Silber418 turiu klausimą tau. Turbūt jau ne pirmą kartą to klausiu, tai sorry, jei ką. Ir, please, nepriimk asmeniškai. Kodėl, kaip suprantu, gyvendamas Švedijoje absoliučiai niekada nededi jokių savo darytų foto/video ir tik sharini kažkieno kito kontentą? Ir kodėl kartu su savo foto/video nepadarai įdomių reportažų su komentarais, o tik peistini šabloniškus ir nieko nesakančius ir nerodančius copy/paste aprašymus? Taip gaunasi, kad aš į forumą patalpinu daugiau savo darytų vaizdų ir įspūdžių iš Švedijos, apsilankydamas ten kartą ar porą kartų per metus, negu tu ten gyvendamas jau n metų. No offence, bet visgi smalsu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SE. Stokholmas / Stockholm
Collapse
X
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąMan taip labiau patinka ir įpratau pasidalinti bendrine informacija, kurią prisimenu arba sužinau. Esu publikavęs ir savų reportažų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Fair enough. Bet manau ne man vienam yra kokius 100 kartų įdomiau matyti pačių forumerių sukurtą turinį (foto+įspūdžius), o ne copy/paste kažkieno kito turinį iš interneto.Paskutinis taisė Silber418; 2024.02.15, 23:29.
- 1 patinka
Comment
-
Kuriam län gyveni Silber418?
Parašė John Rodyti pranešimą...
Taip gaunasi, kad aš į forumą patalpinu daugiau savo darytų vaizdų ir įspūdžių iš Švedijos, apsilankydamas ten kartą ar porą kartų per metus, negu tu ten gyvendamas jau n metų. No offence, bet visgi smalsu.
- 1 patinka
Comment
-
Skaitau tokią labai įdomią Igno Pikturnos knygelę apie jo kelionę į Švediją 1956 metais. Pora foto, kuriuose - nauji rajonai. Šiaip, įdomumui. Prajuokino viena knygos vieta: „Ir štai 1956 metų vieną paprastą spalio rytmetį iš profsąjungos komiteto gaunu pranešimą, kad mano pareiškimas vykti į Švediją patenkintas ir neužilgo būsiu anapus Baltijos jūros“.
- 1 patinka
Comment
Comment