Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Great Smoky Mountains

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

visgi visai kitaip įsivaizdavau šį "krioklį"
    Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
    Retromobile 2007
    "Kova 1". Driftingo čempionatas
    "Foje" Gali Skambėti Kitaip
    Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
    BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
    Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė HAMMER
      visgi visai kitaip įsivaizdavau šį "krioklį"
      Zinoma, nera nei ko lyginti su Niagara, bet man patiko Tikroveje atrode tikrai ispudingai!

Comment

Parašė Didmiestis
        Zinoma, nera nei ko lyginti su Niagara, bet man patiko Tikroveje atrode tikrai ispudingai!
        tai su Niagara beabejo, bet vistik kitaip įsivaizdavau, na, kad ir atrodys kaip krioklys, o dabar uoloj iš dangaus vanduo bėga tikiuosi realiai įspūdis kitoks susidaro ir beja čia nematyt viršaus iš kur bėga, todėl tikriausiai ir susidaro man toks vaizdas

Retromobile 2007

Comment

Parašė HAMMER
          tai su Niagara beabejo, bet vistik kitaip įsivaizdavau, na, kad ir atrodys kaip krioklys, o dabar uoloj iš dangaus vanduo bėga tikiuosi realiai įspūdis kitoks susidaro ir beja čia nematyt viršaus iš kur bėga, todėl tikriausiai ir susidaro man toks vaizdas
          Man nepavyko uzfiksuoti viso krioklio, nes jis labai aukstas. Patikek manimi, tikroveje vaizdas buvo nepakartojamas. Kai visi susirinkome prie krioklio buvo isjungtos sviesos ir paleistas gido irasas apie kriokli. Po keliu minuciu, be perspejimo buvo uzdegtos sviesos ir isjungtas garsas- labai nepaprastos pirmosios sekundes buvo

Comment

Sugrize is "pozemiu" mes galejome uzsiropsti ant sito bokstelio ir pasigrozeti miesto panorama

Deje, buvo labai didelis rukas

Comment

Parašė Didmiestis
              Man nepavyko uzfiksuoti viso krioklio, nes jis labai aukstas. Patikek manimi, tikroveje vaizdas buvo nepakartojamas. Kai visi susirinkome prie krioklio buvo isjungtos sviesos ir paleistas gido irasas apie kriokli. Po keliu minuciu, be perspejimo buvo uzdegtos sviesos ir isjungtas garsas- labai nepaprastos pirmosios sekundes buvo
              na visgi matau pačiam realiai to nepamačius neįmanoma visų įspūdžių įsivaizduot

Retromobile 2007

Comment

Parašė HAMMER
                na visgi matau pačiam realiai to nepamačius neįmanoma visų įspūdžių įsivaizduot
                Zinoma, kad nuotraukos negali visu 100% atspindeti patirtu ispudziu

Comment

Stai kaip tas krioklys atrodo Ten tikrai ispudinga, ir dar turint omenyje, kad uoloje ...
                  "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

liuks atrodo kalnai

Comment

Tesiu savo eskursija. Pasigrozejes pozeminemis uolomis as uzvaziavau i pacia kalno virsune, kur prasidejo Dzordzijos valstyjjos ribos, kad pamatyciau turistu pamegta "Rock City". Rock City- tai labai ispudingas parkas, kurio pagrindinis akcentas yra ivairiausiu formu, bei dydziu uolos ir akmenys.

Tik nusipirkus bilieta

Keliukas nebuvo pats patogiausias

Urvuose miegojo elniai (nepavyko ju iskrapstyti)

Seip vaizdelis

Tekdavo ir gerokai pasilenkti

Sita buvo mano paskutine nuotrauka daryta "Rock City'je". Sugedo mano, 10 kartu ant zemes krites fotoaparatas Labai gaila, kad nepavyko uzfiksuoti paciu graziausiu sio parko vaizdu. Nuo pat virsaus kvapa gniauziantis vaizdas atsivere, bet deje, as tai p ir nesugebejau atgaivinti savo fotiko

Comment

Pasivaikstinejes po kalnus grizau i viesbuti, nes saule jau buvo nusileidusi ir nieko nebegalejai pamatyti. Kita ryta isvaziavau i "Smoky Mountains". Susukau apie 170 myliu, kol pasiekiau kita savo keliones taska

Vaizdai be komentaru is keliones i Smoky Mountains!

Galima pastebeti, kad kalneliai vis auksteja ir grazeja

Comment

Tesiu pakelyje matytu vaizdeliu nuotraukas...

Comment

Sveikas Didmiesti! Man -- ne viena karsta vasara praleidusiam Pietuose -- tavo nuotraukos sukele jura maloniu prisiminimu. Ir tie patys kalnai po kuriuos tiek bastytasi, ir tas pats "Waffle Housas" kur matosi vienoj nuotraukoj... Ech pasiilgstu as dabar Dixie's... Beje, kur tu USA gyveni?

Comment

Parašė TKO
                              Sveikas Didmiesti! Man -- ne viena karsta vasara praleidusiam Pietuose -- tavo nuotraukos sukele jura maloniu prisiminimu. Ir tie patys kalnai po kuriuos tiek bastytasi, ir tas pats "Waffle Housas" kur matosi vienoj nuotraukoj... Ech pasiilgstu as dabar Dixie's... Beje, kur tu USA gyveni?
                              Dziugu, kad tau mano nuotraukos primine apie senus gerus laikus As gyvenu Cikagoje, Ilinojaus valstyjoje. Ilinojaus gamta yra labai panasi i Lietuvos, tad nelabai iseina daznai pasigrozeti kalnu vaizdeliais, nebent dangoraiziais, kuriu mieste tikrai netruksta

Comment

Tesiu savo kelione. Sekantis mano keliones tikslas yra parko pakrastyje isikures Cherokee miestelis, kuriame yra Indenu gyvenviete.

Vis dar kelyje

Nenuobodi gamta

Sustojes pakeleje kelioms minutems isvydau stai tokias pramogas

Si mergina per 10 minuciu istrauke 2 zuvis

Vyrukui sekesi dar geriau

Ir vel i kelione...

Pagaliau pasiekiau savo tiksla

Comment

Sveikas. Ka tik atsikeliau ir pirmu taikiniu iejau i tavo tema .

Idomios nuotraukos, ypac tos, kur tas siauras keliukas Dar bus ar jau viskas?
                                  "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė Didmiestis
                                    Pasivaikstinejes po kalnus grizau i viesbuti, nes saule jau buvo nusileidusi ir nieko nebegalejai pamatyti. Kita ryta isvaziavau i "Smoky Mountains". Susukau apie 170 myliu, kol pasiekiau kita savo keliones taska

Vaizdai be komentaru is keliones i Smoky Mountains!

Gražios nuotraukos. Siūlau atkreipti dėmesį į tai kaip sukabinti šviesoforai. Tokių vaizdų Lietuvoje ir Europoje nepamatysi.

IT. Sicilija
                                    PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                                    LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Parašė Giedra70
                                      Gražios nuotraukos. Siūlau atkreipti dėmesį į tai kaip sukabinti šviesoforai. Tokių vaizdų Lietuvoje ir Europoje nepamatysi.
                                      Giedra70, Europoje tikrai yra taip pakabintu sviesoforu. Teko daug keliaut po Europa, tad zinau

Comment

Parašė topstarcanada
                                        Giedra70, Europoje tikrai yra taip pakabintu sviesoforu. Teko daug keliaut po Europa, tad zinau
                                        Tai jau atsipašau, bet Kaune tikrai taip nėra.

IT. Sicilija
                                        PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                                        LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Parašė topstarcanada
                                          Sveikas. Ka tik atsikeliau ir pirmu taikiniu iejau i tavo tema .

Idomios nuotraukos, ypac tos, kur tas siauras keliukas Dar bus ar jau viskas?
                                          Dar tikrai bus daug nuotrauku Dar keliskartus kelsimes i kalnus ir eisime pasiziureti,kaip gyvena Indenai Neuzilgo idesiu dar kelias nuotraukeles!!!

Comment

Working...
                                          X