Nors geografine prasme nėra labai toli nuo Lietuvos, bet atrodo ganėtinai egzotiškai.
Man tai toli atrodo, tikra egzotika
Matosi yra nemažai įdomių pastatų. Už kokių 10 metų, kai viskas bus labiau sutvarkyta manau verta aplankyti, nors ir dabar Vilniuje yra ne ką gražesnių vietų nei matosi 22-23 nuotraukose.
iki Gruzijos kaip iki Sicilijos (neseniai pirštu žemėlapyje matavau). O šiaip labai įdomu. Pasirodo garsioji rotušė stipriai rekonstruojama, centrinė aikštė (beje labai panaši į Kijevo maidaną) irgi pasirodo stipriai keičiasi. Įdomu, tas 7 aukštų pastatas priešais rotušę atstatomas, ar ten tiesiog leidžiama statyti tokius nekuklius naujadarus?
Romaninis miestas. Tik gaila, kad kiek apleistas, bet šalis juda link to, kad viskas būtų sutvarkyti. Gynybinės sienos atrodo įspūdingiausiai. Tos kalvos irgi padaro žavesį. Vilniaus bent man neatstos, bet atrodo žaviai.
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
ech, mano svajonė ten nukakti. kitą vasarą bandysiu. Tamsta ten keliavot ar kitais tikslais? Jei poilsiniais, tai gal ka daugiau galite papasakoti? Žinau tik tiek, kad per akcijas su Air Baltic ir Aerosvit galima už kokius 600 lt nuskristi į Tbilisį.
Manau, kad pats didžiausias lietuvių desantas Gruzijoje buvo 2008-taisiais, kai FlyLAL'as iš Vilniaus į Tbilisį skraidė. Tarp jų ir aš buvau Bilietai tada nuo 350Lt į abu galus kainavo.
Gatvės prekyba. Niekur centre nėra jokių didelių prekybos centrų, yra vienas (ir dar vienas statomas) tik už miesto. O mieste didžiausios Ikiuko dydžio parduotuvės, bet pagrinde nedidelės šeimyninė parduotuvėlės, todėl prekyba klesti ir gatvės ne tuščios. Tiesa pasirinkimas skurdokas.
Nuotraukoje - viena iš šeimyninių parduotuvėlių. Vaisiai - dėžėse lauke. Vaisiai dėmėti, "šleivi, kreivi", visai ne pagal ES standartą Bet koks jų skonis ir kavapas!
Nepaprastai sužavėjo kontrastai - oficialios vietos ir taip vadinamas Senamiestis.
Kaip čia kažkas minėjo, miestui kalnai priduoda savito kolorito.
Ir jei Eimantas nemeluoja saugumu galima tik džiaugtis.
Apie policijoje išnaikintą korupciją esu girdėjęs per "Radio Svoboda", o štai apie paprastų piliečių ir atvykėlių saugumą kažkaip buvau praleidęs pro ausis...
Comment