baisu. Tas aukščiausias pastatas ir geležinkelio stotis dar verti šiek tiek dėmesio, na, o daugiaubučiai... net komentuot nėra ko. Neįtikėtina, kad šis pastatas baigtas statyt 2006m, tokį pamatęs pamanyčiau, jog jis čia stovi bent 10-15m ir prieš kokius 2m. biški viršus bei apačia padažyta kvailomis spalvomis
Ir dar kas svarbiausia vietiniams Minskas yra labai gražus miestas... bet dėl skonio nesiginčijama...
Jis ne tiek grazus kiek sutvarkytas.
O kas liecia tuos dazytuosius, jie tiesiog tipiniai blokiniai masines gyvenamosios statybos pastatai. Kazkokiuo isskirtiniu zvilgsniu i juos net ziureti neverta, tuo labiau lyginti su visuomeniniais.
Tiesą sakant nežinau, ir mane šis pastatas labai domina ar jį stato savo reikmėms kažkokia didelė kompanija, ar biurus galės įsigyti kas nori, kiek girdėjau baltarusijoje su smulkiuoju verslu ne pyragai.
Tiesą sakant nežinau, ir mane šis pastatas labai domina ar jį stato savo reikmėms kažkokia didelė kompanija, ar biurus galės įsigyti kas nori, kiek girdėjau baltarusijoje su smulkiuoju verslu ne pyragai.
Stai kas atsitinka, kai salis buna izuoliuota nuo pasaulio.
Ir dar kas svarbiausia vietiniams Minskas yra labai gražus miestas... bet dėl skonio nesiginčijama...
Tai, kad baltarusiai nelabai pasaulio mate, tai nelabai turi su kuo lygint, tik su kitais Baltarusijos miestais, su kuriais palyginus minskas turbut ishties grazhus.
O del spalvu, tai tikrai nesuprantu. Toks jausmas, kad visishkai nenusimanachio apie spalvas ir ju derinima zhmogaus darbas, kurio nenusimanymas pasireishkia logika "kuo ryshkiau- tuo grazhiau"
O naujieji komiblokai ishkart statomi su istiklintais balkonais. Gal kas man gali paaishkinti balkono stiklinimo tiksla? Juk tokie mazi kambariukai tik sandeliukams tinkami. Ir Lietuvoj ta baisi mada buvo. Bet dabar lygtais zhmones nebedaro tokiu nesamoniu (?)
O Nacionaline biblioteka ir traukiniu stotis taj
O siaip Baltarusija, mano nuomone, vistiek taps laisva viena diena. Ir tai turetu buti per kitus rinkimus manychiau. O tada lietuviai galetu pasinaudoti proga ir uzhimti atitinkamas pozicijas sioje kaimynineje salyje, tuo labiau, kad kalba puikiai moka. Nors jau dabar bandoma skverbtis tenais, bet vis ta valdzia...
Comment