BY. Minskas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
BY. Minskas / Мінск
Collapse
X
-
Parašė JohnApibendrinant turbut galima pasakyti, kad Minskas nera toks baisus kaip ji piesia
manau vertetu aplankyti kada nors, ypac turint omeny, kad ten viskas nebrangu, tik idomu kaip su vizu isdavimo tvarka?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Natūralu, kad panašu. Prieš kokius 15 metų išvis visi miestai vienodi buvo O dabar panašumai tai beliko ten, kur lietuviai dar nespėjo rekonstruot, atstatyt. Tarkim greitkeliai panašūs (nepalyginsi Lietuvos ir Slovėnijos kelių, užtai palyginsi Lietuvos ir Gudijos).
Minsko oro uostas man gilų įspūdį paliko... Va ten tai aparatūra. Jei taip lyginti... Na Zuokniai su Minsku panašiam lygyje, tik kad vienas keleiviams aptarnauti skirtas. Žiauru išties... Ir keliai, kaip airis tas rašė, išties tušti
Gaila gudų, tikrai gaila. Kažkada ta šalelė gi Lietuva buvo, o dabar kaip nusirito...
Comment
-
minsko metro schema gan juokingai atrodo (ypac saku skaicius) bet gerai pagalvojus vilniuje ir tokios metro buvimas butu liux dalykas
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
autografa kam nors
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
farbrom
-
farbrom
-
Vilniaus katedra visai nepanasi i Minsko profsajungu rumus. Tiems kam jie panasus, turbut visi pastatai su kolonomis irgi panasus. Vilniuje mano manymu yra panasesniu pastatu i profsajungu rumus Minske nei katedra. Vilniaus katedra yra klasicistinio stiliaus, tuo tarpu Minsko profsajungu rumai speju, kad yra stalinistinis pastaciukas:
O siaip, man asmeniskai patinka pastatai su kolonomis, ne isimtis ir Minsko profsajungu rumai. Nieko pries, kad jie butu perkelti i Vilniu.
Comment
-
farbrom
Neseniai girdėjau, kad Minske iki 2007 m. pastatys 410-470m. aukščio bokštą Mašerovo pr.. Deja jis bus aukštesnis už vilnietišką towerį.
www.president.gov.by
2003.11.10
The President was also reported about the project to construct a TV tower in Minsk, which, in addition to its main function, will become a real attraction of the city. The Belarusian TV tower will be the second tallest tower after the Ostankino tower (it will be 410–420 metres high). Head of the State directed to carefully examine all the problems related to this project and to report on the final estimates before the end of the current year. Alexander Lukashenko put forward a task to construct the TV tower within the shortest period possible.
2005.04.21
The new 425-meter tower would be capable of broadcasting up to 50 channels to a distance of 100 kilometers, he said.
The designing and construction of the tower near the BelExpo exhibition center on Masherov Avenue is estimated to cost around $90 million.
The project has been under discussion since 1998. The plans were abandoned about a year ago, but the discussion resumed in February 2005 after the issue was raised at a government conference chaired by the Belarusian leader.
Kituose šaltiniuose buvo nurodoma, kad bokštas bus 470 m. aukščio.Deja nepavyko rast projekto vizualizacijų..
Comment
-
farbrom
Įdėjau keletą Minsko vaizdų. Vėliau įdėsiu ir daugiau.
Tramvajus Minsko centre.
Buvęs F.Skorinos prospektas (nuo 2005 m. gegužės 8 pervadintas į Nepriklausomybės prospektą).Tolumoje- McDonaldas, kurių iki 2000 metų spėta pastatyti 10 (jei neklystu), bet vėliau buvo uždrausta statyti naujus. Lukašenka susirūpino liaudies sveikata
Viename iš miesto parkų.
Plošča peramohi (Pergalės aikštė).
CUM. Centrinė universalinė parduotuvė.
Administracinis pastatas prie dengto Kamarovkos turgaus.
Comment
-
Aciu uz nuotraukas. Isitikines, kad cia administracinis pastatas? ( http://img164.echo.cx/img164/3623/187ex.jpg ) Man jis labiau panasus i daugiabuti. Gal restauruotas daugiabutis ir pertvarkytas i ofisus?
Comment
Comment