Leisk atspėsiu, tavo mėgstamiausias - Santiago Bernabeu?
Šiaip ir tas ir anas reikalauja nuodugnios rekonstrukcijos, bet šiaip jo - Realo stadionas tikrai man vienas labiausiai patinkančių. Beje, mačiau SSC gerų Santiago Bernabeu rekonstrukcijos-modernizacijos vizijos renderių.
Šiaip ir tas ir anas reikalauja nuodugnios rekonstrukcijos, bet šiaip jo - Realo stadionas tikrai man vienas labiausiai patinkančių. Beje, mačiau SSC gerų Santiago Bernabeu rekonstrukcijos-modernizacijos vizijos renderių.
Tai įdėk čia, jei nesunku Tačiau ištikrųjų - tiek Nou Camp, tiek Santiago Bernabeu išorė gana baisi ir apleista.
Na atrodo tikrai neblogai, ultramodernu Tai tikrai bus įvykdyta? Ir kur rekonstrukcijos metu pasidėtų Real'as?
Taigi parašyta, kad "The Stadium in four years time", tai per 4 metus viskas užbaigs reiškia. O kad 4 metai, todėl ir niekur nesidės Realas, nes galima suprast, kad viskas atnaujins vasaromis. Jei Realas atlaisvintų stadioną, tada ir per metus juk viską galėtų padaryt.
Man atrodo, kad tema apie Futbolo stadionus jau kazkur yra Anyway tie statiniai yra kazkas nepaprasto.Beje, pagal kita informacija Nou campe ne 115000 o 99000 vietu.
EDIT: O stai ir tema http://tinkle.miestai.net/showthread...ight=stadionai
Comment