visgi visai kitaip įsivaizdavau šį "krioklį"
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Great Smoky Mountains
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė DidmiestisZinoma, nera nei ko lyginti su Niagara, bet man patiko Tikroveje atrode tikrai ispudingai!Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMERtai su Niagara beabejo, bet vistik kitaip įsivaizdavau, na, kad ir atrodys kaip krioklys, o dabar uoloj iš dangaus vanduo bėga tikiuosi realiai įspūdis kitoks susidaro ir beja čia nematyt viršaus iš kur bėga, todėl tikriausiai ir susidaro man toks vaizdas
Comment
-
Parašė DidmiestisMan nepavyko uzfiksuoti viso krioklio, nes jis labai aukstas. Patikek manimi, tikroveje vaizdas buvo nepakartojamas. Kai visi susirinkome prie krioklio buvo isjungtos sviesos ir paleistas gido irasas apie kriokli. Po keliu minuciu, be perspejimo buvo uzdegtos sviesos ir isjungtas garsas- labai nepaprastos pirmosios sekundes buvoMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Tesiu savo eskursija. Pasigrozejes pozeminemis uolomis as uzvaziavau i pacia kalno virsune, kur prasidejo Dzordzijos valstyjjos ribos, kad pamatyciau turistu pamegta "Rock City". Rock City- tai labai ispudingas parkas, kurio pagrindinis akcentas yra ivairiausiu formu, bei dydziu uolos ir akmenys.
Tik nusipirkus bilieta
Keliukas nebuvo pats patogiausias
Urvuose miegojo elniai (nepavyko ju iskrapstyti)
Seip vaizdelis
Tekdavo ir gerokai pasilenkti
Sita buvo mano paskutine nuotrauka daryta "Rock City'je". Sugedo mano, 10 kartu ant zemes krites fotoaparatas Labai gaila, kad nepavyko uzfiksuoti paciu graziausiu sio parko vaizdu. Nuo pat virsaus kvapa gniauziantis vaizdas atsivere, bet deje, as tai p ir nesugebejau atgaivinti savo fotiko
Comment
-
Pasivaikstinejes po kalnus grizau i viesbuti, nes saule jau buvo nusileidusi ir nieko nebegalejai pamatyti. Kita ryta isvaziavau i "Smoky Mountains". Susukau apie 170 myliu, kol pasiekiau kita savo keliones taska
Vaizdai be komentaru is keliones i Smoky Mountains!
Galima pastebeti, kad kalneliai vis auksteja ir grazeja
Comment
-
Parašė TKOSveikas Didmiesti! Man -- ne viena karsta vasara praleidusiam Pietuose -- tavo nuotraukos sukele jura maloniu prisiminimu. Ir tie patys kalnai po kuriuos tiek bastytasi, ir tas pats "Waffle Housas" kur matosi vienoj nuotraukoj... Ech pasiilgstu as dabar Dixie's... Beje, kur tu USA gyveni?
Comment
-
Tesiu savo kelione. Sekantis mano keliones tikslas yra parko pakrastyje isikures Cherokee miestelis, kuriame yra Indenu gyvenviete.
Vis dar kelyje
Nenuobodi gamta
Sustojes pakeleje kelioms minutems isvydau stai tokias pramogas
Si mergina per 10 minuciu istrauke 2 zuvis
Vyrukui sekesi dar geriau
Ir vel i kelione...
Pagaliau pasiekiau savo tiksla
Comment
-
Parašė DidmiestisPasivaikstinejes po kalnus grizau i viesbuti, nes saule jau buvo nusileidusi ir nieko nebegalejai pamatyti. Kita ryta isvaziavau i "Smoky Mountains". Susukau apie 170 myliu, kol pasiekiau kita savo keliones taska
Vaizdai be komentaru is keliones i Smoky Mountains!
Comment
-
Parašė Giedra70Gražios nuotraukos. Siūlau atkreipti dėmesį į tai kaip sukabinti šviesoforai. Tokių vaizdų Lietuvoje ir Europoje nepamatysi."Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Parašė topstarcanadaSveikas. Ka tik atsikeliau ir pirmu taikiniu iejau i tavo tema .
Idomios nuotraukos, ypac tos, kur tas siauras keliukas Dar bus ar jau viskas?
Comment
Comment