Yes!!!. Taip tik nuotraukose atrode
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Chicago priemiesčiai
Collapse
X
-
Vakar buvau Orland Park'o mole (kelniu ieskojau), tad padariau kelias nuotraukas, sakau gal bus kam idomu Molas yra senas kiek zinau, tad labai kazko ispudingo nepamatysite!
labai sunku nufotografuoti visa mola, nes jis neina vientisa linija (susiraizges gyvate), bet jei kam idomus dydis, turiu pasakyti, kad molas yra maziukas bet prekiu uztenka
Kelios is lauko
O dabar uzeikime i vidu...
Liftas
Pirmas aukstas
as jau antrame
Is ivairiausiu pusiu prie molo yra prisiklijeve garsios parduotuves (sears, marshall...)
Cia tures vykti gyvos translecijos kulinarijos sou
P.S. kelniu taip ir nenusipirkauPaskutinis taisė Didmiestis; 2006.04.15, 16:57.
Comment
-
Aciu. As pakliuvau i prekybininku pinkles Viena parduotuve issikraustinejo, tad visos prekes buvo nuo 80 iki 90 procentu ant sale'o (video/muzikos parduotuve). Tad vietoj kelniu, prisipikau visokiu filmu (ir kam man ju reikia), saku bala nemate, kai dvd filmai po 1-2 dolerius, tai reikia griebti
Comment
-
Parašė Bi-LoIdomios mall'o nuotraukos. Esu pastebejes, kad amerikieciai nera linke kurti ypatingu interjeru. Europietiski mall'ai kur kas estetiskesni.
Didmiesti, o i Wallmart'a negali pasokt? Jei galima viduj pafotkint. Man Wallmart'ai atrodo kazkas panasaus i lietuviskas Maxima's
Comment
-
Pries keleta dienu buvo mano diplomu iteikimo ceremonija, tai nusprendziau ideti kelias nuotraukas. Kadangi visa tai vyko priemestyje, tai cia ir patalpinsiu
Teveliai rikiuojasi lauke
URL=http://imageshack.us][/URL]
Greita nuotrauka, klausant kalbos
URL=http://imageshack.us][/URL
Ir kita panasi
Buvau uzsiemes, tad labai daug nuotrauku ir nepavyko padaryti
Comment
-
Aciu Didmiesti. Grazu, bet jie visi JAV kaskiek panasus, iskyrus Kalifornijos valstijoje, nu nebent dar ir Teksaso, ir Floridos valstijoje skiriasi.
P.S. Kartais nepamirsai nufotugrafuoti negru kvartalu Cikagoje."Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Parašė topstarcanadaAciu Didmiesti. Grazu, bet jie visi JAV kaskiek panasus, iskyrus Kalifornijos valstijoje, nu nebent dar ir Teksaso, ir Floridos valstijoje skiriasi.
P.S. Kartais nepamirsai nufotugrafuoti negru kvartalu Cikagoje.
Comment
Comment