Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

MY. Kvala Lumpūras / Kuala Lumpur

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jau gali deti naujas nuotraukas

Comment

Per daug siuksliu
      Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Asiprasau, pora dienu buvau atitrukes nuo kompo. Taigi, jusu demesiui, mano pasivaiksciojimas po KLCC (Kuala Lumpur City Centre) bei apylinkes vakare:

Ir kas gi cia kyso?

Dvyniu kaimynas

Petronas kitu kampu

Uzeikime i dvyniu vestibiuli

Pasiziurime aukstyn

Prekybos centras viduje

KLCC - didelis dangoraiziais apstatytas parkas, o jame yra didelis fontanas

Ir ne vienas

Yra net vaiku zaidimu aikstele!

Ir, jei neklystu, kulturos centras

Dar siek tiek pasidairome aplink

O pabaigai, DAR karteli...

Comment

Naktiniai vaizdeliai - super! Tie Petronas bokštai labai gražiai šviečia naktį. Ačiū už nuotraukas

Comment

Grazu
            Labai patiko pirma nuotrauka, kur Petronas bokstai atrodo kaip is kokio fantastinio filmo
            Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Fantastika

Comment

Jėgelė nuotraukos Dėkui.
                Oras prisotintas šviesos lyg snieguotą Kalėdų vakarą.

Comment

Labai taikliai pasakyta
                  Dar kartą dėkui už nuotraukas

Comment

Aciu, tram/ozelis!

You showed a set of photos between the 1st and 3rd set that were a bit less glamorous ... but the last one truly SHINES!!!
                    Originally Posted by

Comment

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

man labai gaila john, bet chiuwak patikek, azija niekad man nebus auksciau USA, paparsciausiai atrodo ir ne tik. galiu pasakyt is patirties ten tera kopija USA, gal ne siaiap kopija O TIESIOG LAAABAJ GERA KOPIJA,siuo met jiem labaj gerai tai daryt yrrrrr palanku

Comment

Dar karta dekui uz nuostabias nuotraukas! Nezinau kodel, bet mane sis miestas visai suzavejo! Beje, tie PT-rei atrodo tikrai ispudingai!!!

Comment

Dar viena puiki tema. Labiausiai patiko Petronų apšvietimas, nors ir patys pastatai visai nieko

Parašė batman Rodyti pranešimą
                            man labai gaila john, bet chiuwak patikek, azija niekad man nebus auksciau USA, paparsciausiai atrodo ir ne tik. galiu pasakyt is patirties ten tera kopija USA, gal ne siaiap kopija O TIESIOG LAAABAJ GERA KOPIJA,siuo met jiem labaj gerai tai daryt yrrrrr palanku
                            Gal geriau jau pagrįsk savo teiginį, nes jį vargiai galima vadinti turinčiu pagrindą
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Turiu pripazinti, kad sio miesto nuotraukos idomios ir pats miestas grazus, ypac patiko Petronu bokstai. Bet Honkongas geresni ispudi paliko

Dekui
                              "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė batman Rodyti pranešimą
                                Man Azija kur kas idomesne uz JAV. Vargu ar galima tai vadinti kopija.

Comment

Ką Malaizijoj veikia Estijoj registruotas naikintuvas?

BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

visi tie dangoraižiai tai kaip žaisliniai atrodo atrodo, kad į maketą žiūri iš aukštai...

Comment

Parašė John
                                      Nieko nuostabaus, kad kai kam labiau patinka Amerika, kai kam Azija. Nors be NYC (ir gal is dalies Chicago, bet tik is dalies) ten nera daugiau nei vieno miesto, kuris bent is tolo prilygtu Honkongui, Singapurui, Tokijui, Seului, Shanghajui ir daugeliui kitu nauju kylanciu didmiesciu (ir net purvinam Bankokui, jeigu kalbetume apie pramogas, apsipirkima ar kitas laisvalaikio veiklas). As tikrai ilgai negalvodamas gyvenimui rinkciausi koki didesni Azijos negu Amerikos miesta.
                                      Hmmmm. O kaip Los Angeles, San Francisco, Las Vegas?

Comment

Parašė John
                                        Na tiek is nuotrauku, tiek is pasakojimu susidariau ispudi, kad LA yra suburbas, kuriame gyvena 10+ milijonu zmoniu, plius keli dngoraiziai per viduri
                                        Aisku SF turbut grazus miestas, taciau visviena negalima jo lyginti su didziaisiais Azijos saliu miestais.
                                        O Las Vegasas yra pramogu miestas. Visgi jeigu reikia tikru pramogu, kaip kazkas sake, Las Vegasas tera vaiku smelio deze palyginus su pramogomis Bankoke
                                        Jokiu budu nesakau, kad JAV nera graziu ir idomiu miestu, taciau jie tiesiog neprilygsta mano minetiems miestams, kaip Vilnius neprilygsta Prahai ar Budapestui.
                                        Na azijos didmiesčiuose jau pabuvojai, kad galėtum tikrą palyginimą padaryti reiktų dar pabuvoti ir Amerikoje.
                                        Neverta dėl to ginčytis jokiu būdu. Kiekvienas žiūri pro savo langą. Ir mano požiūriu azijos didmiesčiai turi savų privalumų, tačiau kultūriniu požiūriu (asmeniškai mano) jie jokiu būdu negali prilygti amerikos didmiesčiams kuriuose gimsta kultūra ir atsirita banga iki Europos, o po to ir iki Azijos.

Comment

Parašė John
                                          Na tiek is nuotrauku, tiek is pasakojimu susidariau ispudi, kad LA yra suburbas, kuriame gyvena 10+ milijonu zmoniu, plius keli dngoraiziai per viduri
                                          Aisku SF turbut grazus miestas, taciau visviena negalima jo lyginti su didziaisiais Azijos saliu miestais.
                                          O Las Vegasas yra pramogu miestas. Visgi jeigu reikia tikru pramogu, kaip kazkas sake, Las Vegasas tera vaiku smelio deze palyginus su pramogomis Bankoke
                                          Jokiu budu nesakau, kad JAV nera graziu ir idomiu miestu, taciau jie tiesiog neprilygsta mano minetiems miestams, kaip Vilnius neprilygsta Prahai ar Budapestui.
                                          Nors man ir atrodo kad azijos miestai idomesni bet visgi noreciau isgirsti tavo komentara. Kas per pramogos tam bankoke kuriu nera kitur? O Las Vegas tikrai pakankamai idomus miestas aplankyti tikrai verta.

Comment

Working...
                                          X