Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

KR. Busanas / Pusan / 부산

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ach kokie prisiminimai. Mokaisi čia? Ar dirbi? Teko gyventi pries pora metų,šiek tiek daugiau Seule, tai Busanas buvo pats mėgstamiausias miestas. Nu aišku dar Jeju sala. Nepamiršk nueit i fejerverkų festivalį ir padaryti foto,nes aš taip ir nepadariau. Labai įspūdinga. Lauksim daugiau foto.

Comment

Parašė audrius2012 Rodyti pranešimą
      Ach kokie prisiminimai. Mokaisi čia? Ar dirbi? Teko gyventi pries pora metų,šiek tiek daugiau Seule, tai Busanas buvo pats mėgstamiausias miestas. Nu aišku dar Jeju sala. Nepamiršk nueit i fejerverkų festivalį ir padaryti foto,nes aš taip ir nepadariau. Labai įspūdinga. Lauksim daugiau foto.
      Taip, apksritai man P. Korėja pasirodė nereali šalis. Kai anksčiau galvojau kur norėtųsi gyventi už Lietuvos ribų, buvo tik viena šalis - Šveicarija. Dabar prisidėjo ir P. Korėja .

Visgi, neteko čia apsistoti ilgiau (nors būčiau nieko prieš). Teko tik pora savaičių praleisti moksliniais tikslais.

Comment

Jau išvykstant iš šalies, oro uoste pasitinka daugybė duty-free parduotuvių. Viskas kaip visur, nieko įdomaus. Išskyrus vieną „brand'ą“, kuris įspūdį palieka kiekvienam, anot Sigito Parulskio, bent kiek susipažinusiam su turkų kalba

Comment

Working...
        X