Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

BY. Minskas / Мінск

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tikrai, lauksime naujų kadrų, pasistenk papyškinti ir ne tik iš reprezentacinių miesto vietų
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Siek tiek nuotrauku parankiojau is www.trekearth.com

Comment

Gražus naktinis apšvietimas. Tik atrodo, kad tai tik miesto centre ir tai keletas pastatų.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas
          Gražus naktinis apšvietimas. Tik atrodo, kad tai tik miesto centre ir tai keletas pastatų.
          Vis sis tas. Turingesnej saly - Lietuvoj, tiek Kaunui, tiek ir Klaipedai pagal apsvietima iki Minsko toli, nors pastatu vertu apsvietimo Minske tikrai maziau. Bet aisku, Minskas yra Baltarusijos sostine ir didziausias miestas. Idomu kaip ten su mazesniais miestais.

Comment

Comment

ta biblioteka tai labai ispudingai atrodo

Comment

Šlykštynė...

Comment

Šlykščiai ispudinga

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Man tai tie komieblokai uz tos bibliotekos graziau atrodo..

Comment

Parašė Edd
                      Vis sis tas. Turingesnej saly - Lietuvoj, tiek Kaunui, tiek ir Klaipedai pagal apsvietima iki Minsko toli, nors pastatu vertu apsvietimo Minske tikrai maziau. Bet aisku, Minskas yra Baltarusijos sostine ir didziausias miestas. Idomu kaip ten su mazesniais miestais.
                      Nesazininga Minsko apsvietima lyginti su kurio nors Lietuvos miesto - masteliai ne tie. Tikslesnis palyginimas butu su Varsuva, Kopenhaga, Stokholmu arba Praha.

Comment

Čia tikriausiai norėta pasakyti, kad mieste pastatų apšvietimas yra vienas iš ekonominio turtingumo rodykliu.

Comment

Parašė sauls
                          Nesazininga Minsko apsvietima lyginti su kurio nors Lietuvos miesto - masteliai ne tie.
                          Kodel nesamone? Pavyzdziui, Vilniaus apsvietimas yra daug geresnis nei Minsko.

Comment

Parašė Ežiukas
                            Šlykščiai ispudinga
                            Sutinku!

Kalbant apie patį miestą, keletas nuotraukų tikrai gražios, tačiau nieko labai įspūdingo (neskaitant tos bibliotekos )

Comment

Perdaug nereikia isijaust, kad Minske nieko nera, tik slykstus purvinas, neturtingas miestas, nes Lietuvos miestai lygiai tas pats, tik gal cia labiau viskas priziureta, tavrkyta ir pan., ir daugaiu visokiu parduotuviu ir siaip nauju statiniu, ko Minske galbut nedaug. O kas del miesto centro, tai nei kiek neabejoju, kad jis Minske nei kiek neprastesnis nei Vilniuj. Su Klaipeda is vis nusipezeta...

Comment

Parašė kaunaz
                                Perdaug nereikia isijaust, kad Minske nieko nera, tik slykstus purvinas, neturtingas miestas, nes Lietuvos miestai lygiai tas pats, tik gal cia labiau viskas priziureta, tavrkyta ir pan., ir daugaiu visokiu parduotuviu ir siaip nauju statiniu, ko Minske galbut nedaug. O kas del miesto centro, tai nei kiek neabejoju, kad jis Minske nei kiek neprastesnis nei Vilniuj. Su Klaipeda is vis nusipezeta...
                                Minskas yra vienas švariausių ir tvarkingiausių miestų Europoje. Bet tai nieko bendro neturi su miesto grožiu. Pchenjane irgi sako labai švaru

Per karą jis buvo praktiškai sulygintas su žeme- panašiai kaip Varšuva. Tik Varšuvoje senamiestis buvo atstatytas, o Minską užstatė pilkais sovietiniais siaubūnais. Yra likusi 1 simpatiška neogotikinė ir 1 barokinė bažnyčia ir nedidukas "senamiestis" iš vos kelių namų.

Šiaip kiek teko būti (labai trumpai)- miestas gana tvarkingas, bet kažkoks... beveidis.

Kas liečia parduotuves ir kitka- visko ten yra, sostinė kaip ne kaip. Tik normalių kavinių labai mažai.
                                Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė vytauc
                                  Minskas yra vienas švariausių ir tvarkingiausių miestų Europoje. Bet tai nieko bendro neturi su miesto grožiu. Pchenjane irgi sako labai švaru

Per karą jis buvo praktiškai sulygintas su žeme- panašiai kaip Varšuva. Tik Varšuvoje senamiestis buvo atstatytas, o Minską užstatė pilkais sovietiniais siaubūnais. Yra likusi 1 simpatiška neogotikinė ir 1 barokinė bažnyčia ir nedidukas "senamiestis" iš vos kelių namų.

Šiaip kiek teko būti (labai trumpai)- miestas gana tvarkingas, bet kažkoks... beveidis.

Kas liečia parduotuves ir kitka- visko ten yra, sostinė kaip ne kaip. Tik normalių kavinių labai mažai.
                                  Is to ka maciau kai as buvau, tai nieko negaliu pasakyt, nes tada labai mazas buvau.
                                  O siaip as norejau pasakyt tik tai, kad lyginant su Lietuvos miestais tai Minskas niekuo neprastesnis, o jeigu daugumai ten labai negrazu, tai pasistenkit objektyviai pasizvalgyti po savo miesta, ne ka geresnis vaizdelis daugumoj butu. Bet aisku, kai miestas savas tai ir atrodo kad labai ispudingas.
                                  Beje atrodo pamirsai paminet pili? Ar ta plytine pilis yra vienas tu tavo paminetu islikusiu objektu?

Comment

Parašė kaunaz
                                    Is to ka maciau kai as buvau, tai nieko negaliu pasakyt, nes tada labai mazas buvau.
                                    O siaip as norejau pasakyt tik tai, kad lyginant su Lietuvos miestais tai Minskas niekuo neprastesnis, o jeigu daugumai ten labai negrazu, tai pasistenkit objektyviai pasizvalgyti po savo miesta, ne ka geresnis vaizdelis daugumoj butu. Bet aisku, kai miestas savas tai ir atrodo kad labai ispudingas.
                                    Beje atrodo pamirsai paminet pili? Ar ta lytine pilis yra vienas tu tavo paminetu islikusiu objektu?
                                    Aš su tamsta ir nesiginčyju- tik papildau.

O kas per "lytinė pilis"?

Comment

Parašė vytauc
                                      Aš su tamsta ir nesiginčyju- tik papildau.

O kas per "lytinė pilis"?
                                      Sorry, plytine turejo but.

Comment

Manau, kai kas praleido "p" raidę

O šiaip, kiek pamenu, Minskas apskritai dar ne per seniausiai (lygtai prieš karą) buvo tik mažas miestukas. Gal kas žino daugiau apie tai?
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                          Manau, kai kas praleido "p" raidę

O šiaip, kiek pamenu, Minskas apskritai dar ne per seniausiai (lygtai prieš karą) buvo tik mažas miestukas. Gal kas žino daugiau apie tai?
                                          Buvo ne didesnis ir ne svarbesnis nei kokie Šiauliai tuo metu.

O pilis ten jei kada ir buvo, tai jos jau labai senai nėra. Tas raudonų plytų pastatas truputį panašus į Trakų pilį yra mano minėtoji neogotikinė bažnyčia

Comment

Working...
                                          X