Parašė sanomiz
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Great Smoky Mountains
Collapse
X
-
Parašė DidmiestisTai tu nori pasakyti, kad U.S. neissivysciusi salis???
Comment
-
Parašė Giedra70Neįsižeisk tai aš pradėjau šią diskusiją ir JAV tikrai tokia šalis nėra. Tik paprasčiausiai reikalavimai instaliacijai yra šiek tiek liberalesni. Atkreipk dėmesį į izoliatorius naudojamus oro linijose, paprasytai kalbant ant stulpu. Vaizelis neįprastas europiečio akiai.
Comment
-
Parašė topstarcanadaPuikus kadrai Man labai patinka nuotraukos, kuriose yra indenai Aisku ir kitos
Cherokee'is pasakoja kaip tokiose palapinese jo protevei rengdavo pasitarimus
Moteris kazka dirba
O stai kaip atrodo indenu svirnelio vidus
Comment
-
Sakau reikia padaryti siokia tokia eskursija ir po pati Cherokee miesteli Tad vat...
Parduotuve nakti
Suvenyru krautuvele
...
Pagrindine gatve
Indeniskos izbushkos
Kitoje gatves puseje
Dar vienas neblogas vaizdelis
Cia pirkau suvenyrus draugams
Dar karta pagrindine gatve
Indeniska ornamentika
Vazinejant po miesteli
Comment
-
Jo... Vienas pamačius noris kitų tikėkimės foto dar ilgai nesibaigsMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Thank you so much for this lavishly illustrated documentation to the Great Smoky Mountains, Didmiestis!
It really is a very special and beautiful part of the world. I've been in that area on countless occasions, spending time at a log cabin that my grandfather-in-law built near a creek in the 1920s in the Georgia part of the Great Smokies.Originally Posted by
Comment
-
Parašė Whose HomepageThank you so much for this lavishly illustrated documentation to the Great Smoky Mountains, Didmiestis!
It really is a very special and beautiful part of the world. I've been in that area on countless occasions, spending time at a log cabin that my grandfather-in-law built near a creek in the 1920s in the Georgia part of the Great Smokies.
Comment
-
Parašė topstarcanadaDekui. Dar bus (Jei bus tai laukiu "issiziojes") ar jau viskas. Labai patiko sios nuotraukos.
Bei siek tiek matosi melsvas rukas kai kuriose nuotraukose, kaip ir priklauso siems kalnams
Comment
-
Parašė DidmiestisDeja... Sios nuotraukos buvo paskutines. Buvau nemazai pravaziuojanciu miestu prifotografaves (Cincinati, Indianapoli), bet nuotraukos visiskai neisejo. Tad teks palaukti nuotrauku is kitos mano keliones, kuri turetu ivykti kito menesio pradzioje"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
Comment