Aisku Man kazkaip nauji stadionai nedaro tokio ispudzio kaip turintys ilgas istorijas. Tiek Stade de France, tiek Allianz nors labai modernus ir ispudingi, kazkaip neturi tokios atmosferos (bent jau mano nuomone) kaip Nou camp, San Siro, Old Trafford ar pan.
Visiškai atrekonstruotas Berlyno Olimpinis stadionas, čia vyks World Cup'o finalas. Man, asmeniškai, jis nelabai patinka. Beje, World Cup'o finalui, čia bus palikta tik 55,562 vietų...
"Normalios būsenos" Berlyno Olympiastadion talpina 74,220.
O aš kalbėjau būtent apie World Cup 2006. Taigi:
Group stage: 56,358
Quarter-finals: 56,316
Final: 55,562
Tai oficiali informacija
Iš fifa.com ar kur? Negali būt, tikrai bus virš 70. Kitaip kam reikia finalą ten rengt, tada jis be abejo būtų surengtas Alianz Arenoj su 66 tūkstančiais. Kažkas čia ne taip su tavo informacija.
Iš fifa.com ar kur? Negali būt, tikrai bus virš 70. Kitaip kam reikia finalą ten rengt, tada jis be abejo būtų surengtas Alianz Arenoj su 66 tūkstančiais. Kažkas čia ne taip su tavo informacija.
Old Traffordas tolimesneje ateityje numatomas isplesti iki 96000 vietu, tik tam reiks isardyt salia einanti gelezinkeli ir ispirkt nemazai aplinkiniu namu
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment