Tada lauksim
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Chicago priemiesčiai
Collapse
X
-
Didmiesti, o i Wallmart'a negali pasokt? Jei galima viduj pafotkint. Man Wallmart'ai atrodo kazkas panasaus i lietuviskas Maxima's [/QUOTE]
Zinau, kad as gerokai pavelavau su tuom nuotraukom, bet zinai kaip liaudis sako: geriau veliau negu niekada Ne taip senai teko pravaziuoti pro Palos Hills Walmart'a, tai pasinaudodamas ta proga ir padariau pora kadru. Man asmeniskai W
almart'ai visiskai nepanasus i lietuviskas Maxima's- pastarosios daug grazesnes
Paskutinis taisė Didmiestis; 2006.06.27, 13:12.
Comment
-
Siandien su reikalais teko lankytis pietiniame Chicago priemiestyje- Blue Island.
Sis rajonas nera kazkuom ypatingas, bet pasinaudojes ta proga nusprendziau padaryti kelis kadrus!
Pradedu, nuo gan jaukaus "Memorial Park'o"
Parko pasididziavimas
Pagrindiniai duomenys apie si grazuoli
Karsta vasaros diena galima pasipliuskenti "outdoor" baseine (tingejau arciau prieiti)
Vis dar parke
Mano demesi patrauke dar ir sis daikciukas
Placiau apie ji
Dabar pasivaikstinekime biznio gatvelemis
Be komentaru
Cia isikures koledzo "Moraine Valley" filialas
Seip keli vaizdeliai
Prie sito laikrodzio, per naujuosius metus, zmones susirenka pasigrozeti ferjeverkais.
Western'o gatve (jeigu neklystu, pati ilgiausia U.S. gatve)
Paskutinis taisė Didmiestis; 2006.07.20, 10:56.
Comment
-
Parašė DidmiestisKalbant tiesa, tai skiriasi, ir dar kaip skiriasi (ne i geraja puse) Parkas ir man visai nieko pasirode!!!"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Kad jau pradejau su tuo Blue Island, tai reikia ir senesniu nuotrauku imesti Cia teko lankytis ir per Liepos 4-ja (nepriklausomybes diena)- grozetis ferjeverkkais. Nors tuos ferjeverkus gali isvysti 2 kartus per savaite Cikagoje, bet vis tiek nuejau...
Mokyklos stadione
Cia kalbas dejo ivairiasia miesto gretinele
Tas su treningais yra miesto meras, o salia jo- mis Ilinojus
Sugedojus liaudziai himna, prasidejo ir visas sou
Nepavyko padaryti daugiau foto, nes baterijos nusedo
Comment
-
Nepertoliausiai nuo Cikagos, pietuose, randasi toks miestelis- Palos Heights. Jis velgi nera niekuom isskirtinis, tiesiog ten yra labai grazus "nature preserve"! Siandien teko ten pasivaiksciuoti, tad zinoma ir nuotrauku padariau. Daug nesnekejes pristatau jums "Lake Catherine Nature Preserve".
Pasiparkines automobili atsiduriau cia
Snioksciantis krioklys
vandens paukstis
krioklys kitu kampu
Pauksciu negalima serti
Krioklys is ties neblogai atrodo
Vaizdelis is virsaus
zvelgiant i desine
Dar karta krioklys is sono
Vakareja
Sviesaplauke
Comment
-
Pries kelias dienas pirma karta lankiausi Siaures Vakaru Cikagos priemiestyje- Schaumburg, kur yra didziausias Ilinojaus valstyjos molas. Likau labai suzavetas nuostabiu miesteliu ir molo dydziu. Gaila, kad fotikas issikrove nespejos nei 10 nuotrauku padaryti. Zodziu, rodau ka turiu is 73,000 tukstanciu (49km2) gyventoju miestelio!
Ivaziuojant i Schaumburg'a
Shot with FinePix F470. at 2007-06-25
Miestelyje netruksta aukstesniu pastatu
Ka tik atsidares, pustustis molas (gaila, kad tik viena nuotrauka pavyko padaryti).
Be komentaru
Gaila, kad tik tiek nuotrauku pavyko padaryti, kita karta reikes pasikrauti baterijas pilnai!Paskutinis taisė Didmiestis; 2007.06.25, 11:32.
Comment
-
Parašė Jony Rodyti pranešimąKaip tokio dydzio miesteliui tai neblogai o del bateriju tai nesiokis atsargines
Comment
-
Nutariau atnaujinti sia, senai pamirsta tema. Turiu isanksto perspeti, kad nuotraukos darytos mano brolio drauges (as buvau pamirses fotika). Siaurinis Chicagos priemiestis Winnetka (12,400 gyventoju) nera kazkuom izimus, na nebent tik tuom, kad Lincoln Ave. stovi namas, kuriame buvo filmuotas vienas namuose (Home Alone 1) filmas. Stai ir pats namas
Prie Kevino namo sniurineja ir voveraite
Winnetko'je visi namai atrodo senoviskai
Dauguma namu turi ir nemaza kiema
Baznycia
Ir dar viena
O cia keletas nuotrauku is kiek arciau miesto esancio priemiescio Niles (29,000 gyventoju), kurio sesuo-miestas yra Piza ir aisku del ko
Kalediskai pasipuosusi Pizos Boksto kopija
Comment
-
grazu, puikus ispudziaiŽmonės sako -nuprotėjęs, daktarai nenustatė
Medžio dekoracijos ir suvenyrai - http://www.woodatelier.com
Comment
Comment