Parašė liutass
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Chicago priemiesčiai
Collapse
X
-
Parašė Bi-LoDidmiesti, nuostabia tema uzvedei. Labai idomu pamatyti Chicago's priemiescius. Gal kada prie progos galetum amerikietiskus suburbus pafotkint?
Tikiuosiu nuotrauku dar bus, labai nekantrauju.
Comment
-
Yra toksai labai jaukus miestelis Pietuose nuo Chicago pavadinimu Palos Hills! Nera jisai didelis (apie 19000), bet labai mielas. As cia labai daug laiko praleidziu, nes cia mano koledzas stovi. Tai keletas nuotrauku supazindinimui...
Policijos nuovada saugo piktas suo
Keletas nuotrauku is Moraine Valley Koledzo. Ateityje sukursiu atskira tema siai mokymo istaigai, nes koledzas yra labai didelis (vis pleciasi) ir gan grazus!!!
Registracijos pastatas
Vienas is daugelio ivaziavimu
Viena is parkinimo aiksteliu
Tiltas, jungiantis 2 pastatus
D building'as (knygu parduotuve)
Tas pats kitu kampu ir laiku
D building'o parkinimo aikstele
Tam kartui tiek
Comment
-
Parašė liutassIdomu Itariu, kad miela tokiuose mokintis
Comment
-
Siandien turedamas laisvo laiko tarp paskaitu, nutariau pasivaikscioti po Palos Hills. Uzsukau i svecius ir susipazinau su labai idomiais kaimynais. Keletas nuotrauku is mano pasivaiksciojimo po si miesteli!!!
Keletas eiliniu gyvenamuju namu
Daugelis savo galineme kieme laiko sunis, kates ir panasiai, bet kai kas ir...
Zirgai buvo labai draugiski ir godziai ryjo zole!!!
Ar jie nefaini???
Keletas vaizdeliu is balkono
Tie grazuoliai man visai dienai kvaila sypsena ant veido prilipdePaskutinis taisė Didmiestis; 2006.04.13, 07:06.
Comment
-
Parašė topstarcanadaGaliu pasakyt, kad Svenciausiosios Mergeles statula tikrai labai grazi. O ten kartu su zirgu ne du poniai?
Comment
-
Parašė topstarcanadaO gal ir zirgai. Sunku matyt. Bet lyg tie du mazesni, bet cia turbut nuotraukoje taip atrodo. Kur kokie nors zirgu ekspertai, kurie galetu padeti
Comment
Comment