Siaip man idomu padiskutuoti siais dalykais... Labai tikiuosi, kad suteiksite vertingos informacijos apie siuos statinius (aisku nuotraukos nepamaisytu )
Atėnų arena tikrai įspūdinga. Čia tikriausiai Olimpinėms žaidynėms pastatyta buvo.
Ne-e. Sitoj arenoj (neprisimenu kuriais metais) graikai laimejo Europos cempa. Dar su Gannakiu (ar koks ten) ir dar su vienu kazkokiu nerealiu priesaky
Ne-e. Sitoj arenoj (neprisimenu kuriais metais) graikai laimejo Europos cempa. Dar su Gannakiu (ar koks ten) ir dar su vienu kazkokiu nerealiu priesaky
Su Niku Galliu
Dar zaide du ispudingi biciukai: Fassoulas ir Hristodulu...
Na worldstadiums.com , tai nemazai info is lietuvos esu daves as. Dar yra toks puslapis : http://www.stadionwelt.de ; bet cia seip dauguma is Vokietujos yra... O Europoj didziausia kiek zinau, tai Belgrado arena lygtais. Kazkas apie 22 000 vietu
(neprisimenu kuriais metais) graikai laimejo Europos cempa. Dar su Gannakiu (ar koks ten) ir dar su vienu kazkokiu nerealiu priesaky
1987 metais prieš tuometinę CCCP rinktinę, kuriai atstovavo V. Chomičius, Š. Marčiulionis ir R. Kurtinaitis. Nereali atmosfera arenoje buvo, graikai išties išprotėję sirgaliai .
1987 metais prieš tuometinę CCCP rinktinę, kuriai atstovavo V. Chomičius, Š. Marčiulionis ir R. Kurtinaitis. Nereali atmosfera arenoje buvo, graikai išties išprotėję sirgaliai .
Jo - graikai aistringiausi pasaulio sirgaliai! (Turejau omenyje - po lietuviu )
Na worldstadiums.com , tai nemazai info is lietuvos esu daves as. Dar yra toks puslapis : http://www.stadionwelt.de ; bet cia seip dauguma is Vokietujos yra... O Europoj didziausia kiek zinau, tai Belgrado arena lygtais. Kazkas apie 22 000 vietu
Jo kazkas panasaus apie dydi, bet nesu tikras, kad pati didziausia.
Jo - graikai aistringiausi pasaulio sirgaliai! (Turejau omenyje - po lietuviu )
Nepamiršk pridėt Krepšinio. O Lietuvių sirgaliai tai didžiausi nevykėliai. Apgailėtinos skanduotės Žalgiris tiš tiš tiš arba Rytas tiš tiš tiš. O juokingiausia tai kai žaidžia klubinė komanda ir skanduoja Lietuva
Universali O2 Arena (The Dome) Londone
Gali buti rengiami betkokie sporto ir netik renginiai.
Vietu skaicius (nuo 23000 iki 26000) bus baigta 2007 m.
Nuotraukos is SSC
Comment