Miestas atrodo labai neblogai (na, man viskas neblogai, kas vakarietiška). O į tuos ICE negaliu net žiūrėt, man iškart pavydas ima. Taip ir norisi ten emigruot...
Nors forume Frankfurtas jau yra puikiai pristatytas, vistiek nusprendžiau keletą nuotraukų parodyti visiems. Tai buvo jau antrasis mano apsilankymas Frankfurte, kuris tik sustiprino įspūdžius. Miestas įspūdingas savo dangoraižiais, kurie puikiai dera kartu su senąja miesto architektūra. Labai gražus ir jaukus, puikios viešosios erdvės, parkai. Visur švaru ir tvarkinga. Manau tai tikrai ne paskutinis apsilankymas Frankfurte.
Pasirodė miestas kitaip negu kad tikėjausi. Senamiesčio beveik nebelikę ten tai ką turi gražiai sutvarkė, o naujoji architektūra nepaliko labai didelio įspūdžio.
Ir tos 'žymiosios' skyline kuri buvo išgirta kaip geriausia Europoje iš miesto centro visai nesimato.. Vienintelį gerą tašką man, kaip matau taip pat kaip ir Linui, pavyko surasti nuo upės. Dėkui už nuotraukas.
Pasirodė miestas kitaip negu kad tikėjausi. Senamiesčio beveik nebelikę ten tai ką turi gražiai sutvarkė, o naujoji architektūra nepaliko labai didelio įspūdžio.
Man tai patiko keletas pastatų kur palikta dalis išorinės senojo pastato sienos, o visa kita naujas stiklinis pastatas. Labai abejoju, kad jie būtų tyčia taip rekonstravę (sudarkę) senąjį pastatą. Manau, kad jie tiesiog neatstatinėjo griuvėsių ir nesižvalgė atgal, kas liko gražiai sutvarkė ir išsaugojo, o kas buvo apgriuvę paliko sveikus fragmentus ir visa kita padarė naujai. Manau kad viskas šiame mieste padaryta teisingai.
14,15 ir 16 nuotraukos nuostabios. Myliu fechverkinę architektūrą, primena pasaką iš Brolių Grimų Na miestas atrodo kaip pridera vokiskam miestui - tvarkingas, grazus ir švarus. Bet visgi man prie širdies dėl savo fechverkų pietesni Vokietijos miestai kaip Miunchenas ir Augsburgas.
Comment