126. Palauksim kol rožė išsilaipins ir tada mes lipsim :
Tai tiek mano įspūdžio iš šios tikrai gražios salos. Jei kas nors kokių nors klausimų ar pastebėjimų turėsit - nesidrovėkit. Pabandysiu atsakyti, pakomentuoti .
Kokia kaina keliones i sala?
Paciam zymiajame Beach filmo papludimyje nesimaudet?
Kiek skaiciau tai iki to filmo si sala buvo labai rami ir po filmo jau tapo masinio turizmo vieta bei prarado savo rojaus kampelio zavesi.
Kokia kaina keliones i sala?
Paciam zymiajame Beach filmo papludimyje nesimaudet?
Kiek skaiciau tai iki to filmo si sala buvo labai rami ir po filmo jau tapo masinio turizmo vieta bei prarado savo rojaus kampelio zavesi.
Ne, nes labai nedaug laiko turėjom . Iš pradžių net neplanavome išvis į Koh Phi Phi vykti, bet kelionės metu suradom laiko ir nuvykom ir labai tuo džiaugiamės. Kaip bebūtų turėjom tik 2 dienas ir vieną naktį, todėl dar kartą labai mielai sugrįžtume čia, ne tik kad the beach paplūdimį apžiūrėt ir išbandyt, bet dar labai kieta būtų ir išsinuomavus baidares aplink salas paplaukioti .
Kaina berods ~600 batų už kelionę laivu į vieną pusę, tačiau kaip jau minėjau pačiam pirkti bilietus ir plaukti absoliučiai neapsimoka. Viešbučiuose arba kelionių agentūrų salonuose kainos 700-1000 TBH už pasiėmimą iš viešbučio, nuvežimą iki uosto, plaukimą pirmyn-atgal ir po to nuvežimą atgal į viešbutį.
O filmas - taip, tikai ne va tai labai prisidėjo prie salos žinomumo ir atvykstamojo turizmo srautų padidėjimo .
Man paciam teko cia pabuti 2005 vasari, t.y. pora menesiu po cunamio. Atrode viskas tikrai liudnai, matant visokius drabuzius, pinigines, kuprines ismetytus tarpugatviuose.. Veliau paieskosiu ir imesiu keleta vaizdeliu.. apie naktini gyvenima tik galima buvo pasvajoti. Bet jau tada buvo galima matyti, kaip sparciai ir uoliai jie tvarkesi (beje, padedami nemazai savanoriu "baltuju" backpackeriu). Nieko nuostabaus, matyt, turint omeny, kad turizmas jiems velniskai butinas pajamu saltinis.
Kontrastui - keletas liudnu vaizdeliu, kaip viskas atrode 2005 m. vasario pabaigoje/kovo pradzioje, t.y. porai menesiu po cunamio, kai teko ten apsilankyti.
Buvau ten pries menesi naktinis gyvenimas ypatingai patiko kasnakti ant beacho iki ryto vos ne kaip koh phanganas i maya bay irgi uzsukom seip kainuo 200 bahtu bet su gidu nereikia moket kur fotkes is monkey beach?
Comment