Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

GB. Oksfordas / Oxford

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Uztektu ir gero pusdienio. Nebent Hario Poterio pilis labai sudomintu Ir siap toks akademinis miestas, kaip kam idomus, man(mum) nelabai yra ka veikti

Comment

Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
      Atkapstau labai jau seną temą, bet klausimas buvusiems: kiek maždaug laiko reiktų apžiūrėti miestą? Visos dienos ar užtektų pusdienio? Ir ar apskritai turint galimybę pasidaryt vieną dienos kelionę iš Londono vertėtų rinktis Oxfordą, ar yra kokių dar įdomesnių realių variantų?
      Oksforde nebuvau, tik pats esu irgi pagalvojęs apie išvyką ten. Sudėtinga atsakyti, kiek laiko jam reiktų skirti, manau, čia daug kas priklauso ir nuo asmeninių poreikių, pvz., mane ten būnant domintų ir garsus, senosioms civilizacijoms skirtas Ašmolo muziejus (Ashmolean Museum), be to, šalia Oksfordo yra į UNESCO sąrašus įtraukti Blenheim Palace.
      O iš mano atliktų dienos (tiksliau pusdienio) išvykų iš Londono man įsiminė Hampton Court Palace; Windsor, čia variantai, jei patinka pilys - rūmai. Kew įspūdingas botanikos sodas, kuriame irgi galima praleisti pusdienį.
      Iš visos dienos išvykų Kenterberis vertas aplankymo jau vien dėl katedros.

Comment

Aha, Canterbury (kartu dar Doverį pajungiant) irgi kaip variantą mąstau. Kita vertus, į Oxfordą galima labai pigiai nusigaut iš anksto bilietus perkant, kas šitą variantą daro labiau patrauklų.
        Got sun in my face, sleeping rough on the road

Comment

Oksfordui dienos reiketu. Rekomenduoju bent kelis koledzus aplankyti, Ashmolean Museum, Senamiesti ir tt.
          "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Working...
          X