Parašė rob
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SY. Damaskas / Damascus
Collapse
X
-
Wooof, Robai, tai viena įdomiausių temų kurias mačiau šiame forume- gal dėl mano domėjimosi orientalistika studijų metais. Turiu pasakyti, jog baltai tau pavydžiu- Damaskas, o ir Sirija apskritai, yra be galo įdomios vietos- ten jau senai noriu nuvažiuoti. PVZ JA Emyratuose už šią nuotrauką galėtum sulaukti nemenkų problemų http://www.ferrum.lt/malaysia/syria/...s/omayyad5.jpg
Nuotraukos, kaip tokios taip pat labai gražios ir kokybiškos- ačiūPaskutinis taisė vytauc; 2006.08.14, 23:33.
Comment
-
Siena:
spėju, švarus grindinys pasirodė pažiūrejus Omayyad mečetės nuotraukas? Pabrėžiu, kad šios nuotraukos darytos esant vidiniame mečetės kieme, į kurį visi įeinantys privalo nusiauti batus. Taigi, ten iš tikrųjų yra labai švaru, tas marmurinis ar pan. grindinys iš tikro blizga, tiesiog nupoliruotas visų vaikščiojančių kojinėmis . O kalbant apie miesto gatves, kaip galbūt matosi iš nuotraukų, švara nėra itin didelė... Šiaip į Siriją matyt ekologijos idėjos dar pakeliui - net keista buvo matyt, kai tiek daug žmonių viską valgo ir meta tiesiog sau po kojomis..
Vytauc:
Neteko būti UAE, papasakok pora žodžių plačiau - atseit, dėl žmonių fotografavimo be jų sutikimo? Bet aš fotografavau mečetę, tik va jos pro šalį ėjo kaip tyčia... .
(o šiaip fotoaparato atlenkiamas ekranėlis ir zoomas valdo, kartais leidžia gan diskretiškai kadrus padaryt )
Ir didelis ačiū visiems už gerus žodžius apie fotkes.
Comment
-
Parašė robVytauc:
Neteko būti UAE, papasakok pora žodžių plačiau - atseit, dėl žmonių fotografavimo be jų sutikimo? Bet aš fotografavau mečetę, tik va jos pro šalį ėjo kaip tyčia... .
Comment
-
Parašė JohnBeje, kaip pastebejau nuotraukoje (tai pstebejau ir kitur), vaikams (t.y. mazoms mergaitems) kazkodel skuduru ant gavos ir veido neprivynioja, nors vyresnes moterys beveik visuomet juos devi. Ar tai reiskia, kad jaunoji karta i tai ziuri liberaliau, ar tiesiog toks apsirengimo budas naudojamas veliasneme amziuje (pvz. moteriai istekejus)?
Comment
Comment