labai gražios nuotraukos tik kaikur akivaizdžiai per daug šarpo.

IT. Sicilija
                      PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                      LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Naktį, ko gero, įspūdingiau atrodo nei dieną.

Comment

Naktinės nuotraukos tiesiog pribloškiančios, dėkui

Comment

Nuostabios nuotraukos ! Labai ačiū fotoreportažą, su malonumu peržiūrėjau.
                            „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Petronas bokštai, tai mano mėgstamiausi dangoraižiai pasaulyje. Labai ačiū !
                              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Ar parsivežei kokios technikos? Ten juk pigiau? Labai gražu....

Comment

Nuotraukos puikios. Bet man noreciau paklausti, John, kur nuostabiu azijiečiu nuotraukos? Ar tam bus skirta atskira tema?

Comment

Parašė John
                                    mane irgi vis labiau ikvepia ten vel ir vel keliauti, liga progresuoja
                                    Kartą pabandęs negali sustot

Labai patiko miesto panoramos ir galimybė pažvelgti į kasdienį kito krašto vaizdelį, ačiū
                                    Miestai.net Fb

Comment

/\
                                      Mažu kokį nors pasaulio rekordą tu čia įamžinai .

Comment

Užuojauta dėl kortelės, Jonai.
                                        Bet ir likusios nuotraukos labai puikios.
                                        Ačiū už nuotraukas.

Comment

Naktinis apšvietimas išties fantastiškas
                                          http://farm2.static.flickr.com/1200/...a1be6926_o.jpg
                                          http://farm2.static.flickr.com/1350/...6de82cb5_o.jpg

Comment

Working...
                                          X