Jau gali deti naujas nuotraukas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
MY. Kvala Lumpūras / Kuala Lumpur
Collapse
X
-
Asiprasau, pora dienu buvau atitrukes nuo kompo. Taigi, jusu demesiui, mano pasivaiksciojimas po KLCC (Kuala Lumpur City Centre) bei apylinkes vakare:
Ir kas gi cia kyso?
Dvyniu kaimynas
Petronas kitu kampu
Uzeikime i dvyniu vestibiuli
Pasiziurime aukstyn
Prekybos centras viduje
KLCC - didelis dangoraiziais apstatytas parkas, o jame yra didelis fontanas
Ir ne vienas
Yra net vaiku zaidimu aikstele!
Ir, jei neklystu, kulturos centras
Dar siek tiek pasidairome aplink
O pabaigai, DAR karteli...
Comment
-
Dar viena puiki tema. Labiausiai patiko Petronų apšvietimas, nors ir patys pastatai visai nieko
Parašė batman Rodyti pranešimąman labai gaila john, bet chiuwak patikek, azija niekad man nebus auksciau USA, paparsciausiai atrodo ir ne tik. galiu pasakyt is patirties ten tera kopija USA, gal ne siaiap kopija O TIESIOG LAAABAJ GERA KOPIJA,siuo met jiem labaj gerai tai daryt yrrrrr palankuMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąman labai gaila john, bet chiuwak patikek, azija niekad man nebus auksciau USA, paparsciausiai atrodo ir ne tik. galiu pasakyt is patirties ten tera kopija USA, gal ne siaiap kopija O TIESIOG LAAABAJ GERA KOPIJA,siuo met jiem labaj gerai tai daryt yrrrrr palanku
Comment
-
Parašė JohnNieko nuostabaus, kad kai kam labiau patinka Amerika, kai kam Azija. Nors be NYC (ir gal is dalies Chicago, bet tik is dalies) ten nera daugiau nei vieno miesto, kuris bent is tolo prilygtu Honkongui, Singapurui, Tokijui, Seului, Shanghajui ir daugeliui kitu nauju kylanciu didmiesciu (ir net purvinam Bankokui, jeigu kalbetume apie pramogas, apsipirkima ar kitas laisvalaikio veiklas). As tikrai ilgai negalvodamas gyvenimui rinkciausi koki didesni Azijos negu Amerikos miesta.
Comment
-
Parašė JohnNa tiek is nuotrauku, tiek is pasakojimu susidariau ispudi, kad LA yra suburbas, kuriame gyvena 10+ milijonu zmoniu, plius keli dngoraiziai per viduri
Aisku SF turbut grazus miestas, taciau visviena negalima jo lyginti su didziaisiais Azijos saliu miestais.
O Las Vegasas yra pramogu miestas. Visgi jeigu reikia tikru pramogu, kaip kazkas sake, Las Vegasas tera vaiku smelio deze palyginus su pramogomis Bankoke
Jokiu budu nesakau, kad JAV nera graziu ir idomiu miestu, taciau jie tiesiog neprilygsta mano minetiems miestams, kaip Vilnius neprilygsta Prahai ar Budapestui.
Neverta dėl to ginčytis jokiu būdu. Kiekvienas žiūri pro savo langą. Ir mano požiūriu azijos didmiesčiai turi savų privalumų, tačiau kultūriniu požiūriu (asmeniškai mano) jie jokiu būdu negali prilygti amerikos didmiesčiams kuriuose gimsta kultūra ir atsirita banga iki Europos, o po to ir iki Azijos.
Comment
-
Parašė JohnNa tiek is nuotrauku, tiek is pasakojimu susidariau ispudi, kad LA yra suburbas, kuriame gyvena 10+ milijonu zmoniu, plius keli dngoraiziai per viduri
Aisku SF turbut grazus miestas, taciau visviena negalima jo lyginti su didziaisiais Azijos saliu miestais.
O Las Vegasas yra pramogu miestas. Visgi jeigu reikia tikru pramogu, kaip kazkas sake, Las Vegasas tera vaiku smelio deze palyginus su pramogomis Bankoke
Jokiu budu nesakau, kad JAV nera graziu ir idomiu miestu, taciau jie tiesiog neprilygsta mano minetiems miestams, kaip Vilnius neprilygsta Prahai ar Budapestui.
Comment
Comment